Interviu su konkurso ''Kūrybingiausia skaitytoja'' antrojo etapo nugalėtoja


Sveikos! Dar pamenate mano rengtą konkursą ''Kūrybingiausia skaitytoja'' ? Vakar turėjau šaunų pokalbį su šio konkurso antrojo etapo ( reikėjo sukurti ketureilį ) nugalėtoja Estera. : )) Ji taip pat ir rašo, mūsų blog'e tad ją jau gan pažįstate, tačiau štai trumpas interviu kurio metu geriau pažinsite Estera. : ))

Sveika Estera! Sveikinu laimėjus konkurso ''Kūrybingiausia skaitytoja'' antrąjį etapą :) Ar dažnai patiri tą saldų pergalės jausmą? :)
Sveika, Roneta! :) Labai ačiū toms kurios balsavo!! :D Oh, kaip gaila netaip ir  dažnai kaip norėčiau.. Bet vistiek patiriu! :)

Sukūrei tikrai gražų eilėraštį! Ar jau prieš tai kurdavai įvairius eilėraščius, ar tai buvo pirmas kartas?
O, labai ačiū! Malonu, kad patiko. Eilėraščius kuriu nuo 4kl., tad tai man nebuvo pirmas kartas. Taip pat dalyvauju visokiuose "Poezijos kūrimo" konkursuose. :D

Tai pasirodo dar esi ir poete! Kodėl kuri eilėraščius? Kas tau juose patinka?
Na, nesu, bet mėgstu pakurti! O kuriu, nes tada galiu atsiskleisti, pasakyti ką galvoju.. bet dažniausiai nerodau jų niekam.

Tad kaip supratau kuri sau, ar ne? O kaip dėl tų  poezijos konkursų? Kaip sekasi juose?
 Uh.. Kaip pasakius.. :D Didelės dalies nerodau, o kai būna konkursai - tik tada rodau. :D Manau supratot. Konkursuose būdavo visko.. Ir pralaimėjimu ir pergalių!

Na užteks apie poezija. Kuo dar užsiimi laisvalaikiu? Gal turi daugiau hobių? Ar lankai kokius burelius? ;) Laisvalaikiu groju fortepionu ir gitara, dainuoju, o taip pat labai domiuosi krepšiniu. Dar rašau šitame blog'e laisvalaikiu ( manau tai irgi kaip hobis ). :) Lankau 7-metus muzikos mokykla ir chor'a. Nuo pat vaikystės mėgau dainuoti.. Taip pat jau nuo darželio laikų groju su fortepionu. :)

Tai gi tavo gyvenime pilna muzikos ir rašymo. Gal planuoji kažkurį iš šių dalykų sieti su svo ateitimi? Nesu visai apsisprendusi, bet manau, kad pasirinksiu arba estradini dainavima arba žurnalistika.. Bet labiau traukia žurnalistika, nes taip pat geriausia draugė studijuos žurnalistika. :)

Tai gi rašymas čia, tau yra puiki patirtis ar ne?
Taip, todėl ir išsiunčiau prieš mėnesį anketa! :D Manau, kad tai yra puiki patirtis man. :)

Na tuomet puiku :)) Na ir pabaigai ko norėtum palinkėti mūsų skaitytojoms ir kitoms rašytojoms? :) Labai noriu padėkoti TD skaitytojoms, kad jos komentuoja, vertina ir visaip palaiko TD blog'ą! Be tokių nuostabių skaitytojų, mums būtu tikrai labai, labai sunku.. O rašytojoms, kad niekada nepritrūktų įdėjų gerinti TD blogą, o taip pat daug ryžto, kad nesukluptu kai darbas nepasiseka ar susilaukia daug heitinim'u. Linkiu visoms nuostabių 2013 metų!

Ačiū, Estera už gražius palinkėjimus, sekmės ir tau :))
 Prašom! Ačiū :))

Esteros kurtas eilėraštis : 
Kūčių, vakarėlį šventa,
Meldžiu, atleisk,
Jeigu atleisti man gali.
Juk su tavim
Aš savo laime palikau.
Turbūt paties svarbiausio,
Kad myliu vien tave,
Suprasti neistengiau.

Man jis labai gražus : )) Šaunuolė Estera!



6 Komentarai

  1. nesirimuoja,o Estera nosnių raidžių kai kur nakabina :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonime - visi daro klaidų, tad nereikia smerkti. Dar nemačiau nei vieno straipsnio be kokios nors klaidelės...
    O šiaip Estera labai smagus žmogutis, linkiu tau sėkmės ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Neblogas eilėraštukas. Ir toliau linkiu sėkmės Esterai tobulėjant. :}

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gražus eilėraštukas :)
    Anonime - ne visi eilėraščiai turi rimuotis, reikia juose įžvelgti pagrindinę mintį.. :)

    AtsakytiPanaikinti