Filmai filmukai....


Sveikos! Visos mėgstam žiūrėti filmus bei serialus. Šį karta papasakosiu apie filmą pavadinimu Perl Harboras. Kai kurios gal ir esat mačiusios šį filmą, o kas dar nematė patariu 100% jį pažiūrėti.

Išleidimo metai: 2001
Žanras: Drama, veiksmo, romantinis
Trukmė: 183min
Aktoriai: Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, William Lee Scott ir kiti
Režisierius:  Michael Bay

Apie ką šis filmas?
Šis filmas apie antrąjį pasaulinį karą, kuomet Japonija atakavo JAV karinę būstinę Perl Harborą Havajuose. Šis filmas nepaliks abejingų, jame susipynė drama, meilė, draugystė, karas bei išdavystė.
Du draugai Reifas ir Denis nuo vaikystės svajojo apie lėktuvus. Suauge, jie abu tampa lakūnais ir čia atsiranda mergina vardu Evelin. Reifas ir Evelin pamilsta vienas kitą iš pirmo žvilgsnio. Jų meilė tyra ir nekalta. Kai prasideda karas Europoje, Reifas pasisiūlo savanoriu Anglijoje. Jie išsiskyrė, bet nuolatos rašė vienas kitam laiškus. Reifas rašė apie šaltą lietingą orą Londone, o tuo tarpu Evelin apie šiltą ir pasakišką Perl Harboro orą. (Būnant sesele Evelin buvo perkelta į Perl Harborą kaip ir Denis su kitais lakūnais). Po kelių savaičių ateina baisi žinia iš Anglijos- Reifas žuvo. Denis stengiasi paguosti Evelin, kai netikėtai jie patys pamilsta vienas kitą. Jie abu nusprendžia gyventi toliau, bet abiejų širdyse yra Reifas. Netikėtai Gruodžio 6-tają sugrįžta Reifas. Jo meilė Evelin išsaugojo jam gyvybę, bet čia jis sutinka Evelin ir Denį kartu. Ankstyva Gruodžio 7-tosios rytą prasideda karas. Japonai pradeda bombarduoti Perl Harborą ir čia abu draugai turi pamiršti nesutarimus ir susivienyti.

Treileris

Ben Affleck (Reifas)

Kate Beckinsale (Evelin)

Josh Hartnett (Denis)

Nuomonė apie šį filmą.
Esu mačius daugybę filmų, kai kurie patiko kai kurie ne. Bet visada bežiūrint, bet kokį filmą jame rasdavau prie ko prikibti. Kai pirmą kartą pamačiau Perl Harborą, tai buvo kažkas neįtikėtino. Neturėjau žodžių apsakyti kaip man patiko šis filmas. Verkiau kūkčiodama kelias minutes. Po filmo liepiau visiems namiškiams bei draugams pažiūrėti šį filmą ir visiems jis patiko.  Aktoriai puikiai atliko savo darbą. Kiekvienas buvo savotiškai įdomus ir turėjo savo asmenybę. Iš pradžių, šis filmas gali pasirodyti nuobodokas ir neįdomus, bet jei ištempsit 40-50 minučių, tai vėliau nebegalėsit atitraukti akių. Drąsiai galiu teigti, kad šis filmas vienas iš mano mėgstamiausių ir visiems rekomenduočiau jį pažiūrėti.














Kitų žmonių nuomonė apie filmą
Atrinkau kelių žmonių nuomones, tikiuosi jums padės nuspręsti apie filmą. Ir dar karta sakau pažiūrėkit tikrai nepasigailėsit :)
P.S komentatorių kalba netaisyta.

Asme rašo:
Nuostabus filmas. Pradžioje labai gražu, gana linksma, o kad gale verkiau kaip :'(( tikrai labai gaila buvo to Denio. O tai filmas, ką jau ką tikrai nebanalus! Istorija nors baigiasi gana gražiai, vistiek toks skausmas. Aš irgi iš pradžių atidėliodavau, bet peržiūrėjus pagalvojau, kokia kvaila buvau tai darydama. Siūlau pažiurėti visiems. Apie nepaprastą draugystę, meilę, ir karą, kuris viska žlugdo...

Marte rašo:
Galiu pasakyti šis filmas ilgas, bet kas yra romantinių dramų mėgėjai, rekomenduoju visu 100%. Šiandien jį kaip tik rodys per televizorių, bus trečias kartas kai jį žiūrėsiu ir tikrai nepaskutinis. Šis filmas parodo ,kaip žmones baimėje ir neviltyje gyveno per karą, kad ne visada buvo gerai. Aš labai žaviuosi tais metais, gal ir žiauru, bet mane žavi antrasis pasaulinis karas,viskas buvo taip negailestingai, kraupiai ir tikroviškai. Šis filmas yra nerealus, nepasigailėsit jį pamatę. Patikėkit aktoriai vieni geriausių, puikiai įgyvendino režisierių sumanymą ir sukūrė tikrą, ir skaudžia meilės istoriją.

Kristina rašo:
Nuostabus filmas, jame pilna visko: meilės, veiksmo, istorijos, įtampos, dramos. Garso takelis nepakartojamas ir mano mėgstamiausias, kaip visada Hans Zimmer puikiai atliko savo darbą. Aktoriai Josh Hartnett, Ben Affleck ir Kate Beckinsale puikiai vaidino. Man labai patiko, kad Kate puikiai sugebėjo įkūnyti amerikietę seselę būdama angle. Filmo pabaiga labai nuliūdino, nes kaip visada miršta veikėjas, kuris man labiausiai patinka. Aišku šiame filme viskas parodyta iš amerikiečių pusės ir jie parodyti kaip aukos, bet filmas vistiek puikus ir iš istorinės pusės.;)

Gintarė rašo:
Filmas vertas visų pasaulio apdovanojimų. Tikras filmas kuris turi graudžia, ir gerą pabaiga. Aktoriai vaidina super! Pastatymas mano nuomone labai geras, nesu filmų kritikė, bet šis filmas vertas didžiausio įvertimo! Žiūredama šį filmą nekarta verkiau ir verkiau, kad ir visa scenarijų moku atmintinai :) noriu jį pamatyti dar karta! (nors katik mačiau :D) Šis filmas vertas dėmesio, pažiūrekit :)

Kur galima pažiūrėti Perl Harborą?
Perl Harborą galima pažiūrėti monstras.lt Štai nuoroda http://monstras.lt/filmai-lt/drama/15656-pearl-harbor-dvdrip-xvid-lt-drama.html

Sekmės žiūrint ir laukiu jūsų nuomonės apie jį :)

5 Komentarai

  1. Taaaigi. Pats filmas tikrai sudomino, būtinai pažiūrėsiu, ačiū :) Straipsnis patrauklus akiai. Tačiau radau grmaatinių klaidų: "užauge", "pirma karta", "nusivylias", kableliai ne vietoj, arba du padėti iš karto, vieno sakinio išvis nesuprasi, kai kablelių nėra. "Jei yra keletas problemėlių su gramatika, paprašyk kie no nors pagalbos. Kitas dalykas - ar kada nors matei žurnale žmonių atsiliepimus, kurie parašyti be lietuviškų ąčęėįšųū radžių? Manau tokio straipsnio nerastum. Būtinai taisyk komentatorių nuomones, ta prasme, klaidas. Straipsnis, kuriame daug klaidų, net netaisyta kitų nuomonė, aukštumų nepasieks. Sėkmės tobulėjant, spaudžiu naudinga ir ačiū. Pats filmas labai sudomino.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėsčiau, dėsčiau apie gramatines klaidas, o pati pridariau :D Fail. :/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu gerai ir aš pirmą kartą straipsnį pastebėjau klaidų :DD Ir nervuoja, kad sakinį rašai iš mažosios raidės šį rašai sy ir dar žlumbsiu :DD gerai iš manęs kritikė ne kokia bet nepatiko. :D Ir man atrodo, kad kopijuota pirma ir antra pasraipa, nes visiskai kitoks rašymo stilius, tu darai daug klaidų, o ten nė vienos klaidos ir skyrybos ženklai nrml sudėti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gintarija - ačiū už kritika bei nuomonę, bėgu taisyti žmonių komentarus :D
    Rugilė Ehh - pirmos dvi pastraaipos tikrai mano parašytos ir nenukopijuotos. O kitos pastraipos yra žmonių komentarai. Mano klaida - neištaisiau gramatinių klaidų. Dabar bėgu taisyti. Beje ačiū už nuomonę :)

    AtsakytiPanaikinti