KONKURSAS! O TU DALYVAUSI?




Labas! 👋
Lauktai ar nelabai atėjęs ruduo, rodos, vis dažniau kelia nostalgiją vasarai ar tampa nekokios nuotaikos pagrindine priežastimi. Tačiau... Aš tau turiu pasiūlymą - sudalyvauk rengiamame konkurse ir aš tau pažadu, kad nuo prisiminimų gausos geros nuotaikos užtaisas bent pusei dienos garantuotas! Viskas labai paprasta: tau tereikia šiek tiek pagalvoti apie praėjusius mokslo metus ir prisiminti visus visus linksmus nutikimus. O gal jau kas nors smagaus nutiko šiemet? Tuomet dar geriau.
O tam, kad prisiminimai ir juokas neskambėtų vien tik tavo lūpose, siūlau tau jais pasidalinti su manimi ir kitomis skaitytojomis bei turėti galimybę laimėti šaunų prizą, leisiantį bent akimirką pasijusti žvaigžde! 😍
Tad įtempk ausis, išplėsk akis ir skaityk toliau!



Visų pirma, tu turi atsakingai iškraustyti savo prisiminimų stalčiukus ir kruopščiai juos peržiūrėti. Tada išsirink bent keletą pačių linksmiausių įvykių, nutikusių mokykloje. Kai mintyse peržiūrint vaizdus juokas sklis vis garsiau ir toliau, o pamačius paskutinį nutikimą nuo šitokios geros nuotaikos dozės suskaus pilvą, išrink iš visų patį pačiausią ir imkis sekančios užduoties - istorijos aprašymo. 
Antrasis žingsnis yra turbūt pats svarbiausias ir reikšmingiausias visame konkurse. Šiam žingsnius įgyvendinti prireiks tikros sėkmės formulės. Nori, kad ją atskleisčiau?.. Gerai, tik pažadėk, kad niekam nesakysi. Viskas gana paprasta: 50% kūrybiškumo,  30% tavo paskirto laiko, 20% geros istorijos bei tavo nuotaikos. Matai, tau prireiks visai nedaug. Kai pasitelkusi šią formulę parašysi, net neabejoju, nuostabią ir nuoseklią istoriją, būsi dar vienu žingsneliu arčiau nugalėtojos pakylos. 
👇


👆
Na, ir paskutinis žingsnis link sėkmės valandos - istorijos išsiuntimas. Kad tavo nuotykiu galėtų pasimėgauti visa Teenage Dreams bendruomenė - rašytojos ir skaitytojai - nepamiršk jo atsiųsti man elektroniniu paštu aurejatd@gmail.com arba palikti savo linksmą įvykį po šiuo straipsniu, komentarų skiltyje. Visa tai turėtum atlikti iki lapkričio 5 d . 

Štai ir viskas, ką tau reikia atlikti! 
Dabar gali atsikvėpti, pasigaminti kokį nors skanų desertą ir pasilepinti juo. 
Pyragėlį, pagamintą iš debesų, siunčiu tau ir aš!

https://images.pexels.com/photos/134575/pexels-photo-134575.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&h=650&w=940 

Lapkričio 6-osios popietė, nors ir po visos dienos, praleistos mokykloje, man nusimato itin šauni, nes būtent šią dieną aš atversiu elektroninio pašto puslapį ir ten rasiu daugybę skaitytojų istorijų, viena už kitą šaunesnių. O jau ketvirtadienį prasidės kitas konkurso etapas - balsavimas. Čia tu ne tik galėsi rasti ir kitų merginų istorijas, bet ir šiek tiek padirbėti dėl savosios sėkmės. Visos istorijos bus paskelbtos straipsnyje, tad juo galėsi dalintis savo Facebook'o, Instagram'o paskyrose ir taip sulaukti didesnio dėmesio bei balsų skaičiaus. 

Balsus sudėsiu iš dviejų dalių. Viena iš jų - tai skaitytojų balsai, o kita - Teenage Dreams kolektyvo. Tad stengtis tikrai verta! Kaip jau minėjau, tik įdomiai ir ne keliais sakiniais pateikta istorija gali sudominti skaitytojus.  👈

Dabar tai jau tikrai viskas, ką gali padaryti dėl savosios sėkmės! 
Beliks tik laukti balsavimo rezultatų! 
Gal metas dar vienam desertui? 😉


 Konkursas būtų ne konkursas, jeigu nugalėtoja negautų jokio prizo. Tiesa, šįkart prizas kiek neįprastas, nes jo ant stalo pagarbioje vietoje nepasidėsi, nors gal atvirkščiai... Spręsti tau! 
Ir, pasigirdus būgnų garsams tavo ir mano galvoje, atskleisiu tau, jog tai - INTERVIU. 
Taip, taip.. Teisingai mane supratai. Iš tavęs paimtas interviu bus paskelbtas Teenage Dreams portale. Argi anksčiau neminėjau, jog jis leis tau pasijusti žvaigžde? Savo žodžius kaip ir patvirtinau. Belieka tau tik pasistengti su savo istorija ir galėsi mėgautis savo sėkmės valanda!

O dabar pats metas pasinerti į prisiminimus ir aprašyti patį nuostabiausią įvykį, nutikusį mokykloje!
O gal pasikviesk drauges ir kartu prisiminkite? Be to, ir dalyvauti kartu smagiau.
 Na, man belieka tau palinkėti sėkmės ir kūrybiškumo! 😊



1 Komentarai

  1. First of all, thank you. But I should say that this blog is not only mine, a big and good team works there.
    I saw your blog, it's great too. I found a lot of really good thoughts. So.. I followed you because I want to read it for a long time. :)
    One more time, thank you for coming.

    AtsakytiPanaikinti