2015-ųjų žiemos mada

Greitai šie metai prabėgo - atrodo, tiek mažai tenuveikei. Bet ką padarysi - juk laiko atgal neatsuksi. Geriau šiltai pasitikime naujuosius 2015-uosius! Ir, kaip įprasta, su naujais metais ateina ir naujos mados tendencijos. Kokios jos bus žiemą? Sužinosi perskaičiusi šį straipsnį.

Siuvinėti drabužiai - gražu!

Bene svarbiausios šios žiemos aprangos detalės yra siuvinėti raštai. Jie gali būti visur: ant megztinių, šalikų ar net rankinių! Svarbiausia, kad jie tau pačiai patiktų ir būtų mieli širdžiai. Taip pat nesuklysi pasirinkdama drabužius su kutais ar ryškiom aplikacijom - jos bus nė ką mažiau madingesnės negu siuvinėjimai. Nebijok derinti raštų tarpusavy - būk originali ir atskleisk savo stilių!

Gyvūnų kailių raštai - jau praeity!

Atsimeni, kaip aikčiodavai „kaip gražu, kaip šaunu!“, pamačiusi leopardo ar kito gyvūno kailio raštą ant drabužių? Daugiau taip nebus, nes 2015-aisiais jie bus nebe tokie madingi. Jų vietą užims... pačių gyvūnų vaizdavimas! Gyvūnai taps neatsiejamas šios žiemos akcentas. Bet kaip gi gyvūnija be gamtos? Medžių ar miškų vaizdai taip pat bus populiarūs ir stilingai atrodys ant drabužių. Tad drąsiai mesk į šalį leopardo rašto maikutę ir griebk megztinį su paties leopardo veidu!

                                                          Gėlės... žiemą?!

Tikrai neįprasta būtų pamatyti merginą su gėlėtu megztiniu žiemą. Na, teks priprasti, nes gėlės iš pavasario-vasaros sezono persikrausto į žiemos.  Geriausiai atrodys prabangūs stambių gėlių raštai; smulkesnės nebus tokios efektingos. Nebijok būti suprasta ne taip, apsirengdama gėlėtą palaidinę - priešingai, atrodysi įdomiai ir originaliai, tačiau gražiai!

Šiek tiek brutalesni akcentai.

Nemėgsti švelnumo ir purtaisi nuo elegancijos? Ne bėda - mados dizaineriai nusprendė, kad gėlės, siuvinėjimai ir gyvūnėliai dar ne viskas. Jie paskelbė, kad... užtrauktukai irgi puikiai atrodytų! Taip taip, paprasti užtrauktukai, tiesiog prisiūti prie drabužių, neatliekantys jokios paskirties, tačiau pagyvinantys tavo stilių ir suteikiantys agresyvumo įspūdį (aišku, jei jis tau patinka).



O kaip gi batai?

Batų pasaulyje toliau karaliaus ilgaauliai. Jie puikiai atrodys prie trumpų sijonų, tačiau prisiminkime, kad lietuviškos žiemos nebūna labai šiltos. Tačiau tegul nenusimina ir trumpaaulių batų gerbėjos - jie nebus atstumti į šalį ir toliau madingai atrodys prie džinsų ar kelnių (ypač aptemptų).

Perskaičiusios šį straipsnį apžvelgėte 2015-ųjų žiemos mados tendencijas. Galbūt jums jos patiko, galbūt ne. Tačiau atsiminkite, kad nebūtina vaikytis paskui madą - galima susikurti savo stilių, kuris bus ne mažiau stilingas negu mados dizainerių paskelbtos tendencijos ir, svarbiausia, jis tikrai patiks pačiai tau!
Tad linkiu jums sėkmingų Naujųjų metų be ligų ir bėdų!











4 Komentarai

  1. Kaip pirmas straipsnis, tai tikrai labai šauniai padirbėta. Tvarkinga ir aiškiai pateikta, kas yra labai gerai. Man patiko. Lauksim tolimesnių tavo darbų! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai ačiū! Stengsiuosi ir toliau taip dirbti. ^.^

    AtsakytiPanaikinti