Kūčių burtai

Daugelis esate girdėję apie Kūčių naktį kalbančius gyvulius, apie vandenį pavirstantį vynu ir t.t. Manau dauguma bandėte sulaukti vidurnakčio, kad tuo įsitikintumėte, tačiau užmigdavote jo nesulaukę. Yra daugybė burtų ir užkalbėjimų, kurie atliekami būtent Kūčių naktį ar Kalėdų dieną. Galbūt todėl, kad tai stebuklų metas? Norite tikėkite, norite ne, bet pabandyti verta.


Kaip susapnuoti mylimąjį?

Turbūt kiekviena vieniša mergina trokšta sužinoti kas taps jos mylimuoju. Šį burtą atlikite per Kūčias iki vidurnakčio. Sudrėkinkite plaukus ir juos iššukuokite su šlapiomis šukomis. Tuomet eikite miegoti, o šukas padėkite po lova. Naktį turėtumėte susapnuoti kaip krentate nuo tilto, o jus sugauna jūsų išrinktasis.





Ateities matymas


Dauguma esame susimąstę apie savo ateitį. Tam, kad ją nuspėtumėte jums reikės tik žvakės ir dubenėlio su vandeniu. Išlydykite dalį žvakės ir greitai įpilkite vaško į vandenį. Vaškui sustingus, galėsite pamatyti į kokią formą jis panašus. Jei į kryžių - laukite nelaimės, širdelę - įsimylėsite ir t.t.











12 vaikinų vardų


Atlikdamos šį burtą galite sužinoti būsimo mylimojo vardą! Iš popieriaus pasidarykite dvylika  kortelių. Ant šešių kortelių užrašykite pažįstamų vaikinų vardus, o ant kitų - nepažįstamų vaikinų vardus. Po Kūčių vakarienės geriau nekalbėkite. sumaišykite visas korteles su vardais ir padėkite jas po pagalve. Ryte atsibudusios iškart ištraukite vieną kortelę. Toks ir turėtų būti jūsų mylimojo vardas.



Kūčiukų skaičius


Kūčių vakarą paimk saują kūčiukų. Jei jų skaičius bus lyginis ateinančiais metais susirasi sau porą. Na, o jei ne lyginis, teks palaukti kitų metų.









Būrimas veidrodžiu


Kūčių vakarą, prieš einant miegoti po pagalve pasidėkite veidrodį. Ir ką tą naktį susapnuosite turėtų išsipildyti.









Primenu, kad nereikia aklai tikėti šiais burtais.

Su šventėmis mieli TD skaitytojai! Būkite laimingi, tegu Jūsų svajonės išsipildo! Su meile, Gabija.

9 Komentarai

  1. man tokie dalykai labai patinka<3 anais metais zadejau siuos burtus atlikt, bet taip ir uzmirsau, tad dekui, kad priminei:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rytoj dar kartą perskaitysiu šį straipsnį ir susirasiu labiausiai patinkantį, o tada išbandysiu :D Ačiūū

    AtsakytiPanaikinti
  3. Estera - Smagu, kad patiko ir išbandysi :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Patiko :). Ojj bursim rytoj :D
    O aš galiu pasidalinti dar vienu burtu. Po kūčių vakarienės reikia nusiauti šlepetę, (jei esi vien su kojnėm-nepavyks...) atsisukti nugara į duris ir sviesti batą. Jei šlepetės "priekis" atsisuks į duris, ateinančiais metais susirasi porą, o jei ne-teks dar palūkėti... :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. tai ką, dabar lauksiu kūčių, kad galėčiau išmėginti bent kelis tavo parašytus bertus!:D nors šiais dalykais ir nelabai tikiu, bet kažkaip patiko

    AtsakytiPanaikinti