Karščiausia sezono tendencija: JAV vėliavos motyvai!

Taigi, sveikinuosi su jumis šiandien jau antrą kartą, bet sugalvojau labai gerą temą, bent jau aš taip manau. Tad skaitykit su malonumu!

Amerikiečiai yra tikrų tikriausi patriotai ir be galo myli savo šalį. Tuo galima įsitikinti pažiūrėjus, kaip jie švenčia Nepriklausomybės dieną (liepos 4-oji). To Lietuvoje neišvysi. Namų šeimininkės gamina įvairiausius teminius patiekalus, madistės puošiasi drabužiais ir aksesuarais su nacionalinės vėliavos elementais, o visi kiti tiesiog švenčia išeiginę dieną ir leidžia fejerverkus. Nuoširdžiai atsakykite, ar vasario 16 arba kovo 11 apsirengiate nacionalinėmis spalvomis? Ar paminite šias šventes susitikę su artimaisiais? Galų gale, ar gaminate geltonai žaliai raudonus patiekalus? O ar bent nueinate pažiūrėti mieste vykstančių iškilmių? Vargu.
Todėl vietoje to, kad išdidžiai puoštumėmės trispalviais drabužiais, mes lenkiame galvas prieš šiemet pasaulį apėmusį JAV vėliavos virusą. Sijonai, šortai, marškinėliai, avalynė, aksesuarai
- viskas išmarginta raudonai baltais dryžiais bei žvaigždutėmis tamsiai mėlyname fone. Anksčiau amerikiečiai taip rengdavosi tik liepos 4-ąją, siekdami paminėti nacionalinę šventę. Dabar USA vėliava tapo kasdieniu atributu ir už Atlanto gyvenančių mados fanų garderobe.
Ir išties, šis spalvų ir raštų derinys puikiai atrodo ir yra itin tinkamas vasarą, kadangi atkartoja ir pakeičia jau kiek pabodusį jūrevišką įvaizdį.





Taigi, pati aš "amerikoniškų" rūbų neturiu, bet jau planuoju jų įsigyti. Kaip jums toks stilius? Man tai jis patinka. Netgi labai;)
Na, tad komentuojam ir reiškiam savo nuomones apie straipsnį, šį populiarų stilių.
Neringa

6 Komentarai

  1. Tema gera, bet kažkaip per trumpai... :D Galėjai dar ką nors parašyti... :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tokios temos man patinka, tik galėjai parašyti ilgiau :) Manau kitą kartą rašydama panašų straipsnį išplėtosi mintis ir straipsnis bus ilgesnis:)
    Bet šiaip puiku

    AtsakytiPanaikinti
  3. ačiū;) maniau geriau daugiau nuotraukų nei teksto;D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man žiauriai patinka tokio stiliaus rūūūbaaai, bet fuk, nei vieno neturiu :D o dėl straipsnio sutinku su virš manimi esančiomis merginomis:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šiaip straipsnis gan trumpas,dėl ko sutikčiau su aukščiau pasisakiusiomis merginomis. Bet nežinau, ar čia man vienai, ar ir kitoms, pusė teksto (bent jau ta vieta apie Nepriklausomybės dienų palyginimą ir pats galas) rašo balta spalva ir pamatau tik tuomet, kai pažymiu ir pasidaro mėlynas fonas? :DDD
    O pats tas stilius tai šiaip jau ima pabost. Kur nepasisuki., visur ta Amerika. Atrodo šiaip gan gražiai, bet rimtai pabodo.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Šito negalima pavadinti straipsniu, nebent mini prezentacija žmonėms kurie iki šiol to nežinojo. Ir kaip tu sakai " neradau nei nuotraukų nei teksto " . Mano nuomone nuotraukų čia per daug, kadangi straipsnyje svarbiausia yra tekstas. Beje neįdomu skaityti tekstą paimtą iš interneto.. Tada net negalima pavadinti tai straipsnio rašymu.. Mano nuomone šio blog'o rašytojoms reikėtų tik remtis tam tikru tekstu, o ne nurašinėti.

    AtsakytiPanaikinti