Informacija užsiregistravusiems ,,TD kalėdiniame pašte''

Kai paskelbiau kalėdinio pašto registraciją, žinojau, jog dalyvių tikrai bus, bet šypsena nuo veido nedingo visą dieną, kai pamačiau, kiek daug atsirado susidomėjusių šia gražia akcija! Iš viso užsiregistravo 45 merginos, ir, vis gi, nei vieno vaikino.. Registracijos formoje prašiau jūsų pateikti jūsų amžių ir atsakymus į kitus punktus, pagal kuriuos stengiausi atrasti jums partnerę. Pripažinsiu, užtrukau ilgai, nes stengiausi atkreipti dėmesį į jūsų prašymus, bet, kad ir kaip gaila, visko idealiai padaryti nepavyko, todėl jeigu gausite atviruką iš merginos, kuri yra metai jaunesnė ar vyresnė, jei jūs prašėte - nenusiminkite ir per daug ant manęs nepykite. Likimas pats viską susidėlioja taip, kaip jam reikia, todėl jeigu jūs buvote suporuotos, reiškia taip buvo lemta!

Taigi, registracija baigta ir visos, kurios užsiregistravo į akciją ir gavo registraciją patvirtinančią žinutę, gali bėgti į savo el. paštus. Ten kiekviena iš jūsų rasite merginos adresą, kuriai turite nusiųsti kalėdinį atviruką. 

NAUJOVĖS. Ši akcija rengiama jau seniai, ir praėjusiais metais atsirasdavo vis kažkokių keblumų - mergina išsiunčia atviruką, bet pati jo negauna... Tokie įvykiai atbaido nuo dalyvavimo įvairiose akcijose. Šiais metais noriu padaryti viską, ką galiu, kad tik kiekviena mergina sulauktų atviruko. Geriausiam rezultatui pasiekti sugalvojau kelias taisykles. Kai perskaitysite šį pranešimą ir gausite adresą į savo el.paštą, turite man parašyti, jog adresą gavote. Jeigu per dvi dienas iš jūsų negaunu patvirtinimo, jog jūs vis dar dalyvaujate akcijoje, SKAMBINU jums jūsų nurodytu telefono numeriu ir prašau, jog prisijungtumėte prie el.pašto ir patvirtintumėte savo tolimesnį dalyvavimą. Registracija baigėsi gruodžio 14d., reiškia gruodžio 16d. jau turiu būti sulaukusi visų merginų patvirtinimo, jog jos gavo adresus ir yra pasiruošusios siųsti atvirukus. Kitas žingsnis - atviruko darymas/pirkimas ir jo siuntimas (apie tai skaityti žemiau). Jūs, kaip įmanoma greičiau, nuperkate ar padarote atviruką, jį įdedate į voką (jei tai ne atvirlaiškis), užrašote adresą ir NUFOTOGRAFUOJATE. Nuotrauką atsiunčiate į el.paštą tdkaledinispastas@gmail.com kaip įrodymą, jog atviruką tikrai išsiuntėte. Jeigu iki gruodžio 22d. negaunu atviruko darymo/siuntimo patvirtinančios nuotraukos, vėl skambinu, rašau jums, ieškau jūsų visais įmanomais būdais, kad tik merginą, kuri laukia atviruko iš jūsų, jo sulauktų ir nebūtų palikta ant ledo. Išsiuntus atviruką, lieka vienintelė užduotis - laukti tau skirto atviruko! Vos tik gausi tau skirtą atviruką iš kitos merginos, vėl iš karto man parašyk, jog atvirukas atkeliavo pas tave, tu jį gavai. Galutinis terminas, iki kada visos merginos turi gauti sau skirtus atvirukus - paskutinė gruodžio savaitė. Esu pasidariusi didžiulę suvestinę, žymėsiuosi visus jūsų atsiskaitymus, nuotraukas ir patvirtinimus. Skamba bauginančiai ir galbūt visai nelinksmai, bet viskas tik dėl jūsų, tik dėl to, jog būtų užtikrintumas, kad kiekviena dalyvė gaus atviruką.

ATVIRUKAI
Jos akcijos pagrindinis motyvas yra tai, jog kiekviena norime suteikti džiaugsmo merginai, kuri tapo kalėdine jūsų partnere. Svarbiausia, jog kiekviena gautų kalėdinį atviruką. Nuo to, kokį jį siųsti, priklauso ar anketoje rašei, jog darysi jį savo rankomis, ar pirksi parduotuvėje. Svarbiausia - nuoširdumas. Jei tai bus rankų gamybos atvirukas, nepamiršk nuoširdumo, įdėk daug meilės ir pastangų, padaryk taip, jog atvirukas spinduliuote spinduliuotų šilumą. Jeigu atviruką perki prekybos centre ar kitoje vietoje, stenkis pirkti ne patį pirmą pasitaikiusį, o tau pačiai gražų, tinkantį paauglei merginai atviruką.

Ką rašyti atviruke, vėl gi yra kiekvienos iš jūsų reikalas. Žinoma, pirmiausia reikėtų paminėti savo vardą ir faktą, jog siunčiate atviruką, nes dalyvaujate TD rengiamoje akcijoje. Atviruke per daug informacijos pripildyti nereikia - manau, užtektų prisistatymo ir nuoširdžių, nebanalių palinkėjimų bei sveikinimų švenčių proga. O jeigu nori ne tik apsikeisti atvirukais, bet ir sulaukti atsakymo, vertėtų atskirame popieriaus lape parašyti laišką, kuriame plačiau papasakotum apie save, savo pomėgius, laisvalaikį, galbūt mėgstamiausią knygą ar filmą. Pristatyk save, pasakyk, jog norėtum sulaukti atsakymo ir bendrauti popieriniais laiškais, ir aš neabejoju, jog sulauksi atsakymo! Žinoma, nepamiršk parašyti datos ir savo kontaktų, kuriais, esant reikalui, būtų galima tave pasiekti.

SIUNTIMAS
Atvirlaiškiams (viengubas atvirukas, kurio kitoje pusėje rašomas ne tik tekstas, bet ir gavėjo adresas, klijuojamas pašto ženklas ir siunčiamas iškart be voko) vokas yra nereikalingas, bet jei atviruką darei pati ar jį pirkai parduotuvėje, jį reikėtų įdėti į voką, ant jo užklijuoti pašto ženklą ir užrašyti adresus taip, kaip parodyta nuotraukoje. Pašto ženklą ir voką gali nusipirkti kiekviename pašte, jie apytiksliai kainuoja apie 50euro centų.



Daugiau klausimų lyg ir neturėtų kilti, bet jeigu laiškų siuntime esi nepatyrusi ar netgi naujokė - drąsiai klausk komentaruose, feisbuke (mano asmeninis - Vilija Jankūnaitė) arba el.paštu tdkaledinispastas@gmail.com. Svarbiausia, nelauk iki paskutinės minutės ir jau dabar lėk daryti/pirkti atviruko, kurį padovanosi TD skaitytojai. Visą šią informaciją persiunčiau visoms dalyvaujančioms į el.paštus taip pat, todėl nepamirškite laikytis nurodytų taisyklių, atsiskaityti už visus žingsnius ir tiesiog DALINTIS KALĖDINIU DŽIAUGSMU KARTU!




6 Komentarai

  1. o butina toliau bendrauti ar uztenka tik atviruko?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aisku nebutina. Sios akcijos tikslas - gauti ir issiusti atviruka, o jei abi puses nori, tai, aisku, butu tobula, jei bendrautumete toliau. Bet cia jau priklauso nuo jusu :)

      Panaikinti
  2. As nespejau. :((((((((( Nebutu jokios galimybes dar uzsiregistruot? :(((

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaina - 0,39 euro, jei nepirmenybiniu (pristato per maždaug savaitę) ir 0,45 euro jei pirmenybiniu (pristato per tris dienas). Bet Kalėdų metu viskas gali vėluoti:(

    AtsakytiPanaikinti