KONKURSAS - Mylimiausias filmas

Sveikos, merginos! Grįžus iš mokyklos daugiau nieko nesinori kaip pailsėti... tačiau ir tam laiko mažai lieka - namų darbai, būreliai, namų ruoša... šiaip ar taip, smagu kai tokia akimirka nusitaiko - gera atsipūsti nuo darbų ir mintis nukreipti į šalį. FILMAI. Būtent jie leidžia mums pasimiršti ir pasinerti į kitus džiaugsmus - kartais jie mums suteikia įkvėpimo, kartais duoda gero juoko pliūpsnį, o kartais padovanoją puikią gyvenimo pamoką, kurią gali pritaikyti ir savo kasdienybėje.

Tikiu, kad Tu turi tokį filmą, kuris Tavo nuomonę neturėtų būti užmirštas. Taip pat tikiu, kad Tu turi bent keletą minučių laiko, per kurias galėtum jį pristatyti "Teenage Dreams" blogo skaitytojoms.

KONKURSAS

Mūsų blog'o nuostabūs remėjai IEVA DECO dovanoja žiedą, kuris atrodo labai skaniai - purus geltonas pyragėlis, perteptas šokoladiniu įdaru, ant viršaus puikuojasi kremas ir uogytės... tik atsargiai, jis nevalgomas! Tačiau atrodo elegantiškai ir pagyvina tavo stilių.

Susidomėjai? Turi galimybę gauti jį visiškai nemokamai!
Iki kovo 26 d. siųsk man į el. paštą (simona.aleksandraviciute@gmail.com) laišką, kuriame turi būti nurodyta:


  1.  Tavo vardas, pavardė;
  2. Tikslus adresas (jis nebus skelbiamas viešai. Reikalingas, kad laimėjimo atveju būtų galima išsiųsti Jums prizą);
  3. Kūrybinė užduotis: aprašyk savo patį mylimiausią filmą;
  4. Prie laiško prisek aprašyto filmo plakatą (t.y. jeigu aprašinėji "Ekskursantę" turėtum prisegti šį paveikslėlį).
Taip pat kviečiu apsilankyti IEVA DECO Facebook puslapyje - https://www.facebook.com/ievadeco

Linkiu sėkmės,
Gražaus vakaro,
Simona A.

*Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką. Dalyvauk rubrikoje ar konkurse ir gauk 3 taškus. Tapk aktyviausiu "TD" blog'o skaitytoju ir laimėk knygą "Trise prieš mafiją". Daugiau informacijos ČIA*

1 Komentarai