TD blykstė: Lily Collins

Šeštadienio vakaras... kartais taip norisi pasprukti nuo visų darbų ir štai - turime tam proga! Jei lauke per daug šalta, siūlau pasikviesti draugę į svečius, išsikepti pyrago ir pasižiūrėti keletą filmų... aš rekomenduoju Jums pasižiūrėti vieną iš mano mylimiausių romantinių filmų - "Įstrigę meilėje ("Stuck in Love"), kuriame vaidina Lily Collins. Ir jei Jums ji patiks - kviečiu sužinoti daugiau apie šią aktorę!

Pagrindinė informacija apie Lily Collins:
Pilnas vardas - Lily Jane Collins
Gimimo data, amžius - 1989 m., kovo 18 d. Šiuo metu jai 24 metai.
Ūgis - 1.65 m., svoris - 54 kg.
Profesija - Aktorė, modelis ir žurnalistė.
Santykiai - draugauja su Thomas Cocquerel.
Mylimiausia frazė - "Atrask, kas tavyje yra gražu ir ypatinga. Būtent šios savybės ir daro tavia unikalia asmenybe!"




ĮDOMŪS FAKTAI
  • Lily Collins ir Kristen Stewart buvo pagrindinės aktorės, kurios pretendavo tapti Bela Svan "Saulėlydį". Tą kartą sekmė nusišypsojo Kristen.
  • Lily Collins ir Kristen Stewart vėl tapo varžovėmis dėl filmo "Snieguolė ir medžiotojas". Gaila, tačiau Collins pralaimėjo šioje kovoje.
  • Norėdama patekti į filmą "Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija" Lily Collins turėjo varžytis su Saoirse Ronan ("Sielonešės" aktorė).
  • Tėtis jai paskyrė dainą "You'll Be in my Heart".
  • Lily Collins turi dvi tatuiruotes.
  • Lily yra žurnalistė, modelis, aktorė ir dainininkė (filme "Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija" ji atliko pagrindinį garso takelį).
  • 2013 metais ji tapo "Lancome" kosmetikos veidu.
  • Jos mylimiausia rašytoja - Jane Austen.
  • Aktorė teigia, kad jos geriausė draugė - mama.
  • Lily Collins turi dvi pilietybes - JAV ir Didžiosios Britanijos.


KAIP VISKAS PRASIDĖJO
Lily Collins gimė Guilford'e, Anglijoje. Jau dviejų metų Lily tapo mažąja aktore - tuomet ji suvaidino vienoje BBC komedijoje. Kai jai sukako penkeri metai - išsiskyrė jos tėvai Phil Collins (žymus dainininkas Anglijoje) ir Jill Tavelman, Lily kartu su mama persikraustė į Los Andželą, kur baigė Harvardo - Westlake mokyklą ir University of Southern California universitetą, kuriame studijavo televizijos žurnalistiką. Jei teko rašyti visame Pasaulyje žinomuose žurnaluose - "Seventeen", "Elle Girl", "Teen Vogue", "Los Angeles Times". 2008 metais Lily vėl nusišypsojo sėkmė - jai buvo patikėta garbė vesti prezidento inuargacijos ceremoniją ir tapti kitų laidų, rodomų per "Nickelodeon" kanalą pranešėją. Šie metai Lily taip pat buvo svarbus, nes prasidėjo jos rimtesnė aktorystės karjera. Ji suvaidino du epizodus seriale "90210" ir tais pačiais metais žurnalas "Maxim" pavadino Lily karščiausia roko žvaigždės dukra.

MEILĖS REIKALAI
Lily Collins draugavo su daug pasauliui žinomų vaikinukų... šioje srityje jai tikrai sekasi, tačiau gaila, jog negali išsirinkti to vienintelio. Galbūt dabartinis jos vaikinas pagaliau padarys Lily laiminga?

Nuo 2009 iki 2010 metų Lily draugavo su Riley Harper. Manoma, kad ugnelė įsižiebė filmuojant "Kunigą ("Priest")".

Nuo 2010 iki 2011 metų ji draugavo su karštu vilkolakiu - Taylor Lautner. Įdomu, kodėl ši gražiai atrodanti porelė išsiskyrė?

2012 metais garsioji aktorė draugavo su Chord Overstreet. Gaila, kad meilė trūko trumpai. Keista, tačiau Lily tai būdinga...

Žinot, kodėl Lily Collins galima vadinti tikrai talentinga aktore? Nuo 2012 iki 2013 metų ši mergina draugavo su Jamie Campbell Bower, o išsiskyrė jie prieš pat pradedant filmuoti filmą "Mirties įrankiai: kaulų miestas", kuriame abu jaunuoliai atliko pagrindines roles. Galima teigti, jog bepaisant širdies nuoskaudų savo darbą jie puikiai atliko.

Su Zac Efron Lily draugavo 2012 metais, tačiau jie greitai išsiskyrė. 2013 jie stengėsi viską pradėti iš naujo, tačiau gaila, jog nepavyko.

Neseniai pasklido gandai, kad Lily susirado jau naują meilės objektą - Thomas Cocquerel. Kadangi ši asmenybė nėra tokia žinoma, kaip pastarosios Lily "aukos", galbūt jiems pavyks ištempti daugiau laiko kartu?


STILIUS
Šioje srityje Lily Collins neapvilia nei aštrių liežuvių savininkų, nei garsiausių Pasaulio mados kritikų. Patekusi į stilingiausių aktorių dešimtukus ir į visokius kitus mados reitingus Lily teigia, jog svarbiausia būti kritiškai ir žinoti kokie drabužiai tau tinka, kokie ne. Daug liaupsų dėl išskirtinio stiliaus gavusi mergina tik kiekvieną kartą patvirtina savo žodžius ir niekada neapvilia savo gerbėjų... nežinia kas čia kaltas - ar puikus skonis. ar itin gera figūra? Spręsti Jums:

FILMAI, KURIUOSE VAIDINO LILY
Nors ir jauna, Lily Collins jau spėjo nusifilmuoti gerai žinomuose pasaulyje filmuose. Esu tikra, kad nors vieną matėte ir Jūs, o jei ne - puiki proga pasižvalgyti po aktorės filmų biografiją.

"Veidrodėli, veidrodėli... snieguolės istorija("Mirror Mirror")"
Jeigu turi jaunesnę sesutę - būtinai pasižiūrėk su ją šį filmą! Tai nėra paprasta istorija apie snieguolę ir septynis nykštukus - ši pasaka yra modernizuota, o joje suvaidino net pati Julie Roberts! Prižadu, jog bus vietų, kur net ir tu galėsi pasijuokti...

"Įstrigę meilėje ("Stuck in Love")"
Atrodo, jog ten kur vaidina Lily, vaidina ir dar krūva pasauliui žinomų aktorių - romantinėje komedijoje "Įstrigę meilėje" pasirodo Jennifer Connelly, Logan Lerman, Greg Kinnear, o pagrindinio veikėjo Rusty idealą - Stephen'ą King'ą įgarsina tas pats rašytojas! Filmas puikiai tiks šauniam vakarui su drauge ir spragintais kukurūzais.

"Mirties įrankiai: kaulų miestas("The Mortal Instruments: City of Bones")"
Paauglių pamiltos fantastikos (science-fiction) knygos "Mirties įrankiai" virsta puikiais filmais. Šią vasarą įvykusi premjera pirmosios dalies filmo "Mirties įrankiai: kaulų miestas" sulaukė didelio pripažinimo, o antroji dalis jau greitai bus pradėta filmuoti. Griebk knygą, o perskaičius pasižiūrėk šį nerealų filmą - jeigu mėgsti fantastikos stilių, esu tikra, kad tau jis patiks!

Šiuo metu Lily Collins filmuojasi filme "Untiled Warren Beatty Project", kurio premjera įvyks 2015, o filmai "Love, Rosie (premjera - 2014 m.)", "Pride and Prejudice and Zombies (premjera - 2015 m.)" ir "How to be Single (premjera 2016 m.)" yra tvarkomi ir laukia savų premjerų. Ech, Lily, šlovės tau netrūks ateinančiais metais.

Šiam kartui tiek,
Simona A.
P.S. Ką manote apie Lily Collins? :)
Rašydama straipsnį rėmiausi šiais informacijos šaltiniais: panele.lt, wikipedia.com, 15min.lt, delfi.lt
*Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką. Dalyvauk rubrikoje ar konkurse ir gauk 3 taškus. Tapk aktyviausiu "TD" blog'o skaitytoju ir laimėk knygą "Trise prieš mafiją". Daugiau informacijos ČIA*

6 Komentarai

  1. straipsnis geras :)
    ,,sekmė" <--- sĖkmė.
    Beje, pataikei, juk dabar rodo ,,Veidrodėli, veidrodėli.." <3

    AtsakytiPanaikinti
  2. tobula aktorė! straipsnis labai patiko! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Straipsnis puikus! Atsimenu, kad kai vakar skaičiau šį straipsnį per TV3 rodė ,,Veidrodėli, veidrodėli..". :D

    AtsakytiPanaikinti