Aktyviausio komentatorio rinkimai ir vėl čia!

Sveiki, "Teenage Dreams" skaitytojai! Kalendoriai jau rodo pirmąjį pavasario mėnesį, pirmąją pavasario dieną. Ar džiaugiatės tuo? Ar jau užuodžiate tikrąjį pavasarį? Mes tuo be proto džiaugiamės, nes esame įsitikinusios, jog šis pavasaris mūsų puslapiui bus itin sėkmingas. Juk pavasarį mūsų tinklaraštis švęs jau antrąjį gimtadienį!

Šiandien buvo suformuota naujoji kovo mėnesio rašytojų ir administratorių komanda. Kovą, kaip ir visus kitus mėnesius, rašytojos stengsis jus džiuginti: rašys straipsnius, rengs konkursus ir rubrikas, bendraus su jumis feisbuke. Mes dirbsime, stengsimės ir tikėsimės, kad kovas bus lygiai taip pat puikus mėnesis, kaip ir buvo vasaris. O ar žinote, kas labiausiai džiugina rašytojas? Žinoma, jūsų komentarai! Mes labai tikimės, kad jūsų komentarų netruks. O kad jų būtų dar daugiau, skelbiame aktyviausio komentatorio konkursą!

KĄ REIKĖS DARYTI?

Jums reikės būti tiesiog pavyzdingais skaitytojais. Sugaišti pora minučių, perskaityti straipsnius ir juos pakomentuoti. Peržiūrėti konkursus ir juose sudalyvauti. Elgtis taip, jog kiekviena rašytoja suprastų, kad jos darbą aplinkiniai vertina (nesvarbu kaip - teigiamai ar neigiamai) ir tikrai gerbia jos praleistą laiką. Jūs rinksite taškus, kuriuos mėnesio gale sumuosime.


1 komentaras po straipsniu = 1 taškui.
Dalyvavimas konkurse/rubrikoje = 3 taškams.

Jums tereikia sekti naujienas. Pamatėte naują straipsnį - pasakote apie jį savo nuomonę ir gaunate 1 tašką. Pamatėte rengiamą konkursą ar rubriką - sudalyvaujate jame ir gaunate 3 taškus.

Mėnesio gale visi taškai bus sumuojami ir išrinktas aktyviausias skaitytojas. 



PRIZAS

Šio mėnesio aktyviausias komentatorius gaus šaunią knygą! Tai detektyvinė apysaka, knyga paaugliams "Trise prieš mafiją", pagal kurią prieš kelis metus buvo sukurtas serialas "Be namų". Knygoje yra kalbama apie vaikus, augančius vaikų globos namuose. Už įsteigtą prizą didelį ir nuoširdų ačiū tariame Patogupirkti.lt KNYGOS INTERNETU. Apsilankę šiame internetiniame knygyne, galite įsigyti įvairių kategorijų knygų, už visiems prieinamą, o svarbiausia - nedidelę kainą. 



NUO KADA GALIMA PRADĖTI?

Nuo dabar! Visi kovo mėnesį pasirodę straipsniai ir konkursai turi būti jūsų raktas į sėkmę! Komentarus skaičiuosime mes. Tie ''chatiniai'' komentarai nesiskaitys - po straipsniu užskaitysime tik 1 komentarą, nors diskusija buvo ir ilga. Todėl kviečiu susikaupti, sekti naujienas ir būti aktyviausiu...

*Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką. Dalyvauk rubrikoje ar konkurse ir gauk 3 taškus. Tapk aktyviausiu "TD" blog'o skaitytoju ir laimėk knygą "Trise prieš mafiją". Daugiau informacijos ČIA*

Gražaus pavasario,
Simona Š.

10 Komentarai