Įžymybės, kurios mirė 2012-aisiais

 
Sveikos, merginos! Uh.. Šie metai pralėkė kaip vėjas.. Bent jau man nesijaučia, kad rytoj bus paskutinė 2012-ų metų diena.. O poryt jau 2013m..! Šiais metais mirė nemažai įžimybių- kurių gedi visas pasaulis! Tad sumaniau apie jas šiek tiek parašyti
 
 
 




 

Sage Stallone

Jis gimė 1976m. gegužės 5d. o mirė būdamas 36m. Kovinių filmų žvaigždės Sylvesterio Stallone sūnus Sage mirė nuo širdies smūgio liepos 13 dieną. Jis buvo rastas negyvas savo namuose Los Andžele. Jo susilaukė su pirmąja žmona Sasha Czak. Dviejuose filmuose vaidino kartu su savo tėvu.
Michael Clarke Dunkan

Michael gimė gruodžio 10, 1957m. Michaelas Clarke Duncanas, kuris už savo vaidmenį filme „Žalioji mylia“  buvo nominuotas „Oskarui“, mirė rugsėjo 3 dieną nuo infarkto. Jam buvo 54 metai.








Whitney HoustonWhitney gimė rugpjūčio 9, 1963m. Ji išgarsėjo su hit'u "I will always love you". Popmuzikos legenda „Grammy“ laureatė Whitney Houston mirė vasario 11 dieną, atsitiktinai paskendusi viešbučio numerio vonioje pavartojusi kokaino, kuris galėjo sukelti širdies smūgį, buvo paskelbta teismo medicinos ekspertų. W. Houston, kuri mirė būdama 48 metų viešbutyje Beverli Hilse. Tikriausiai patyrė širdies smūgį, dėl kurio paniro po vandeniu, pranešė Los Andželo apygardos koronerio įstaiga.








Robin Gibb

Robinas Gibbas, kuris su broliais Barry ir Maurice sukūrė disko laikų hitų mašiną „Bee Gees“, mirė, būdamas 62 metų, gegužės 20 dieną. Dainininkas grūmėsi su storosios žarnos ir kepenų vėžiu. „Bee Gees“ superžvaigždės buvo 7-ajame ir 8-ajame dešimtmečiuose, išleido daugybę įsimenamų meilės baladžių ir disko hitų, tokių kaip „Stayin' Alive“, „How Deep Is Your Love“ ir „Night Fever“.





Ravi Shankar

Legendinis Indijos sitaristas Ravi Shankaras, kuris padarė didelę įtaką Vakarų muzikantams, pradedant „The Beatles“ ir baigiant Yehudi Menuhinu, mirė gruodžio 11 d., sulaukęs 92 metai. R. Shankaras, kuris taip pat yra amerikiečių dainininkės ir dainų kūrėjos Norah Jones tėvas, mirė ligoninėje San Diege, kur buvo rengiamasi atlikti jam operaciją.







Atsisveikinu, merginos! :> Susitiksim 2013 metais!! Pabaikite šiuos metus su nuostabia nuotaika, bet pradėkite dar linksmiau 2013m..!

Iki,
Estera.

5 Komentarai

  1. Šiaip kiek pastebėjau pirmiau paminėtos žvaigždės mirė nuo širdies smūgio. Abejoju ar tokių metų tai normalu, tad turbūt tai narkotikų darbas. Šiaip tesiilsi jie ramybėje. Labai liūdnas straipsnis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gaila šių žmonių. Atrodo, kokia trapi yra gyvybė, šiandien dar jautiesi energingai, gerai, o rytoj žiūrėk gulsi lygos patalan ir kažį ar iš jo dar pakilsi... Tesilsi jie ramybėje...

    AtsakytiPanaikinti