Nagų lako spalvos reikšmė


Psichologai įrodė, kad nagų ir rankų grožis turi daug įtakos žmogaus nuotaikai, įspūdžiui ir vertinimui. Mes visos bent kartą esame lakavusios nagus. Kai kurios mėgsta juos lakuoti beveik kiekvieną dieną. Bet ar kada susimąstei kad tavo mėgstama spalva nulakuoti nagai, gali nemažai pasakyti apie tave?


Raudona nagų lako spalva - gyvybingumo, energijos, pasitikėjimo savimi spalva.Ją renkasi merginos, norinčios pabrėžti savo individualybę.Mergina su raudona spalva nulakuotais nagais draugiška ir atvira pasiūlymams.

Rožinė nagų lako spalva - šią spalvą mėgstanti mergina yra, jaunatviška, mėgstanti prabangą ir savimi pasitikinti, kadangi tokia spalva traukia aplinkinių žvilgsnių laviną, kurią reikia atlaikyti.Tokia mergina visada vaikšto aukštai iškėlusi galvą.

Geltona nagų lako spalva - amžinos paslapties spalva.Čia galimi ir auksiniai, persiko, smėlio, įvairūs koralų atspalviai. Geltoną renkasi, ramios, santūrios, šiltos merginos.

Sidabrinę, pilką, metalo nagų lako spalvą renkasi šaltos, protu , o ne emocijomis pasikliaujančios merginos.

Mėlyna nagu lako spalva - slapčiausių troškimų spalva.Mėlyną renkasi švelnios, romantikės ir svajotojos.

Juodą spalva patinka paslaptingoms ir nebijančioms iš kitų išsiskirti merginoms. Dažnai jos nagų lako spalvą derina prie tamsių drabužių ar tamsaus makiažo.

Bespalvis lakas ir kiti švelnūs pasteliniai tonai tinka visoms einačioms į mokyklą. Nagai atrodo tvarkingi ir neatkreipia per didelio dėmesio.




Tikiuosi patiko! :) 

Rugilė


* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! * 

9 Komentarai

  1. Įdomus straipnis, tik abejoju ar ne iš interneto.. :/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai įdomus straipsnis . Esu nusilakavusi mėlynai ir pataikė : D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pataikė! :) aš nusilakavus raudonai :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai pravers šitas staraipsnis, nes kaip tik mąsčiau kokia spalva reikia nusilakuoti nagus. :}

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš nelakuoju nagų, nes jų neturiu.. :/ :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. aš ir nesilakuoju nagų, nes pas mane ne nagai, o apkandžioti dalykai...

    AtsakytiPanaikinti