Ženklai, rodantys, kad tu jam patinki


Kaip miela matyti gatve einančią porelę susikibusią už rankų ir ramiai besišnekučiojančią,o tada staiga pagalvoji ,,kad man taip būtų su Juo". Manau, kad daugelis merginų trokšta turėti vaikiną ir pagaliau, kad ta simpatija nebūtų tik simpatija. Tačiau kaip tiesiai šviesiai nepaklausus sužinoti ar tu jam patinki? Išeitis yra! Visa tai atskleisti padės vaikino kūno kalba!


Žmogaus kūno kalba yra naudojama atskleisti įvairiausias žmogaus ,,paslaptis", mintis, jausmus ar net nuotaiką. Dažnai patys žmonės net nesuvokia savo judesių svarbos, kai ji kalba daugiau nei žodžiai. Mokant šią ,,kalbą" apie vaikiną gali sužinoti viską ko tik panorėjusi, o svarbiausia ar jis atsako į tavo jausmus, juk vaikinai tokios sunkios asmenybės... Tad pradedam!

Akivaizdžiausi ženklai rodantys jo susižavėjimą tau:

1. Jis žiūri į tave. Dažnai pastebėdama vaikino žvilgsnį nukreiptą į tave gali reikšti, kad galbūt tu jam patinki, tačiau turi įdėmiai stebėti ar tai atsitinka dažnai, nes jei taip nutiko vieną kartą, tai gali nieko nereikšti. Taip pat susitikus jūsų žvilgsniams jis gali greitai nusukti žvilgsnį kitur, o paskui vėl į tave spoksoti.

2. Kartais gali atrodyti, kad vaikinas tave stebi, tačiau labai sunku pastebėti jį taip darantį.

3.Šis vaikinas daugiau nei kiti gali siekti fizinio kontakto su tavimi, pavyzdžiui: bakstelėti, perbraukti per plaukus ar panašiai.

4.Vaikinas vis stengiasi atkreipti tavo dėmesį, tačiau labai nevykusiais būdais, pavyzdžiui kaip: tau girdint ar esant šalia įkyriai spragsėti tušinuku, demonstruoti savo jėgą ir panašiai.

5.Jeigu tu jam patinki jis taip pat gali klausinėti tavo draugių apie tave, tačiau pasiteisins sakydamas, kad apie tave norėjo sužinoti ,, jo draugas".

6.Kai būna su savo draugais jis būna labai šnekus, tačiau esant tavo draugijoje tampa tylesniu.

7.Įvairiose vietose galite ,,netikėtai" susitikti.

8.Vienas labiausiai merginas erzinančių dalykų, tai kad vaikinas dažniau dėmesį rodo tavo draugėms, o tavęs beveik nepastebi. Taip vaikinai elgiasi norėdami sukelti pavydą ar geriau tave pažinti.

9.Jei tavęs užkalbintas jis sutrinka ir nurausta, tai gali būti puikus įrodymas, kad tu jam patinki.

10.Dažnai vaikinai pasakydami kažką juokingo pasižiūri į patinkančią panelę norėdami įsitikinti ar jai tas pokštas patiko ir ar ji taip pat juokiasi. Jei taip nutinka gana dažnai gali būti, kad jis tau neabejingas.

Taigi, merginos, stebėkite jo kūno kalbą ir taip pamažu išsiaiškinkite ar vaikinui Jūs ką nors reiškiate daugiau nei draugė, klasiokė ar panašiai. Tačiau nepamirškite, kad geriausias to įrodymas yra bendravimas ir nebijokite jo užkalbinti. Nešvaistykite laiko veltui ir nesigailėkite to ko nepadarėte anksčiau, tačiau galite padaryti dabar. Sėkmės!

Iki kito straipsnio, Viktorija

12 Komentarai

  1. Dėkoju už puikų straipsnį ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bijau suklysti, bet ar nebuvo jau rašyta būtent šia tema? Na, kad ir kaip būtų, vistiek straipsnis patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man asmeniškai tikrai naudingas straipsnis ir daugelį dalykų iš ties atpažinau. :D Šaunuolė!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Net nebuciau pagalvojus, kad mano draugas jaucia man simpatija. Pasitvirtino daugiau nei puse punktu.:D
    Straipsnis labai padejo. Spaudziu visas reakcijas.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Paneles interneto puslapyje, buvo daug straipsniu apie tai. Ir visi "zenklai" yra ten, nezinau, ar taip pat parasyti ar ne, bet esme ta pati.

    AtsakytiPanaikinti
  6. keli ženklai grynai, kaip panelės puslapy:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Jaučiu teisę ir pareigą pasisakyti atstovaudamas galbūt nemažą dalį vaikinų, kurie įdeda gana nemažai pastangų, kad minėti požymiai būtų neefektyvūs.
    Daugelis punktų aprašo standartinį tam tikros dalies vaikinų elgesį beveik bet kurios merginos prieigose. Vieniems vaikinams vieni punktai, kitiems kiti tinka labiau, bet bendrai jie nėra informatyvūs.
    Jeigu vaikinui patinka mergina, jis natūraliai elgsis pagal kai kuriuos iš punktų. Bet jeigu jis elgiasi pagal kai kuriuos iš punktų, tai dar nereiškia, kad mergina patinka.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Gabija - prieš rašydama pasižiūrėjau ar nėra tokio, tai lyg ir nebuvo. Tik paskui radau, kad yra straipsnis apie kūno kalbą ir tik keli punktai buvo apie vaikinus, tačiau vis tiek dėkui už pastebėjimą ir tai kad patiko ;)

    Anonime- taip, informacija rinkta iš žurnalo ,,Panelė" , tačiau sakinio struktūra keičiau, o esmės negaliu juk pakeisti. Ir keli požymiai buvo iš patirties ;)

    Artūras - smagu, kad ir vaikinas pasisakė, įdomu išgirsti nuomonę :) Ir tikrai sutinku su tavim, kad ne visi požymiai turi atitikti visų vaikinų elgesį. Ir kai kur taip pat rašiau, kad jei taip atsitinka tik vieną kartą, tai gali nieko nereikšti. Dėkui už nuomonę ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Visai nieko, bet nemanai, kad pernelyg nuvalkiota tema? Kur tik nenueini visur tie patys straipsniai. Bet iš esmės patiko.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Gal visai neblogas straipsnis.Bet manau,kad tokių temų yra daugybė visose interneto platybėse.Bet gal kitą kartą bus kažkas originalesnio ;)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Ačiū! Čia manau kiekvienai merginai aktualu.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Daug dalykų atitiko mano draugo elgesį :))) Bet negalėčiau patikėti,kad jis jaučia man simpatiją,nors visi tie "ženklai" kartojosi daugybę kartų,kai mes susitikdavom:)) Bet man šis straipsnis patiko! Spaudžiu visas reakcijas!

    AtsakytiPanaikinti