Šventinis nuotraukų konkursas: laimėk SONY "Walkman" ausines!

Ar gali patikėti, kad iki didžiosios metų šventės - Kalėdų, beliko vos kelios dienos? Taip taip, dar keletas dienų ir galėsime džiaugtis žiemos atostogomis, o netrukus ir sveikinti vieni kitus sulaukus švenčių, keistis dovanomis, valgyti skanius kalėdinius pietus ir dalytis šventiniu džiaugsmu. Būtent artėjančių švenčių proga, jaunimo portalas "Teenage Dreams" ir skaitytojams jau puikiai pažįstami mūsų partneriai "Sony", paruošė jums staigmeną - šventinį nuotraukų konkursą, kurio laimėtojai atiteks puikus prizas - "Sony Walkman" ausinės!

APIE PRIZĄ
"Sony Walkman" - tai vandeniui atsparus muzikos grotuvas, su galvos lankeliu, kuris tvirtai laikysis nardant baseine, bėgiojant, atliekant namų darbus ar tiesiog šokant per Naujuosius metus. Grotuvas pasižymi itin didele talpa, tad jame jums tilps net apie 4000 dainų, o naudotis bus itin paprasta, nes grotuvas palaiko NFC ir "Bluetooth" ryšį. "Walkman" - be galo patogus dalykas. Klausantis muzikos sportuojant, galėsite lengvai susikoncentruoti į treniruotę, nes nėra jokių painių laidų, grotuvas yra itin lengvas, galvos lankelis gerai priglunda ir išlieka savo vietoje net kai itin intensyviai judate, o muziką galite siųstis tiesiai iš savo išmaniojo telefono. Be visa to, naudodamiesi integruotu mikrofonu ir "Bluetooth" ryšiu, su "Walkman" galėsite ne tik klausytis muzikos, bet ir atsiliepti į skambučius ir niekada jų nepraleisti! Taip pat grotuvas pasižymi itin greitu įkrovimu - norint klausytis muzikos 60 minučių, grotuvui įkrauti jums tereiks 3 minučių.  

KAIP LAIMĖTI
Kadangi šįkart mūsų konkurso tema - Kalėdos, be jokios abejonės, jums reikės atlikti ir su šia švente susijusią užduotį. Per daugiau nei tris mūsų portalo gyvavimo metus, mes puikiai įsitikinome, kad mūsų skaitytojos yra kaip niekad kūrybingos ir išradingos. Net neabejojame, kad ir didžiausias, gražiausias metų šventes, su šeimomis ar draugais švenčiate ypač įdomiai ir originaliai. Būtent šįkart šventiniame mūsų konkurse, jūsų užduotis - nuotraukos būdu parodyti, kaip jūs švenčiate šventes arba joms ruošiatės. Ufiksuokite jaukią akimirką, kai pakuojate dovanas, su šeima sėdite prie Kalėdų stalo, Kūčių išvakarėse puošiate eglutę, kepate imbierinius sausainius, vaikštote išpuoštomis miesto gatvėmis, o gal pasitinkate Naujuosius metus šaudydami ar stebėdami fejerverkus? Kad ir kas tai bebūtų, padarykite nuotrauką, kurioje matytume akimirką iš jūsų švenčių, atsiųskite mums ir laimėkite "Sony Walkman" ausines! Šone matote pavyzdžius, kaip gali atrodyti jūsų į konkursą siunčiamos nuotraukos.

KONKURSO DETALĖS
Savo nuotraukas, užfiksuotas švenčių metu, iki sausio 7 dienos turite siųsti el. paštu: ssimona250@gmail.com, prirašę savo vardą bei pavardę, o temos laukelyje įrašę "Sony Kalėdos". Į konkursą galite siųsti vieną arba kelias nuotraukas. "Teenage Dreams" komanda, iš visų gautų nuotraukų išrinks tris pačias geriausias, gražiausias ir įdomiausias bei sausio 8 dieną paskelbs portale. Kas nugalės konkursą ir laimės prizą, nuspręs tik skaitytojai. Skelbiant geriausiųjų nuotraukų trejetuką, prie pranešimo rasite balsavimą, kuriame galėsite atiduoti balsą už geriausią nuotrauką. Balsavimas vyks iki sausio 10 dienos. Daugiausiai balsų surinkusi nuotrauka ir jos autorė bus apdovanota "Sony Walkman" ausinėmis. Primename, kad savintis nuotraukų iš interneto ir siųsti jas į konkursą negalima, - visi jūsų atsiųsti kadrai bus patikrinti.


Taigi švęsdami ir džiaugdamiesi šventėmis, nepamirškite atrasti minutėlės ir gražiems kadrams. Užfiksuokite daug jaukių, gražių momentų iš jūsų švenčių ir sudalyvaukite konkurse. Juk prie visų kalėdinių dovanų, dar galite gauti ir puikiąsias "Sony Walkman" ausines! Nepraleiskite progos!

Šiltų, jaukių ir ilgai nepamirštamų švenčių Jums linki "Teenage Dreams" ir "Sony"!


6 Komentarai

  1. O galima nuotraukas siųsti ir sausio 1-ąją dieną? Jeigu norėčiau panaudoti nuotraukas iš naujųjų šventimo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, visą sausio 1 dieną dar lauksime jūsų nuotraukų :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Be abejo, galite, tačiau mes rekomenduojame visas nuotraukas siųsti atskirai, nededant į koliažus. Didesni šansai laimėti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Turiu šias ausines. Rekomenduoju!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kada bus paskelbta geriausia nuotrauka?

    AtsakytiPanaikinti