Pasitik mokslo metus su šypsena!


Sveikos! Jau dabar Teenage Dreams iš visos širdies pluša ir dalija įvairiausius patarimus, kaip sėkmingai pasirengti mokslo metams, padeda atskleisti, kokiam mokinės tipui priklausai. Šįkart TD nusprendė pamėginti pagelbėti toms, kurios itin sunkiai priima tą žinią, kad jau tuoj teks grįžti į mokyklos suolus ir nekantriai laukti skambučio į pertrauką. Kaip nusiteikti mokslo metams ir ką dar spėti nuveikti per likusį vasaros laiką?


➤ Neprarask geros nuotaikos
Suprantama, visiems liūdna, kad taip greitai lekia karščiu lepinanti vasara, tačiau yra tik viena išeitis -  linksmintis ir džiaugtis tuo mėnesiu, o ne pasinerti į blogą, niūrią nuotaiką: "ai, pasibaigė jau ta vasara, ką čia bepadarysi...". Ne, vasara dar nepasibaigė! Visas rugpjūtis dar prieš akis, o per mėnesį galima nuveikti ohoho, kiek daug... 😃 Nepraleisk to laiko gulinėdama lovoje ir niurnėdama, nesigailėk laiko, kaip buvo smagu nuvykti ten, pamatyti tą - įsijunk gerą nuotaiką, žvelk į priekį ir jau šiandien planuok artimiausias veiklas!

➤ Atlik likusius vasaros planus
Neabejoju, kad pas merginas, kurios susidarė vasaros planų sąrašiuką, dar liko pora ar daugiau neįvykdytų. Tad pirmyn! Kaip ir minėjau, laiko turi į valias, tad vykdyk planus, leisk laiką smagiai ir prasmingai bei nepaleisk rugpjūčio vėjais. Be planų vykdymo išbandyk naujas grožio procedūras namie, dar daug kartų išsimaudyk ežeruose, pažiūrėk filmą, pasigamink vasariškų kokteilių, išmėgink naujų gardžių receptų, su draugėmis susirenkite vandens balionėlių mūšį, susiorganizuokite žygį dviračiais ar naktį stebėkite žvaigždes. Veiklų gali rasti visokių visokiausių, ypač tokiu geru oru!

➤ Pasikrauk motyvacijos
Ką turiu omeny? Panaršyk internete ir paieškok įvairių patarimų bei kitokių fainų dalykėlių, susijusių su mokykla. Būdai, kaip pagerinti mokymosi rezultatus, kaip pasiruošti kontroliniams, įvairios dienotvarkių, žurnalų ir rugsėjo 1 - osios ar kasdienės aprangos idėjos. Puikios informacijos apie visa tai gali rasti ne tik Pinterest'e ar Youtube, bet ir Teenage Dreams! Ant popierėlio ar sąsiuvinyje užrašyti ir sužymėti patarimai bei idėjos padės pasikrauti motyvacijos - ne tik įsigysi keletą sąsiuvinių, tušinukų ir tiesiog nuobodžiai lauksi pirmos mokslo metų dienos, bet ir motyvuosi save ieškodama įdomių back to school idėjų, o galiausiai nekantriai laukdama mokslo metų, kad galėtum pradėti pildyti asmenybės ar mokymosi pasiekimų žurnalą!


Four Woman Singing and Playing Guitar Near Cyclone Fence

Susitvarkyk stalčius ir lentynas
Jei iki dabar pas tave stalčiuose viskas sumesta, sugrūsta, o lentynose tikrai nėra tvarkos, pats metas kibti į darbus. Aš pati stalčiuje atlaisvinau vietos naujoms knygoms tik visai neseniai, nors anksčiau susitvarkydavau vos pasibaigus mokslo metams. 😃 Jei matai, kad kažkurioje lentynoje vietą užima tik nereikalingi daiktai, atsikratyk jų, nes būsimiems vadovėliams, pratyboms ir segtuvams su visokiais lapais vietos nebus per daug!


Išsikelk sau naujus mokslo metų tikslus

Kaip ir Naujiesiems metams, taip ir naujiems mokslo metams susidaryk tikslų sąrašą. Jis galėtų atrodyti taip (galbūt rasi ką nors ir sau!):
1. Išmokti mokytis
2. Mažiau jaudintis
3. Būti aktyvesnei mokyklos veiklose
4. Daugiau bendrauti
5. Išbandyti kažką naujo (o gal keliančio šiurpuliukus...)
Pasiryžk keistis, išsikelk tikslus, siek jų. Niekad nenustok kažko siekti ir tobulėti - tai gyvenimą daro įdomesnį!


Visas galvoje susikaupusias mintis išliejau šiame įraše, tad pabaigai tik darkart palinkėsiu jums suspėti per rugpjūtį nuveikti dar daug daug ir tai, ką jau visą vasarą žadėjai ir norėjai padaryti. O mokslo metus pasitik pakilia nuotaika ir, ką ir sako pavadinimas, su šypsena!


0 Komentarai