300 sekėjų konkursas!


"Liko tik 5 sekėjai! 4! Jau beliko 2 sulaukti! Pagaliau 300!" taip kelias dienas nesiliovė kalbėti visos rašytojos. Pagaliau "Teenage Dreams" sulaukė nuostabių 300 sekėjų, 300 žmonių, ištikimai skaitančių blogą. Džiaugėsi ne tik rašytojos, bet ir skaitytojai, kurie vis klausinėjo "kada konkursas?". Pagaliau sulaukėt atsakymo!



 

Šio konkurso užduotis nebus sunki, tačiau reikalaus originalumo!  Viskas ką jūs turite padaryti - kuo originaliau padaryti užrašą "Teenage Dreams". Kaip tai padarysite - jūsų reikalas. Galite naudoti visas priemones, užrašas gali būti padarytas iš karoliukų, makaronų, gali būti nulipdytas iš sniego ar padarytas iš masės žmonių! 

O koks gi konkursas be prizų? Kadangi tokia didelė proga, prizas bus ne vienas, o trys! 
Pirmąją vietą užėmęs skaitytojas gaus portretą, kurį asmeniškai jam nupieš Ieva Jokubaitytė!
Antrąją vietą pelnęs skaitytojas skaitytojas pasipuoš mūsų rašytojos Simonos Š. įsteigtais prizais - auskarais, žiedu bei apyranke!
Paskutinę, bet neprasčiausiąją trečią vietą užėmęs skaitytojas gaus Knygų Klubo įsteigtą dovaną - draugystės knygą! Šią knygą galėsi duoti visiems draugams, kad jie užpildytų ją, o tau liktų nuostabus prisiminimas!

Manau, kad visi prizai yra labai geri ir verta dėl jų pasistengti! Ne veltui sakoma, kad dovanotam arkliui į dantis nežiūrima. Trečiąją ir antrąją vietas išrinks skaitytojai, o pirmąją vietą paskirs rašytojos.

Nori dalyvauti? 
Siųsk savo darbą man į el.paštą : inga.sabutyte99@gmail.com iki vasario 15 dienos 18.00h.

KONKURSAS PRATĘSIAMAS IKI KOVO 2 DIENOS.

7 Komentarai

  1. Gintarija, gaila, kad rašytojos negali dalyvaut, negausim tos fainos Simonos apyrankės.. :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. draugystes knyga? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kas cia per vaiku darzelis :DDDD Reikejo det i paskutine vieta

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonime, kai rengsi konkursą tu, galėsi daryt kaip nori:) o šiam kartui ačiū už nuomonę:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gaila, kad neįdėjai prizų nuotraukų :) Manau dalyvavusiems būtų įdomu pamatyti Simonos papuošalus ir tą knygą :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pritariu gretai :-)

    AtsakytiPanaikinti