TD blykstė: Jaunoji vlog'erė Bethany Mota

Youtube sensacija tapusi Bethany Mota gali pasigirti labai daug kuo. Nedažnas aštuoniolikmetis yra pasiekęs tokio žinomumo kaip Beth. Jeigu tu dar jos nežinai, pats laikas pasidomėti!

Trumpai:
1. Youtube vardas: Macbarbie07
2. Tikrasis vardas: Bethany Mota
3. Amžius: 18
4. Gimimo data: 1995-11-07
5. Gyvenamoji vieta: Los Andželas, Kalifornija


PASIEKIMAI

Bethany savo karjerą pradėjo būdama keturiolikos metų. Tuomet ji nufilmavo savo pirmąjį vaizdo klipą. Ji dar nežinojo, kad po kelerių metų bus tokia garsi.


Po pirmojo klipo Bethany nenustojo kurti vlogų, o toliau tik tobulėjo. Pasakyti, ar ji išpopuliarėjo iškart, negaliu, nes šiuo metu peržiūros skaičiukai yra labai dideli.
Šiuo metu B. Mota kuria įvairius klipus. Ji rengia įvairias DIY pamokėles, rodo savo drabužių pirkinius, artėjant šventėms pasiūlo dovanų idėjų arba parodo, kaip galima pasipuošti kambarį. Taip pat Bethany padaro įvairius drabužių derinukus, pasidažo kaip garsi žvaigždė, pasiūlo įvairių kulinarijos receptų, tik žinoma, saldumynų.
Neseniai Bethany sukūrė savo mados liniją, kurią remia "Aeropostale" parduotuvė. Drabužius galite pamatyti čia. Deja, rodomi ne visi drabužiai, todėl jeigu norite išvysti daugiau, turite tweet'inti savo twitteryje #MOREMOTA.

Dabar Beth savo Youtube kanale turi beveik 5 milijonus prenumeratorių. Ji yra įkėlusi iš viso 383 vaizdo klipus.
Kitame Youtube kanale, kur ji kelia vaizdo klipus iš savo gyvenimo, yra gerokai mažiau prenumeratorių - šiek tiek daugiau negu pusantro milijono. Tai išties dideli skaičiai. Šiame kanale Bethany yra įkėlusi 61 vaizdo klipą.

 

















ŠEIMA

Tammy
Internetas visiškai nepasakė, kas yra jos tėtis, tačiau leido sužinoti, kad jos mamos vardas yra Tammy Mota, o sesers - Brittany Mota - Wiley. Mamos amžius ~40-50 metų, sesers - 23 metai. Brittany yra ištekėjusi, turi vaiką.

Tammy kontaktai:
Brittany

Brittany kontaktai:
Email: briddynicole@gmail.com




 Bethany kontaktai:
Email: macbarbiemota@yahoo.com

STILIUS

Bethany stilius yra kiek vėjavaikiškas, paaugliškas. Ji ne itin mėgsta džinsus, dažniau renkasi sijoną arba suknelę. Mėgsta įvairius aksesuarus - žiedus, apyrankes, pakabukus. Niekada nevengia užsiauti aukštakulnių. Beth plaukai dažniausiai būna sugarbanoti tankiomis garbanomis. Visuomet gražiai pasidažiusi ir tiesiog spinduliuojanti jaunyste. Pažvelkim į jos stilių iš arčiau.








Tikiuosi straipsnis jums patiko.
Gero likusio vakaro,
Greta.

11 Komentarai

  1. Pats straipsnis ir patiko, bet pričiom čia padejsi tuos Tammy ir Britanny kontaktus? Juk kalbama apie vlogere tai galejai deti tik jos kontaktus!
    P.S. Matos kad straipsnis nukopijuotas

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonime, ačiū. Pridėjau kontaktus, nes kitiems, kurie žino Beth, galbūt įdomu ir jos šeimos nariai.
    P.S. Kaip gali matytis, kad straipsnis nukopijuotas, jeigu nėra nė vieno lietuviško straipsnio apie Bethany? Bent jau aš neradau. Viskas aprašyta mano žodžiais, tai, ką aš pati apie ją žinau. Kaip drįsti kaltinti mane dėl plagijavimo? Nėra nė vieno sakinio pakopijuoto. Siutini tu mane.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man labai patiko ! Kaip tik šią vlogerę seku YouTube, tai buvo labai įdomu paskaityti apie ją lietuviškai ! Puikus straipsnis :3

    AtsakytiPanaikinti
  4. Straipsnis labai patiko! Aie B. Motta jau žinojau netrumpą laiką, tačiau buvo įdomu sužinoti apie ją daugiau, teisingai rašai, kad ji spinduliuoja jaunyste - ji visados energinga ir pilna entuziazmo.
    Puikus straipsnis, spaudžiu visas 3 reakcijas :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiūū labai! :) Smaguu, kad patiko ^^

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man beveik patiko.
    Užkliuvo (emm.. Galima taip sakyti? :o) ne itin taisyklingos ar lietuviškos sakinio konstrukcijos kai kuriose pastraipose. Ir šiaip, straipsnis toks gana... Kaip pasakyt... Paaugliškas, ne visai profesionalus, bet juk čia paauglių blog'as, tokie straipsniai vieni iš skaitomiausių.
    Visgi, šaunuolė :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kai pamačiau jos vardą, šypsena veide atsirado. Dievinu jos vlogus!! Labai labai. Straipsnis patiko.

    AtsakytiPanaikinti
  8. man irgi labai patiko ir buvo įdomu, kadangi ir aš žiūriu jos vlogus :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. kaip suprast ikure mados linija? ji dizainere?

    AtsakytiPanaikinti
  10. LABAI patiko! Girdėjau kažką anksčiau apie ją, bet va, dabar normaliai sužinojau viską ;))

    AtsakytiPanaikinti
  11. Ačiū labai visoms! <3
    Sutinku, kad ne visur viskas gerai. Mano kaltė, kitąkart pasistengsiu labiau!
    Taip, ji įkūrė savo mados liniją, ar kažkas panašaus :)

    AtsakytiPanaikinti