Jaunosios melagės arba Pretty Little Liars.




Serialas, kuris mane sužavėjo nuo pačios pirmosios serijos. Prisipažinsiu serialų, prieš tai galima sakyti nežiūrėdavau, o ir aprašymas iš pat pradžių nepasirodė toks įdomus, kuris priverstų iškart jungtis, bet pasiklausiusi atsiliepimus apie šį serialą nusprendžiau jį pažiūrėti. Na ir ką? Per šį laiką šis serialas tapo mano mėgstamiausias, laukiu vis naujai pasirodančių serijų ir kiekvieną kartą bežiūrint įsitraukiu į jį taip, kad pasibaigus serijai negali sustoti ir norėtum žiūrėti jį vis dar ir dar!
Na, o dabar trumpai apie patį serialą, jo aktorius bei siužetą. Tikiuosi po šio straipsnio, bent viena iš jūsų nuspręs jį pažiūrėti, patikėkit - nepasigailėsit.

Pagrindinės aktorės :


     Troian Bellisario -  Spencer.                                                     Ashley Benson - Hanna.



















Shay Mitchell - Emilė.                                                                    Lucy Hale - Arija.
  



 















                                                      Sasha Pieterse - Alison.





Serialas apie penkias geriausias, neišskiriamas bei žinoma populiariausias Rouzvudo mokyklos mokines - Alison, Ariją, Haną, Emilę bei Spencer. Vasarą, vienos nakvynės metu, staiga pradingsta populiarioji - Alison, kuri turėjo paslapčių su kiekviena iš draugių. Pradingus jai, visos merginos nustoja bendrauti, ryšį atnaujina, tik po metų. Staiga visos bekalbėdamos gauna žinutes nuo paslaptingojo žmogaus pasivadinusio -A, jis grasina atskleisti visas draugių paslaptis, kurias žinojo vienintelė Alison! Merginos stengiasi išsiaiškinti, kas iš tikrųjų yra žmogus pasislėpęs po "A" bei ko jis tokiu elgesiu siekia.



Įdomūs faktai apie PLL aktorius :
  • Keegan Allen pats baisiausias matytas filmas  - "The Exorcist". 
  • Troian pirmasis vaidmuo buvo suvaidintas vos ketverių metų, filme - "Last Rites".
  • Lucy vaikystės svajonė buvo tapti dainininke.
  • Sasha gimė Pietų Afrikoje po, kurio laiko persikraustė į Prancūziją vėliau gyveno Las Vegase ir galiausiai atsikraustė į Los Andželą. 
  • Mėgstamiausias Shay dizaineris yra Roberto Cavalli.
  • Hana ir Ashley susipažino, kai joms buvo po keturiolika metų.
  • Ankščiau daugelis Lucy painiodavo su pačia Selena Gomez!
  • Ashley prieš pasirinkdama aktorės karjerą, planavo tapti gydytoja.
  • Troian yra vegetarė.
  • Jeigu Tyler galėtų būti gyvūnu jis pasirinktų - delfiną.
  • Ian būdamas vaikas labai mėgdavo žaisti krepšinį ir futbolą. 


 


8 Komentarai

  1. na nepyk, bet tai nebuvo labai geras pasirinkimas sios temos. Rasinukas graziai parasytas, tikrai neturiu prie ko prikkibt, taciau si tema jau tiek kartu mirguliavo siame bloge, kad tai tiesiog darosi nebeidomu. Tema banali ir nieko naujo cia nesuzinai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pritariu Simonai. Jau begalę kartų buvo rašyta apie šį serialą. Jei jau rašai, tai gali daugiau pasidomėti ir parašyti dar kažko negirdėto. Man asmeniškai straipsnis buvo neįdomus, sausai parašytas. Kitą kartą rašyk apie tokius serialus, kurie dar nėra tokie populiarūs ir žinomi. Sėkmės tobulėjant šioje srityje! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš tai nesikabinėsiu dėl temos pasirinkimo ar pan. Šaunuolė iš vis, kad rašai :) O šį serialą dievinu, va dabar eisiu žiūrėt paskutinės nematytos serijos (turbūt naujausios :D)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ne Emilė, bet Emily.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš kadangi visiškai žalia su tuo serialu, tai man visai patiko skaityti : )

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tema jau banali, nes ne pirma karta jau rašoma čia. Galėjai kažką daugiau parašyti, nes nors ir nežiūriu serialo šio, bet jau daug kas žinoma. Man patiko išdėstymas. Sekmės kitame straipsnyje :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aš irgi žiūriu šį serialą, nors beveik viskas buvo žinoma, bet patiko. Tik šiek tiek nuotraukos išsimėčiusios nelabai tvarkingai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Straipsnis puikus. Tai pats mano megstamiausias serialas. :)

    AtsakytiPanaikinti