Išrinkta aktyviausia gruodžio mėnesio skaitytoja!

Sveikos! Paskutinė 2012-ųjų metų diena, ar galite įsivaizduoti? Tikiuosi, jog per šiuos metus įvykdėte visus sau užsibrėžtus tikslus ir esate pasiruošę griausmingai (arba ne) pasitikti naujuosius metus. Baigiasi mėnuo, o tai reiškia, jog reikia ,,surišti visus galus''. :) Pastaruosius du vakarus turėjau garbės peržvelgti iš naujo visus gruodžio mėnesio įrašus, nes skaičiavau jūsų, mielosios skaitytojos, parašytus komentarus. Man ir pačiai buvo labai įdomu, kuri gi iš jūsų parašė daugiausiai komentarų.

Pagrinde buvo trys, mano manymu, pačios aktyviausios skaitytojos - Justė, Monika ir Lilė. Iš tiesų šiek tiek nujaučiau, kuri skaitytoja parašė daugiausiai komentarų. Ir mano nuojauta išsipildė.

Aktyviausia gruodžio mėnesio skaitytoja pripažinta mergina, kuri parašė 89 komentarus... Tai yra....

MONIKA JOT!

Monika, tu pripažinta aktyviausia gruodžio mėnesio skaitytoja. Tau atitenka mūsų prizas - interviu ir 5lt. sąskaitos papildymas. Susisiek su manimi wilyte911@gmail.com arba skype : vilyte9 . Susisieksime dėl prizų. :)

Labai noriu padėkoti visoms, kurios taip pat komentavo ir buvo šaunios skaitytojos - Justė (41), Lilė (64), Patyta, Laura, Liveta, Eglė ir kitos merginos...

Klausimas - ar norite tokio pat konkurso ir sausio mėnesį? :)

Vilija.

5 Komentarai