2017 - ųjų pasaulio šalių drabužių pristatymai

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „fashion“
Įvairiausiose pasaulio šalyse vyksta drabužių madų pristatymai. Dažniausiai pristatomi išskirtiniai, originalūs, neįprasti ir nuostabą keliantys derinukai. Na, o kokie įvairių valstybių drabužių pristatymai praūžė šiais metais? Kelis apžvelkime!


Indija

Įspūdinga tai, jog šios šalies kolekcija šįmet vyko net ne pačioje Indijoje, o Lietuvoje! Indijos aukštosios mados dizaineriai broliai Lietuvoje pristatė savo kurtą mados kolekciją. Čia vyravo įvairiausi elementai: senovinės sagos, itin puošnios segės, demonstruota šiuolaikinė, gatvės mada ir, be abejo, spalvingi Indijos tradiciniai drabužiai.
〉 Man ši kolekcija žavinga, o ypač Indijos tradiciniai drabužiai. Grožiuosi jų margumu ir puošnumu.

Kelios akimirkos iš šios kolekcijos:

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Indijos mados namų  kolekcijos modeliu tapusi Asta Valentaitė Vaizdo rezultatas pagal užklausą „indijos mados kolekcijos“ Vaizdo rezultatas pagal užklausą „indijos mados kolekcijos“
Susijęs vaizdas


Kinija

Pekine, Kinijos mados savaitėje, atsispindėjo įvairiausios spalvos, vyravo ir blankūs, ir ryškūs atspalviai, tam tikri tradiciniai, įvairūs blizgesio elementai.
〉Mane sužavėjo šis pristatymas ir jo šiuolaikiškumas, modernumas, o ypač viena detalė - ilgesnės striukės su blizgesiu.

Šiek tiek momentų iš šio pristatymo:

 CHINA-BEIJING-FASHION WEEK (CN) CHINA-BEIJING-FASHION WEEK (CN) CHINA-BEIJING-FASHION WEEK (CN)Vaizdo rezultatas pagal užklausą „highlights of china fashion week in beijing“ Susijęs vaizdas Vaizdo rezultatas pagal užklausą „highlights of china fashion week in beijing“


Prancūzija

Vienoje iš Paryžiaus mados savaičių modeliai pademonstravo tikrai įdomius ir išskirtinius kūrinius, papuoštus įvairiausiais elementais ir atspalviais. Vyravo juostos, gana šviesios ir švelnios spalvos.
〉Mano nuomone, apranga tikrai ypatinga ir originali, tačiau ji gana keistoka ir nėra tokia, kad žavėčiausi stulbinančiu grožiu. 

Truputis akimirkų iš mados savaitės:

ANREALAGE_SS18_LOOK-7 ANREALAGE_SS18_LOOK-9 ANREALAGE_SS18_LOOK-37
ANREALAGE_SS18_LOOK-43 ANREALAGE_SS18_LOOK-49 ANREALAGE_SS18_LOOK-59



Italija

Milane praūžė įspūdinga viena iš mados savaičių. Pristatyti labai originalūs ir skirtingi drabužiai su įvairiais blizgesio, aštrių ir ryškių spalvų elementais. Vyravo ryški raudona spalva, nedideli rankinukai ir blizgios kepuraitės.
〉Man labai patiko šie sukurti drabužiai. Net negaliu įvardinti tikslios priežasties kodėl, gal sužavėjo blizgučiai ar ryškios spalvos, tačiau slypi kažkoks cinkelis, kuris užkabino pamačius pirmąjį drabužį. Iškart susižavėjau. Tai man tiesiog įspūdinga ir, taip sakant, "faina"!

Keli derinukai iš pristatymo:

info@imaxtree.com info@imaxtree.com info@imaxtree.cominfo@imaxtree.com info@imaxtree.com info@imaxtree.com


JAV

Vienoje Niujorko mados savaičių apranga pademonstruota remiantis Indonezijos margumynu. Drabužiai pasižymi gausybe spalvų, raštų ir ornamentų. Vyravo rankinukai, įvairiaspalviai galvos apdangalai.
〉Na, šis pristatymas man patiko, tačiau nebuvo kažkuo labai ypatingas. Tiesiog atsispindėjo Indonezijos krašto detalės, spalvos ir įvairūs ornamentai.

Keli momentai iš mados savaitės:

Indonesian Diversity - September 2017 - New York Fashion Week: First Stage - Runway Indonesian Diversity - September 2017 - New York Fashion Week: First Stage - Runway Indonesian Diversity - September 2017 - New York Fashion Week: First Stage - Runway
Indonesian Diversity - September 2017 - New York Fashion Week: First Stage - Runway Indonesian Diversity - September 2017 - New York Fashion Week: First Stage - Runway Indonesian Diversity - September 2017 - New York Fashion Week: First Stage - Runway 


Kai kurie kūriniai tiesiog stulbinantys, o kai kurie iš tikrųjų gana keisti ar net keliantys pasibaisėjimą, tačiau manau, kad to ir siekiama: sukurti originalią, šviežią ir stiprią reakciją sukeliančią aprangą! Tokia jau ta mada!...
Aš savo nuomonę išdėsčiau, o ką tu manai apie šiuos aprangos pristatymus? Kuris tau labiausiai patiko ar net pakerėjo? 


7 Komentarai

  1. Labai patiko pats straipsnis. Kiekviena šalis išties išsiskyrė, bet man nepatiko nei vienas pavyzdys. Tiesiog ne mano skonio drabužiai. Na, bet visas straipsnio išdėstymas man patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū! :) Žinoma, kiekvienas drabužis - skonio reikalas :)

      Panaikinti
  2. Dauguma iš šių drabužių buvo visiškai ne mano skonio ir atrodė labai keistai. Bet keletas man atrodė labai įspūdingai ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš tiesų įvairiose drabužių kolekcijose demonstruojami rūbai dažniausiai būna labai keisti ar tiesiog negražūs, tačiau kai kurie žavingi :) Na, bet man įdomu pažvelgti į originalumą, išskirtinumą :)

      Panaikinti
  3. nu merginos, rimtai, tai gi čia ir negali būti "jūsų skonio drabužiai". Jie neskirti dėvėti kasdienai, tai kaip menas. Į praktinę madą pasiskolinami tik akcentai, spalvos, detalės.

    man tai labiausiai patiko Italija.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sutinku su tavimi :) Man taip pat labiausiai patiko Italija, kaip ir minėjau :)

      Panaikinti