Dovanų idėjos vaikinui Valentino dienos proga




Taigi, artėja Valentino diena. Diena, kuomet savo mylimus žmones norime apsupti šiluma bei meile, kad jų lūpų kampučiai kilsteltų vien nuo minties, kad turi mus. Per šią dieną norisi apdovanoti dovanomis visus, kuriuos mylime, norime parodyti, kaip patys juos mylime. Dovana, ypač valentino dienos, turi būti nuoširdi ir kupina meilės. Neužtenka vien nueiti į parduotuvę ir nupirkti bet kokį gražų daiktą, turite įdėti bent kiek širdies. : )




Taigi, keletas patarimų, ką galėtum padaryti pati:



*Padaryk gražią atvirutę ir joje parašyk savo sukurtą eilėraštuką. Atvirutę įdėk į stiklainį. Į stiklainį priberk saldainių, prie kurių būtų pririšti lapeliai su palinkėjimais jūsų santykiams arba priežastys, kodėl jį myli :)
*Nepagailėk kortų ir jas suverk kaip knygutę. Ant kiekvienos kortos priklijuok lapelį, kuriame būtų parašyta, už ką jį myli. Ant virešelio parašyk „
50 priežasčių, kodėl Tave myliu“. Kortų gali būti ir daugiau, tačiau paskutinėje nepamiršk parašyti, kad meilei priežasčių nereikia, tiesiog myli.
*Jeigu yra galimybė, paruošk judviem romantišką vakarienę.
*Iškepk saldų pyragą arba širdelės formos sausainių.
*Jeigu draugauji su dekupažu, nupirk medinę dėžutę ir paversk ją dekupažo ekspermentu. Į gražią dėžutę pridėk įvairiausių menkniekių, ar saildainiukų.
*Iš saldainių padaryk medį, arba apklijuok šampano butelį.


Gali prigalvoti įvairiausių dalykų, svarbiausia pasitelkti fantaziją. :)




Na, o jeigu nieko pati nenori daryti ir turi pinigų, štai keletas pasiūlymų, ką galėtum nupirkti:

*Šiltas kojines. Juk ir naudinga ir sušildys Tavo mylimąjį, kai Tavęs nebus šalia :)
*Taip pat gali nupirkti šiltą pledą, puodelį ir arbatą. Funkcija ta pati kaip ir kojinių :)
*Knyga. Juk knygos yra gerai, o jeigu ji dar įdomi! Na, o jeigu vaikinas tikrai nemėgsta skaityti, nupirk knygutę su įvairiausiomis mintimis, juk jų yra tikrai daug ir tikrai šmaikščių.
*Nupirk gražų rėmelį, išryškink jūsų bendrą nuotrauką,  įrėmink ir padovanok. Tikrai šauni dovana, nes jis, pasistatęs rėmelį su nuotrauką, visuomet atsimins, kaip jam gera su Tavimi.
*Jeigu turite daugiau nuotraukų, nupirk albumą ir jį pripildyk jūsų nuotraukomis (prie kiekvienos nuotraukos gali parašyti linksmą ar nuoširdų komentarą)
*Jei turi daugiau pinigų, nepagailėk jų ir nupirk du bilietus į kiną ar spektaklį. Jeigu jam patinka krepšinis, nupirk bilietus į varžybas. Net jei Tau ir nepatinka ši sporto šaka, patariu nueiti, juk smagu, kai vaikinas niekada nepamirš dovanos, o ir pačiai tikrai turėtų būti linksma ;)





Tai tik labai maža dalis idėjų, jeigu turite jų daugiau, nepatingėkite ir pasidalinkite jomis komentaruose ;) Taip pat laukiu jūsų atsiliepimų bei pasiūlymų ask.fm/gyvenimokeliu. Nesijaudinkite, jeigu visiškai neturite pinigų. Galbūt Valentino diena yra per daug išpūsta šventė, šventė parduotuvėms. Savo meilę turite rodyti kiekvieną dieną. O pati geriausia dovana - šiltas APKABINIMAS ir nuoširdus BUČINYS.


Visada brangiam žmogui pasakyk myliu,nes niekada nežinai,kada gali būti per vėlu tai ištarti...

8 Komentarai

  1. Bent man - valentino diena nešventė. Tai tik dar vienas būdas ištraukti iš mūsų pinigų...
    Ir mano nuomone jei tikrai myli tą žmogų, nereikia laukti valentino dienos, kad tai įrodytum dovanomis. Tiesiog užtenka kiekvieną dieną pasakyti kodėl ir kaip jį ar ją stipriai myli... Tai daug gražiau nei dovanos :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sutinku su Tavimi, bet pvz aš tikrai neatsisakau progos pradžiuginti maža ir nuoširdžia dovanėle savo mylimojo. Juk kiekvieną dieną nepridarysi tų dovanėliu, o meilę kiekvieną dieną reikia rodyti, čia kas be ko. Bet yra tokia šventė ir reikia tą dieną bent kiek išsiskirti orginalumu. Tai mano nuomonė :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na taip.. Bet jei kažką dovanočiau, tai tik savo gamybos.. Juk taip gražiau ir originaliau :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gaila, kad esu vieniša, ir neturiu su kuo pasidalinti tuo šiltu jausmu...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai gražios idejos, aciu

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man ir mano vaikinui valentino diena yra dviguba šventė, nes tą dieną jis pasiūlė man draugauti. Tai šiais metais aš jam padovanojau grandinėlę ant kaklo, kad visada šalia savęs, jaustų dalelę manęs.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Man tai labai grazu kaip papuosalai is aukso ant vaikinu atrodo, o maniskis megejas nesioti apyrankes, grandineles, ziedus, laikrodzius. Tai as jam ir esu dovanojusi ne viena papuosala. O atsizvelgus i finansine situacija, galima ir nebrangiu papuosalu rasti, tai jeigu vaikinas megsta papuosalus, tikrai puiki ideja dovanai, tiek Sv. Valentino dienos proga, tiek gimtadieniui.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Visada, būna sunku išrinkti dovaną antrai pusei, nes atrodo, kad ir ką nupriksi tai tas netiks tai anas... :) prieš metus nutarėm su draugu, kad nedovanojam atskirų dovanų, o geriau tą laiką praleidžiam kažkur romantiškai dvies ar pan. tai buvau nuprikusi dovaną iš https://www.geradovana.lt/valentino-dienos-dovanos/valentino-dienos-dovanos-dviems
    Pamenu puikiai prabangiai pavakarieniavom, praleidom laika dviese romantiškai..:) tai jeigu nieko nesugalvojat rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti