Originalios dovanos gimtadienio proga.

Ar dažnai taip būna, kad kai esi pakviesta į draugės gimtadienį, Tavo galvoje kirba šis klausimas: "Ką tokio originalaus nupirkti ir padovanoti draugei?". Juk buvo ir Tau taip, ar ne? :) Mano idėja būtų tokia, kad originalios dovanos yra tos, kurios padarytos pačios Tavo ir žinoma su meile.. Taigi, šiame straipsnyje norėčiau Jums pasiūlyti keletą dovanų idėjų, ir rankų darbo, ir ne. :)

SALDAINIŲ MEDIS:

Saldainių medis - tai dalykas, kurį tikrai kiekviena žinote. Viliuosi, jog ši dovana nustebintų kiekvieną žmogų, o jeigu jį pagaminsite savomis rankomis, tuomet iš viso SUPER! :) Pažiūrėjus į nuotraukas, atrodo, kad saldainių medžiui pagaminti reikia begalės laiko ir kantrybės. Ne, aš nesiginčysiu, tokiam darbui iš tikrųjų reikia laiko ir kantrybės, bet ne tiek jau daug kiek gali atrodyti... Ši dovana - originali, įdomi ir žinoma... saldi! Instrukciją, kaip pasigaminti saldainių medį, rasite paspaudę čia



MARŠKINĖLIAI AR PUODELIS SU UŽRAŠAIS:

Marškinėliai su nuotrauka ir linksmu užrašu - puiki dovana geriausiai draugei. Juolab, kad ant marškinėlių ar puodelio, galima uždėti jūsų abiejų nuotrauką, su užrašu, pvz. : "Draugės amžinai" ar pan. Tokių dovanų, galite užsisakyti, bet kurioje "FotoJoki" parduotuvėje arba čia




SALDI DOVANA + STAIGMENA:


Tai dar viena saldi dovana, kuriai pagaminti prireiks vos keleto minučių. Tiesiog pasiimkite švarų, permatomą indelį ar stiklainį ir jį užpildykite spalvotais saldainiukais (pvz.: guminukais). Tarp saldainių, paslėpkite širdžiai mielą dovanėlę ar šmaikštų raštelį. Indelį gražiai papuoškite ir... viskas! :) 




NUOTRAUKŲ KOLIAŽAS:

Ši dovana puikiai tiks ir patiks, jei ją padovanosite šeimos nariui arba draugei. Jums reikės rėmelio ir daug bendrų nuotraukų. Bendras nuotraukas gražiai suklijuokite į didelį rėmelį ir jį apipavidalinkite. Rėmelių kraštuose, galite priklijuoti keletą lipdukų, arba  užrašyti palinkėjimą gimtadienio proga. 



RANKŲ DARBO PAVEIKSLIUKAS:

Pati esu ne kartą dovanojusi tokią dovaną. Ir ką galiu pasakyti? Tai tikrai puiki dovana, kuri pradžiugins kiekvieną žmogų. Paveiksliukai gali būti išsiuvinėti, apklijuoti karoliukais, nutapyti, piešti ant šilko ir pan. Svarbiausia esmė, tame, kad tai bus ne tik puiki  dovana, bet ir šaunus atsiminimas. 

Manasis rankų darbo paveiksliukas. :)


MĖGSTAMO ŽURNALO PRENUMERATA: 

Kas gali būti geriau, kai pašto dėžutėje tarp visų sąskaitų, apmokėjimo lapelių ir reklaminių leidinių, Tu randi savo mėgstamą žurnalą?! Užsiprenumeruoti žurnalus, galima bet kuriame "Lietuvos pašto" skyriuje,  "Lietuvos ryto" platinimo tarnybos vietose arba internetiniose žurnalo platinimo vietose.

Tiek šiandien Jums norėjau,pasiūlyti dovanų idėjų. Tikiuosi, jog šis straipsnis Jums pravers renkant dovaną ir bus naudingas! :)

Iki kito karto,
Simona Š.


4 Komentarai

  1. Tikėjausi kitokių pasiūlymų, bet tas medis... Kažkodėl norisi jį daryti draugei. Ačiū, pravers :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kad dovanos originalios, tai nepyk, bet visiškai nepritariu. Nuvalkiotos idėjos, norėjosi kažko įdomesnio, ORIGINALESNIO, bet ačiū ir už tai, tu vienintelė rašytoja kuri atkreipė dėmesį į skaitytojų prašymus. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū visoms! :)
    Anonime, iš tikrųjų nesiginčysiu, sutikčiau, kadangi kiekvienas tą 'originalumą' supranta savaip. :)

    AtsakytiPanaikinti