TD BLYKSTĖ: Danielle Bregoli


   Danielle Bregoli – Lietuvoje nelabai žinoma, tačiau užsienyje labai išpopuliarėjusi mergina. Jai 14 metų, tačiau jau yra susilaukusi sėkmės ir uždirba didžiulius pinigus. Taigi kaip šiai merginai tai pavyko?
   Mergina yra gimusi 2003 metų kovo 26 dieną. Ją užaugino tik mama, mat tėtis vos išgirdęs, jog Danielle mama pastojo, paliko ją vieną. Tad augusiai be tėčio merginai buvo suteikiama labai daug laisvės ir leidžiama, galima sakyti, viskas. Tačiau 2016 metais Danielle mama kreipėsi į Amerikoje labai populiarią Dr.Phill laidą prašydama pagalbos sutramdyti nesuvaldomą paauglę. Visame interviu merginos mama pasakojo, jog Danielle yra nesuvaldoma: vagia pinigus, mašinas, rūko, vartoja narkotikus bei alkoholį ir, žinoma, nevengia pakelti rankos ir prieš mamą. Na, o per pačią laidą Danielle nevengė ir keiksmažodžių bei įžeidinėjimų publikai ir pačiam laidos vedėjui. Tačiau, nors ir nustebintas merginos elgesio, Dr.Phill bando jai padėti ir su tėvų leidimu (nors ir priešinantis pačiai Danielle) išveža ją į sunkių paauglių priežiūros įstaigą. Žinoma, iš pradžių Danielle priešinasi visiems gydimo metodams, tačiau galiausiai pasiduoda, mat įstaiga kaime ir ten daugybė gyvūnų, tarp kurių ir žirgai, o šiuos mergina tiesiog dievina. Deja nors iš pradžių gydymas, atrodo, veikė, vos išvykusi iš tos vietos ir įsėdusi į lėktuvą mergina apsižodžiuoja su keletu juo skridusių žmonių.


   Daugumai atrodytų, jog tokią blogą reputaciją turintis žmogus negali būti sėkmingas, tačiau Danielle Bregoli pasinaudojo susiklosčiusią situacija ir dabar yra žinoma. Pirmiausia jai išpopuliarėti padėjo jos pasakyta frazė: „cash me outside“. Internautai iš jos pradėjo kurti įvairias demotyvacijas, tad greit ši frazė išpopuliarėjo ir pati mergina tapo žinoma ir vadinama cash me outside girl. O Danielle, pasinaudodama ta populiarumo banga, sukūrė marškinėlius su šia fraze ir net už jos vartojimą ėmė imti pinigus. Tačiau vien marškinėliais mergina nebaigė, ji susikūrė savo Youtube kanalą (Bhad Bhabie), kuris turi daugiau ne 3 mln. prenumeratorių. Į jį dabar kelia įvairaus tipo vaizdo įrašus.
   Iš tiesų, stengdamasi išlaikyti savo populiarumą Danielle sukūrė keletą dainų ir net pasirašė sutartį su dainas įrašančia įmonę, jog jos albumas bus išleistas jau netrukus. Taigi, mergina jau paskelbė 6 dainas, kurios susilaukia daugybės peržiūrų.


   Kaip ir dauguma taip staigiai išpopuliarėjusių žmonių, Danielle susilaukia labai daug neigiamų komentarų ir daugybės žmonių nepasitenkinimo. Jis kyla iš to, jog mergina nieko nepadarė gero - elgėsi priešingai, tikrai ne pavyzdingai išpopuliarėjo ir dabar iš jos pavyzdžio mokosi jauni žmonės. Tačiau mergina į šias pastabas nekreipia dėmesio, o priešingai, keldama dainas ji stengiasi pagerinti kitų žmonių nuomonę apie save.
    Taigi, mano nuomone, nors ši mergina ir išpopuliarėjo dėl neigiamų dalykų, tačiau tikrai ne daugelis tą sėkmę išlaikytų taip ilgai. Na, o ką jūs apie tai manote? Išreikškite savo nuomonę komentaruose!



12 Komentarai

  1. Žinau šią mergaitę, man asmeniškai ji nepatinka. Kai pamačiau ją pirmą kartą, pamaniau, kad jai mažiausiai 17. Ji kelia tokio turinio dainas... Ir aplamai negerbiu rūkančių, geriančių, besikeikiančių ir dar prieš tėvus smurtaujančių vaikų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man taip pat ši mergina nepatinka, nematau reikalo net apie ją kalbėti - ji tikrai nėra pavyzdys. Jos elgesys tiesiogine prasme verčia kone vemti. Žinoma, turint tokius pavyzdžius kaip ji ir apie juos kalbant net nereikia stebėtis, kad ir mūsų trylikinės panos dabar tik rūko, geria ir miega su daugiau vaikinų nei gatvės prostitutės ;) #sorrynotsorry

    http://knygumergaite.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, taip tai tavo nuomonė,tačiau aš manau, jog nereikia visur įžvelgiu tik neigiamą pusę. Taip ji parodo tikrai neigiamą pavyzdį savo elgesį, tačiau iš kai kurių jos savybių tikrai gali pasimokyti. Viena iš jų - atkaklumas. Beja, ačiū, jog išsakai savo nuomonę😉

      Panaikinti
  3. Man ji nelabai patinka, nes jos elgesys yra tikrai ne pavyzdys ir manau, kad kiekvienai merginai, nekalbant apie amžių, taip elgtis nėra gerai.

    AtsakytiPanaikinti
  4. nebuvau apie ją girdėjusi, tačiau straipsnio užteko, kad susidaryčiau apie ją labai neigiamą nuomonę. mergina tikrai neturėtų būti pavyzdys niekam.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš atsimenu ją iš jos dainos, kurios net pavadinimas su keiksmažodžiu... aš jos, kaip ir daugelis kitų, nemėgstu, nes ji yra be galo blogas pavyzdys, ypač jaunoms merginoms ir jos elgesys yra visiškai netoleruotinas. Ji tiesiog labai moka pasinaudoti padėtimi ir taip išgarsėti, kitiems skleisdama negatyvą.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Rašyti apie tokius dalykus nėra blogai, net jei bloga reklama irgi reklama. Tačiau ar verta tai pateikti per "kaip ji pasiekė sėkmės" prizmę? Įžvelgti gėrį yra puiku, bet dėl to nereikėtų pradėti toleruoti dalykų, kurie yra nepagirtini. Vis dėlto, tavo straipsnis sukėlė diskusijas, o tai vienas iš tų dalykų, kurį tokio tipo straipsnis turėtų daryti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar turiu klausimą dėl pirmo paveikslėlio. Šią frazę pasakė Oscar Wilde ar čia tokia grubi ir labai juokinga tavo klaida? :D bet rimtai, nusijuokiau balsu, visai nepiktai aš čia.

      Panaikinti
  7. Wtf ko jus jai duodat demesio? Del to ji ir yra tokia populiari. Ji nera geras pavyzdys ir vps neturi jokio talento, geriau jau rasytumet apie tuos zmones, kurie to nusipelno.

    AtsakytiPanaikinti