Sporto YOUTUBE kanalai

Kažkada madinigiausios merginos lėkdavo į "Mconald's" restoranus, mokykloje valgydavo traškučius... keičiasi laikai - keičiasi ir mados! Kolos skardinę keičia vandens gertuvė (tik ne buteliukai - reikia saugot gamtą!), o facebook'o puslapy (dar dažniau "Instagram" programėlėje) greičiausiai pamatysime merginą susirengusią sportuoti, o nesididžiuojančia dideliais riebaus maisto rinkiniais. Sportas - štai dabartinė didi mada, kurią gali užsiimti kiekvienas net ir savo namuose! Tik nesakyk, kad neturi laiko ar įrangos - puikūs žmonės kelia sporto filmukus į "Youtube" puslapį, kurių pagalba gali pasiekti stulbinančių rezultatų!

Blogilates
Cassey Ho yra viena populiariausių savo srities žinovių ir šiam hobiui atiduoda visą save. Jos "Youtube" paskyroje rasite begalę filmukų, kurie priartins tave prie sveikos gyvensenos link: įvairūs sveiki bei skanūs receptai, specialūs pratimai rankoms, nugarai, "VictoriaSecret" treniruotės, šokiai pagal populiariausias Pasaulio dainas ir t.t. Ši mergina turi dvi paskyras - pirmojoje įrašai yra labiau oficialūs, o antrojoje - BlogilatesTV paskyroje rasite daugiau "naminių" video.
Pirmoji, "Blogilates" paskyra -  https://www.youtube.com/user/blogilates
Antroji, "BlogilatesTV" -  https://www.youtube.com/user/BlogilatesTV/
Taip pat Cassey turi ir savąjį internetinį puslapį - http://www.blogilates.com/, kuriame rasite įvairius kalendorius, pagal kuriuos galėsite sportuoti, krūvą sveikų patiekalų receptų - nuo ledų iki salotų bei galėsite gauti motyvacijos peržiūrint merginų nuotraukas, kurios pasiryžo sportuoti! Dar viena šauni naujiena - išmaniesiams telefonams yra pritaikyta programėlė "Blogilates", kurią gali atsisiųsti visiškai nemokamai. Argi tai neskamba puikiai?
Pradedančiųjų sportuoti kalendorius
Keletas filmukų, kuriuos sukūrė į "Youtube" įkėlė Cassey:



Fitness Blender
Daniel and Kelly profesionalūs sportininkai - vyras ir žmona, kurie 2008 metais įkūrė svetainę fitnessblender.com. Joje yra daug straipsnių, kodėl būtina sportuoti, kodėl būtina šalinti ne tik kūno riebalus, bet ir vidinius riebalus (jie apauga aplink vidaus organus), kurie atsiranda dėl netinkamos mitybos. Savo "Youtube" kanale jie yra įkėlę daug įvairiausių išbandymų, paaiškinimus kaip daryti tam tikrus pratimus, o svarbiausia, jog dauguma viso kūno treniruočių yra suskirstytos į lygius - pradedantiesiams ir nuolatos sportuojantiems žmonėms. Skamba puikiai, tiesa? Ką gi, pasiruoškite išgirsti dar geresnę žinią - dauguma treniruočių video klipo yra rodomi pratimai, o šalia nurodyta, kiek gali kalorijų atsikratyti juos darydama. Tad nieko nelauk ir prenumeruok FitnessBlender "Youtube" kanalą, kurį rasite čia - https://www.youtube.com/user/FitnessBlender/featured

Keletas filmukų, kuriuos į "Youtube" įkėlė FitnessBlender:


SteadyHealth
Šios "Youtube" svetainės didelis pliusas tas, jog gali pasirinkti kūno vietą, kurią nori ištreniruoti ir susirasti būtent jai skirta video filmuką. Tad pirmyn merginos, iki vasaros dar yra laiko patobulinti ne itin akims gražiai atrodančias kūno vietas, o tai padaryti padės SteadyHealt "Youtube" kanalas, kurį rasite čia - https://www.youtube.com/user/steadyhealth.
Oficialus internetinis puslapis - http://www.steadyhealth.com/
Taip pat rekomenduojama atsisiųsti ir šios svetainės programėlė išmaniajam telefonui. Reklaminis filmukas skelbia, jog jei tau nepavyko sveikai maitintis (ar laikytis dietos), o sportas nedavė jokių rezultatų - tu privalai atsisiųsti jų sukurtą programėlę - "Ab Workouts For Man&Woman", kurioje yra net 60 specializuotų treniruočių, sporto muzikos ir daug kitų naudingų dalykų.

Keletas filmukų, kuriuos į "Youtube" įkėlė SteadyHealth:




Tone it up
Tone it up - tai dviejų geriausių draugių (Katrina ir Karena, kurios žinoma yra profesionalios trenerės), o dabar ir verslo partnerių projektas, skirtas visoms moterims. Šiuo metu jos ne tik kelia įvairius video klipus į "Youtube" kanalą, rašo savo asmeninį tinklalapį, bet ir padeda visoms pasaulio merginoms, rašydamos straipsnius apie sportą į tokius žurnalus kaip - "Vogue", "In Style", "Shape" ir t.t.
Jų "Youtube" kanalas, kurį rasite adresu - https://www.youtube.com/user/ToneItUpcom padės visoms, kurios nori "paplūdimio gražuolės" figūros. O šių merginų tinklalapis - http://toneitup.com/ bus ne tik sveikos gyvensenos mokykla, bet ir šaunus tinklalapis, kuriame apsilankysi norėdama sužinoti kažką apie madą, grožį, namų aksesuarus, merginų keliones ir t.t. Prisijunk, ir tau tikrai patiks!

Keletas filmukų, kuriuos į "Youtube" įkėlė Tone it up:


Jane Fonda (Lionsgate BeFit)
Jane Fonda yra žymi aktorė, rašytoja, politikė, buvęs mados modelis ir žinoma, sporto mėgėja, kuri jau spėjo gauti Fitneso Guru pravardę.
Nors Jane yra jau 77 metai, ji vis dar sportuoja bei gyvena sveikai, o į jos sporto pamokas nori patekti labai daug žmonių. Kodėl? Nes jos pratimai yra linksmi, dažniausiai šokio formos, o svarbiausia, jog jie tikrai efektingi!
Jane Fonda neturi savo atskiro "Youtube" kanalo, jos visus video filmukus rasite adresu - https://www.youtube.com/user/BeFit/videos. Taip pat šiame kanale yra kitų trenerių pamokos, kino žvaigždžių pasakojimai, kaip jie treniravosi prieš tam tikrus filmus (pavyzdžiui, "Divergentės" pagrindinio aktoriaus - Theo James).


Keletas filmukų, kuriuos į "Youtube" įkėlė Jane Fonda:

Tiek šį kartą informacijos, kuri tikiuosi Jums buvo naudinga,
iki kitų kartų,
Simona A. :)

*Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką. Dalyvauk rubrikoje ar konkurse ir gauk 3 taškus. Tapk aktyviausiu "TD" blog'o skaitytoju ir laimėk knygą "Trise prieš mafiją". Daugiau informacijos ČIA*

8 Komentarai

  1. Kodėl po daugtaškio tu visada sakinį pradedi mažąja raide? Jei pratęsi tą pačią mintį (nežinau ar gerai išsireiškiau :D), tai taip, reikia rašyti mažąja, bet pradedant visai naują sakinį, jį reikia pradėti didžiąją raide. Įžanga buvo per ilga. Tokią pastraipą galima į straipsnio dėstymą įdėt, bet tikrai ne į įžangą. Straipsnio pradžiai tereikia vos 3-4 NEILGŲ sakinių. Straipsnis atrodytų daug profesionalesnis, jei nebūtum dėjusi tų filmukų. Juk sudėjai nuorodas, tai žmonės ir patys gali susirast. :D Vietoj jų geriau būtum aprašiusi daugiau kanalų. Taip pat buvo nemažai stiliaus klaidų, kurios badė akis. Tikiu, kad straipsnis buvo kažkam naudingas, nors pati jokių naujų kanalų nesužinojau. :D Sėkmės tobulėjant. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pati darau visada Blogilates partimus, ir jinai, iš visų likusių man patiko labiausiai, nes jos video šilčiausi, maloniausi akiai, ir pati ji miela.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš ir pastebėjau keletą stiliaus bei skyrybos klaidų. O pabaiga privertė nusišypsoti: "iki kitų karų" :D Žinau, kad per klaidą kartais pasimeta raidės, tačiau šioje situacijoje pamesta raidė daug reiškia.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Agota, man taip pat ji viena mylimiausių. :)
    Raminta, :DDDDD Skubu taisyt!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man labai patiko!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš manau jog gerai ,kad kėlei tuos filmukus. :)

    AtsakytiPanaikinti