TD rekomenduoja : ,,Dessata'' plaukų šepečiai

Merginos, pripažinkime - vienas iš svarbiausių akcentų mūsų išvaizdoje yra plaukai. Kiekvieną rytą prie jų praleidžiame gana didelę mūsų laiko dalį, nes norime, jog jie atrodytų nepriekaištingai. 

Klausimas tik vienas - kas gali mums padėti sukurti tą nepriekaištingą, tobulą vaizdą ant mūsų galvos, jog iš namų išeitume patenkintos atvaizdu, kurį regime savo veidrodžiuose?

TD  šiandien rekomenduoja išbandyti Jums Dessata šepečius. 

DESSATA šepečiai

Puikus pasirinkimas toms, kurios ieško tinkamos plaukų priežiūros priemonės savo plaukams!


1. Švelniai šukuoja. Šios firmos šepečiai pasirūpins jūsų plaukais - kieti, tvirti šepečio šereliai tinkamai iššukuos plaukus (net ir labai susivėlusius!). Jei perbraukus plaukus jums įprastu šepečiu, jame likdavo galybė jūsų plaukų, su Dessata galėsite pamiršti šią problemą - šepečiai pritaikyti tam, jog jie išrautų kuo mažiau jūsų plaukų ir nepažeistų jų struktūros. Be to, šepečiai gali atlikti šiokią tokią ,,galvos masažuotojo'' funkciją, kadangi šereliai puikiai masažuoja galvą, nedirgina galvos odos, jos neerzina - Dessata jums taip patiks, jog nenorėsite nustoti šukuotis!  

2. Yra patogūs. Vienas šepečio galas šiek tiek storesnis, kitas - plonesnis, todėl šepečio struktūra puikiai pritaikyta žmogaus rankai. Taip pat jis yra labai lengvas. Nepakartojama!

3. Madingas dizainas. Puiki žinia merginoms - Dessata siūlo visą galybę šių šepečių spalvų! Galite išsirinkti kokį tik norite spalvų derinį. Jūsų šepetys išsiskirs iš kitų, trauks akį. 

4. Užima mažai vietos. Šepečio dizainas puikiai tarnauja merginoms, kurios mėgsta keliauti ar šiaip visada turėti plaukų formavimo priemonę šalia savęs. Dessata šepetys palyginus su kitais šepečiais yra toks mažas, jog beveik  neužims vietos jūsų rankinėje ar kuprinėje. Patartina visuomet turėti tokį daiktą su savimi - niekada nežinai, kada prireiks pakoreguoti savo šukuoseną. O jeigu paprastas, originalus ,,Desata'' šepetys tau atrodo per didelis, tuomet tau puikiausiai tiks ,,Dessata Mini'' šepetys - nepaprastai mažas, bet toks pat veiksmingas ir ypatingai geras draugas kelionėse. 

5. Neelektrina plaukų. Nežinau, ar tai pastebėjau tik aš, bet Dessata šepetys tikrai neelektrina mano plaukų! Seniau naudoti šepečiai įelektrindavo plaukus taip, jog kartais atrodydavo, jog jei prijungčiau elektros kabelį prie savo plaukų, jie elektra aprūpintų visą namą. Aš neperdedu! Pradėjus naudoti Dessata, jau po kelių dienų pastebėjau skirtumą - problema išnyko. 

VERDIKTAS

Tik TAIP! Aš manau, jog Dessata šepečiai yra puikus pasirinkimas visoms toms, kurioms rūpi jų plaukai. Šie šepečiai yra plačiai naudojami visame pasaulyje, dabar jau - ir Lietuvoje. Visos merginos yra patenkintos, nes šepetys puikiai atlieka savo funkciją. Net nesinori paleisti jo iš rankų! Kodėl gi ir tau neprisijungus prie patenkintų merginų rato?

Dessata šepetį gali įsigyti labai lengvai - užsuk į https://www.douglas.lt/paieska/?s=dessata.  Šiame puslapyje gali rasti papildomos informacijos apie šiuos šepečius, išsirinkti tau patinkančius spalvų derinius ir jau kelių dienų bėgyje turėsi kuo palepinti savo mylimus plaukus! Patikėkite manimi - tikrai verta.





7 Komentarai

  1. Kaip visada, išsamu ir informatyvu! Dėkui.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ta prasme?:D Taigi jau buvo šita apžvalga pas jus ankščiau, ką ji vėl čia veikia?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Panasi apzvalga buvo labai seniai, tai - atnaujinta ir pakeista, tikrai ne tokia pat kaip anksciau. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pamenu ir aš šių šepečių apžvalgą ;D Na, pasakysiu tik tiek, jog tikrai išsamu, tačiau pati už tokią kainą nepirkčiau šepečio, nebent jau tikrai jie tokius stebuklus daro kaip čia aprašyta :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man asmeniskai - stebuklu stebuklas. Taip, kaip kitos myli Tangle Teezerius, taip man kazkas nerealaus yra Dessata, nes esme ir sepecio struktura ta pati :)

      Panaikinti
  5. Tangle Tezzer kopija. buuu, lievai.

    AtsakytiPanaikinti