TD penktadienio filmas: ,,Naujieji metai Niujorke"


Kažkada vienos rašytojos buvo pradėta vesti rubrika "TD penktadienio filmas" , bet ji nustojo gyvuoti, tačiau aš ir Ineta nusprendėme ją atgaivinti ir kiekvieną penktadienį pasiūlyti Jums po filmą, su kuriuo galėsite praleisti savo penktadienio vakarą. Rubriką pradedu aš, Viktorija, ir pirmasis filmas kaip tik ateinantiems naujiems metams, kuris Jus galbūt įkvėps kažką padaryti ar tiesiog smagiai atšvęsti. Smagaus skaitymo ir žiūrėjimo!
TRUMPA INFORMACIJA

Originalo pavadinimas: New Year's Eve
Metai: 2011
Žanras: romantinis, komedija
Režisierius: Garry Marshall
Trukmė: 1h 56min
Pagrindiniai aktoriai: Ashton Kutcher, Lea Michele, Josh Duhamel, Katherine Heigl, Robert De Niro,
Zac Efron

FILMO APRAŠYMAS
Naujųjų metų išvakarės, kelios valandos iki naujų metų, kada visi pasaulio žmonės susiburia lyg vienas kumštis ir laukia vidurnakčio. Kai kurie kuria naujus pažadus, kiti stengiasi išpildyti senuosius, grąžina skolas, ruošiasi vakarėliui ar bando pagaliau pakeisti savo gyvenimą į gerąją pusę, atsikratyti rutinos. Šiame filme Jūs turėsite galimybę išvysti daugybę žmonių  istorijų vienu metu. Susipažinsite su Klere, renginių organizatore, organizuojančią gaublio nuleidimo ceremoniją Taismo aikštėje, geraširdę slaugytoją Eime, sekretore Ingrid, kuri paskutinį metų vakarą nusprendžia pakeisti savo gyvenimą. Taip pat susipažinsite su menininku Rendžiu, kuris kitaip nei daugelis nekenčia naujųjų metų, tačiau būtent šį vakarą užstringa lifte su talentinga dainininke Eliza, laukiančią šios nakties. Visi šie ir dar daugiau veikėjų naujuosius metus pasitinka Niujorke, kur tas vienas vakaras, kupinas svajonių ir vilčių pakeis jų visų gyvenimus.

FILMO ANONSAS
ATSILIEPIMAI
  • Vienas geriausių filmų! Ne tik prajuokina,bet ir vietomis sugraudina. Kiekvienas žmogus turi savo meilės istoriją, tuo šis filmas ir nuostabus, kad jame pamatysite ne vieną iš karto nuspėjamą meilės istoriją,o keletą ir ta meilė nebutinai turi būti tarp dviejų įsimylėjėlių,bet ir tarp dukters ir tėvo ar naujai užgimusiai gyvybei.
  • Smagus filmas. Daugybė puikių aktorių. Tiesiog lengvo vakaro filmas. Yra ir susimąstyti verčiančių pasisakymų.
MANO NUOMONĖ: aš filmą tikrai rekomenduočiau pažiūrėti prieš naujuosius metus, nes jis toks lengvas, gerai nuteikiantis, netgi motyvuojantis padaryti kažką ypatingo, kažką pakeisti, išdrįsti, tokį tikrai smagu pažiūrėti prie tokią šventę ir nusiteikti naujiems darbams. Taip pat filme man patiko ir tai, jog čia pynėsi daugybės žmonių istorijos, parodyta, jog ne visi laukia naujųjų metų šventės, jog kažkam tai yra paskutinis vakaras arba atsiminimas, nesukeliantis jokio džiaugsmo, tačiau kažkam šis vakaras pasiženklina ir kaip naujos gyvybės atėjimas. Taigi, jei ieškot kažko lengvo, tačiau tuo pačiu metu ir prasmingo, siūlau pažiūrėti, nes bežiūrint ir susimąstysite apie gyvenimą, ir nubrauksite ašarą, ir nuoširdžiai pasijuoksite.
O Jūs galbūt jau matėte šį filmą ar tik ketinate pažiūrėti? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose ir taip pat laukiu filmų pasiūlymų. Iki kitų kartų, o kitą penktadienį pasimatysite su Ineta.


5 Komentarai

  1. Aš irgi sutinku su visomis nuomonėmis. Puikus, lengvas, dėmesio prieš pat naujuosius vertas filmas!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man patinka filmų apžvalgos, nes iš tiesų čia, TD, randu filmų, kuriuos verta peržiūrėti, nes dabar visi tie filmų tinklalapiai būna prikišti įvairiausių nieko vertų amerikietiškų komedijų (arba lietuviškų...:D) ir tikrai sunku rasti kažką gero pasižiūrėti.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti