Šventinio manikiūro idėjos

Jei norit sublizgėti Kalėdiniame vakarėlyje, reiks kaip reikiant pasistengti! Neužteks vien dailiai sušukuotų plaukų ar naujos suknelės! Ypač, jei norit nustebinti savo simpatiją! Nepatikėsite, bet dauguma vaikinų pirmiausia dėmesį atkreipia į merginų nagus! Mat taip pamato kokia ji yra. Jei nagai ilgi, prižiūrėti - tai mergina tvarkinga, kruopšti. Na, o jei tavo nagai apkramtyti, pageltę, o panagės juodos - nieko gero nesitikėk. Tad jei esi tvarkinga, papuošk savo nagučius šventiniu manikiūru!



Šis manikiūras gan paprastas. Nagus nulakuok balta spalva. Tuomet juos padenk auksiniais blizgučiais. Jei nori, gali ant bevardžio piršto nago nupiešti žvaigždutę.












Toks manikiūras tiks linksmai merginai. Nagus nulakuok mėlynai. Kol lakas nenudžiuvęs, uždėk blizgučius taip kaip parodyta nuotraukoje. Ant bevardžio piršto nago nupiešk senį besmegenį, o aplink jį mažus baltus taškelius - snaiges. 








Sukurti tokį nagučių įvaizdį gan paprasta. Tereikia juos nulakuoti blizgančia raudona, žalia ir auksine spalvomis. Toks manikiūras primena Kalėdinę girliandą!










Štai taip linksmai padabinti nagus yra be galo paprasta! Nagus nulakuok rudai. Lakui nudžiuvus su juodu laku nupiešk akis, o su raudonu - nosį. Ir štai, ant tavo nagų įsikūręs elnias Rudolfas!










Tokį manikiūrą pasidaryti pačiai gan sudėtinga. Tačiau gali paprašyti draugės pagalbos. Nagus išmargink įvairiausiais raštais, o ant bevardžio piršto nago nupiešk elnią. 












Toks manikiūras tiks paprastai, klasiką mėgstančiai merginai. Nagus nulakuok klasikine raudona spalva, o bevardžio piršto nagą - sidabrine.













Šitoks manikiūras primena Kalėdinius saldainius - lazdeles. Nagus padenk baltu laku. Jam nudžiuvus ant kiekvieno nago, įstrižai, nupiešk po dvi raudonas juosteles. Štai ir viskas!












Smagaus laiko laukiant Kalėdų Jums linki Gabija.

6 Komentarai

  1. Įdomu,tačiau atrodo, tarsi tiesiog komentuotum pavyzdžius :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man visai patiko, bet kažko vistiek trūko. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonime nr 1 - Ačiū, stengiausi surasti kuo įdomesnių :)
    Anonime nr 2 - Taip ir norėjau padaryti :) Paaiškinti kaip kada ir ką lakuoti, piešti ar uždėti, kad visiems būtų aišku :)
    Estera - Ačiū, bet būtų smagu sužinoti ko tiksliai tavo manymu trūko, kad galėčiau kitą kartą tokios klaidos nepadaryti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Straipsnis tikrai naudingas, bet užkliuvo vienas sakinys įžangoje...
    "... jei nagai ilgi, prižiūrėti - tai mergina tvarkinga, kruopšti..." o jau su trumpais nagais mergina nevalyva? :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. labai patiko! griet susiskaitė, niekas nekliuvo. patiko tavo rašymo stilius! jis tooks paprastas, bet neprastas ;)šaunuolė

    AtsakytiPanaikinti