KONKURSAS: "Grožio deivė"!

Labas rytas, mielosios "TD" blog'o skaitytojos! Šį gražų, bet gana šaltą trečiadienio rytą, atskubu pas jus su šaunia žinia, kuri tikiuosi, sušildys kiekvieną mūsų blog'o skaitytoją. Į "Teenage Dreams" tinklaraštį atkeliauja dar vienas konkursas, kurio pavadinimas: "Grožio deivė".

KĄ REIKĖS PADARYTI?
Kiekviena panelė, kaip žinia turi prižiūrėti save, savo kūną, norint būti gražia ir tvarkinga. Vienos merginos prakaito kvapui numalšinti naudoja įvairiausius dezodorantus ar kvepalus, o kitos tiesiog kiekvieną dieną kruopščiai prausiasi. Vienos panelės naudoja įvairiausias, parduotuvėje pirktas kosmetikos priemones savo švarai ir grožiui palaikyti, kitos - kosmetiką gaminasi namuose. O kaip save prižiūri tu? Galbūt kiekvieną vakarą daraisi ekologišką veido kaukę? O gal visiškai nenaudoji jokių kosmetikos priemonių, nes manai, kad tam esi dar per jauna? Parašyk mums kaip save prižiūri, kokias kosmetikos priemones naudoji, ar daraisi kokias nors kaukes ir būk apdovanota! Kad konkursinis laiškas būtų dar įdomesnis, gale parašyk apie tai, kaip tavo manymu turėtų prisižiūrėti kiekviena tavo amžiaus mergina.

KUR IR IKI KADA SIŲSTI LAIŠKUS?
Savo laiškus su įdomiais pasakojimais (jei rašysi apie kosmetikos priemones, gali pridėti ir jų nuotraukas) siųsk elektroniniu paštu: simonospapuosalai@gmail.com iki š.m. vasario 9 dienos! Šią dieną "TD" komanda išrinks nugalėtoją. Jei el. pašto neturi - pasakojimą atitinkantį konkurso temą rašyk ČIA.

KOKS KONKURSO PRIZAS?
Kadangi konkurso pavadinimas yra "Grožio deivė", prizas taip pat atitinka konkurso tematiką. Skaitytoja, kurios laiškas bus įdomiausias ir originaliausias, laimės šaunią knygą "Panelių sveikatos knyga". Tai knyga, kurią privalo turėti kiekviena save prižiūrinti panelė! Joje rasi daug naudingų patarimų apie miego problemas, svorio reguliavimą, mitybą, valgymo sutrikimus, mankštas, vienatvę, depresiją ir dar daug įdomių bei naudingų dalykų! Skaitydama knygą įgysi daug naujų bei naudingų žinių!



KAS ĮSTEIGĖ PRIZĄ?
Už įsteigtą prizą didelį ir nuoširdų ačiū tariame knygynui Patogupirkti.lt KNYGOS INTERNETU! Čia rasite begalę šaunių, įvairių kategorijų knygų, kurių galėsite įsigyti už itin nedidelę, visiems prieinamą kainą. Užsuk, išsirink, įsigyk! 

Taigi, lauksiu laiškų, mielosios! Netingėkite ir aktyviai dalyvaukite. :)
P.S. Konkursas yra atviras tiek skaitytojoms, tiek rašytojoms!

Simona Š. 

11 Komentarai

  1. Tavo straipsniuose per daug sauktuku, butinai pastebek sia klaida ir taisyk. Ispudis, jog visa laika reki :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šauktukus atrodo dedu ten kur reikia. :) Ačiū už pastabą!

    AtsakytiPanaikinti
  3. O taip, konkursas tikrai neeilinis ir kviečiu visas visas pabandyti sudalyvauti. Juk nėra ko prarasti - o prizas tiesiog nuostabus.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gaila, kad rašytojos negali dalyvaut, nes konkursas NUO-STA-BUS :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. tai kad gali
    P.S. Konkursas yra atviras tiek skaitytojoms, tiek rašytojoms!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Simona, rašytojos dalyvauti GALI, tai rašiau pranešimo pabaigoje. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. O, įdomus konkursas.
    Bet gal reikėjo jį nukelti vėliasniam laikui ar bent jau kitų nedaryti? Nes gali sumažėti dalyvautojų aname konkurse kur 300 sekėjų...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Anonime, manau, kad jei norės skaitytojai dalyvauti, tai dalyvaus ir ten, ir čia. :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sudalyvavau ir tikiuosi (labai tikiuosi), kad gerai padirbėjau. Taigi, linkiu visoms sėkmės, varžovės! ;D

    AtsakytiPanaikinti