Kai už lango blogas oras...


Kai už lango blogas oras daugeliui užeina neįtikėtinas noras nuveikti kuo daugiau. Aš ne išimtis. Grįžtu į šį nuostabų blog'ą rašyti, su kuriuo susigyvenau visai neseniai - praeitą vasarą.
Kaip ir kiekvieną kartą, turbūt pastebėjote, išėjau beveik niekam netarus žodžio... Tiesiog dingau. Atsisveikinimai ne man, todėl visas priežastis ir atsiprašymus dėl to, jog išeinu, man sudėti į straipsnį nepavyksta. Tačiau grįždama, vis dėl to, brūkštelėsiu keletą žodžių apie savo veiklą šiame blog'e ateityje.

Untitled

 ~1~    
Grįždama į šį blog'ą, pasiryžau tuo pačiu įnešti į jį kažką naujo ar bent jau atsinaujinusio. Taigi, pirmiausia, jame įkuriu naują rubriką "Jaunieji žurnalistai". Jame visos norinčios TD rašytojos galės pasidalinti mintimis apie tai ką pamatė, sužinojo. Kas jas sudomino ir kas turėtų sudominti Jus, mielieji skaitytojai. Tokį straipsnelį įkelsiu visai ne už ilgo. Be viso to, norėčiau pridurti, jog visi norintys skaitytojai savo straipsniukus šiai rubrikai, taip pat galės siųsti. Metų gale, ar bent jau po pusmečio, manau išrinksiu aktyviausią, šauniausią žurnalistą, kurį apdovanosiu.

 ~2~    
Be viso to, su manim grįžta ir rubrika "Gyvenimas pro rožinius akinius". Tikiuosi, jog ją kas nors vis dar pamena ir noriai skaitys mano pamąstymus viena ar kita tema. 

 ~3~    
Taip pat, manau, jog niekas nesupyks, jei prikelsiu ir dar vieną rubriką "TD blykstė".

~  ~
Galų gale, norėčiau visiems blog'o skaitytojams, rašytojoms ir rėmėjams palinkėti gražių ir šiltų švenčių. Tegu norai išsipildo, kad ir kokie jie bebūtų.
Tikiuosi Jūsų nenuvilti iš naujo įsiliejusi į rašytojų gretas ir prisidėti prie TD blog'o gyvavimo dar daug daug laiko. :)

Jūsų, Nijolė

Untitled

7 Komentarai

  1. Prisimenu tave kaip puikia rašytoja! Sekmės tau (:

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai, labai pasiilgau Tavo straipsnių :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. As taip pasiilgau tos tavo rubrikos gyvenimas pro rozinius akinius! labai patikdavai man tiek tu tiek tavo straipsniai, tad sekmes:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Giedre, ačiū! Be galo džiaugiuosi, jog vis dar yra žmonių nuoširdžiai laukiančių mano straipsnių! ;)

    AtsakytiPanaikinti