„Rankdarbių kampelis“ - dirbame su dirbtine vilna



Sveikos! Grįžtu su rubrika „Rankdarbių kampelis“! Taigi, šiandien noriu jums pristatyti rankdarbius iš dirbtinės vilnos, kitaip vaidinamos filcu. Jums reikės:

·         Dirbtinės vilnos (filco);

·         Žirklių;

·         Klijų (geriausia, kad jie būtų permatomi ir greitai džiūtų);

·         Adatos;

·         Siūlų;

·         Vatos;

·         Daug idėjų.

Ištikrųju šie rankdarbiai neturi kažkokių ypatingų technikų. Šiandien galiu jums pasiūlyti idėjų su filcu ir nuotraukomis, kad būtų lengviau įsivaizduoti:

1.      Telefono dėkliukas. Jums reikia išmatuoti savo telefono plotį ir ilgi bei pridėti po centimetrą. Tada nupaišykite pagal matmenis du vienodus kvadratus, juos iškirpkite ir susiūkite. Beliko iškirpti dekoracijas ant dėkliuko (pvz : akytes, širdeles) ir jas priklijuoti su klijais.

2.      Knygos skirtukas. Galima išsikirpti paprastą pailgą kvadratą ir apklijuoti jį dekoracijomis arba padaryti kažkokią formą... Čia jau Jūsų vaizduotė pasakys J

3.      Vokas. Iškerpame didelį kvadratą ir sulankstome. Kad laikytusi, galime susiųti arba suklijuoti. Tiesa, tokiame voke laiško gal ir neišsiųsite, bet tai bus puikus pinigų arba raštelių saugojimo vokas J

4.      Puodukas. Iš filco iškerpame jo formas, susiųname, priklijuojame dekoracijas. Jis tikrai išsaugos jūsų mylimiausios arbatos pakelį!

5.      Dekoracija. Dirbtinė vilna Jums padės atnaujinti pabodosias pirštines, drabužius... Tereikia iškirpti formą ir ją priklijuoti.

6.      Žaisliukai. Kitais metais per Kalėdas galėsit pridaryti žaisliukų ant eglutės. Juos daryti gan paprasta. Reikia iškirpti dvi vienodas formas, jas susiųti (ne iki galo), prikimšti vatos, tada jau užsiųti iki galo. Beliko iškirpti mini dekoracijas ir priklijuoti! Va, nupiešiau vieną mano darytą žaisliuką :]

Šiam kartui tiek, tikiuosi rankdarbiai su filcu Jus sužavėjo, atia ;)

                   

7 Komentarai

  1. Man irgi įdomu ar čia tavo darbeliai, jei taip, tai labai gražūs ;o

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ne... Nuotraukos yra iš interneto :) Jas rinkau kaip idėjas. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Patiko :) Manau, pasidarysiu tokį pat dėkliuką telefonui ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pasidariau telefonui dekliuka, tik telefona per sona idet reik ir burna domo per visa prieki ir dar su saga uzsisega. Ir dar skirtuka nereeaaaaliai grazu ant puslapio apacioje uzsidedanti.

    AtsakytiPanaikinti