Birželio ataskaita

Sveiki!
Kaip nuotaikos? Energingi? Aš ne, nes naktį palapinėje beveik nemiegojom ir laabai sušilau. Bet vis gi atskubėjau pas jus, nes šiandieną.... baigiasi birželis! Ir aš norėčiau trumpai apžvelgti birželio mėnesio darbą savo, kaip administratorės akimis ir padėkoti kiekvienai rašytojai už darbą.

Per birželį mes parašėme ~115 straipsnių/pranešimų ir panašiai. Manau, tai yra labai geras rezultatas. Birželio pradžioje rašytojų komandoje turėjome 16 rašytojų, dabar beliko tik...8. Todėl reiškia, kad iš naujos atrankos priimsime 8 rašytojas ir viską vėl atstatysime. :) Pora rašytojų išmetėme. Kas jos tokios čia neskelbsiu, nes pačios jos tikrai pastebės. Žinoma, apie blogus dalykus kalbėti nemalonu, todėl norėčiau pakalbėti apie tas, kurios per mėnesį nenuvylė.

Viktorija J.

Viktorija tikriausiai buvo iš tų žmonių, kurie taip troško patekti į komandą! Pirmą kartą jai nepavyko, bet iš antro karto priėmėme, nes mūsų manymu atrankose buvai viena iš geriausių. :) Pradžioje džiuginai straipsnių gausa (nes kol nebuvai rašytoja, sakydavai, jog blog'as neaktyvus) ir tai labai džiugino. Svarbiausia, jog kiekybė rišdavosi su kokybe, o tai padaryti išeina tikrai ne visoms rašytojoms. Tikiuosi liepą dar labiau pasistengsi ir džiuginsi savo įdomiais pranešimais, o galbūt ir tapsi mėnesio rašytoja.

Indrė

Indrė - mergina, kuri atrankose iš karto patraukė mūsų akį. Nuostabūs straipsniai, pavydėtina iškalbos dovana ir... subrendimas. Žiūrėjimas į gyvenimą stebuklingomis akimis. Nors Indrė nebuvo aktyviausia, bet jos parašyti straipsniai buvo labai geri, todėl nusprendėme jai duoti dar vieną šansą liepai ir įrodyti, jog ji verta šitos vietos. Nes, kiek žinau, birželį turėjai šiek tiek reikalų, todėl negalėjai labai aktyviai rašyti. :) Vis gi ačiū, kad atsiradai ir tikiuosi, jog būsi dar aktyvesnė. :)

Eglė

Kol kas naujausia mūsų rašytoja, kurią priėmėme ne atrankų metu, o birželio pradžioje. Kol kas Eglė patenkino visus mūsų lūkesčius, bet ją teisti/labai girti kol kas per anksti. Paliekame tave liepai ir tikimės, jog dar labiau atsiskleisi. :) Didžiulės tau sėkmės!

Neringa

Ši mergina vienintelė su Akvile TD blog'e nuo pat įkūrimo mėnesio, t.y. jau du mėnesius rašo blog'e. Neringa gegužę rodė nepaprastą norą rašyti, o birželį šiek tiek pasimetė... Tavo straipsniai nebuvo labai kokybiški, bet viską užglaistydavo tavo didžiulis noras. Labai tikiuosi, jog kitą mėnesį tą norą vėl parodysi, nes, kaip sakoma, kabi ant siūlo galo... Tikimės iš tavęs daug, todėl sėkmės. :)

Akvilė

Viena iš mėgstamiausių mano rašytojų šiame blog'e. Akvilė nėra pati aktyviausia, bet jos straipsniai visada būna puikiai paruošti ir patrauklūs akiai. Labai džiaugiuosi, jog išlikai čia jau antrą mėnesį ir tikrai mūsų nenuvylei - buvai žingsnis nuo mėnesio rašytojos...

TAIGI, MĖNESIO RAŠYTOJA TAMPA...

Ieva!

Ar tai keista? Visiškai ne! Dėl mėnesio rašytojos ilgai galvoti neteko - arba Akvilė, arba Ieva. Nusprendėme jus atiduoti skaitytojų teismui ir pastarieji šio mėnesio geriausia pripažino Ievą! Ievą, kuri visą laiką rodė tikrą lygį ir džiugino mus savo nuostabiais straipsniais! Ačiū tau labai, kad atsiradai ir sveikinu tapus birželio mėnesio rašytoja! Parašyk man į skype vilyte9 , susitarsim kai kada ddai irėl interviu. :)
Labai labai ačiū visoms, kurios stengėsi!
Nuo rytojaus versime naują lapą ir toliau rašysime naują knygą. Knygą, kurią rašys papildyta komanda. Išrinktoms rašytojoms pakvietimus nusiųsime rytoj - būkite pasiruošusios tikrinti el.paštus. :)

Ačiū už nuostabų birželį,
Vilija.

1 Komentarai

  1. Džiaugiuosi už visas merginas, nes jūs (bent jau manęs) šį mėnesį tikrai nenuvylėte :) Kiekvienos straipsniai tikrai kažkuo sužavėjo ir labai patiko :) Beje, sveikinu Ieva! Tu tikrai verta tapti mėnesio rašytoja :)

    AtsakytiPanaikinti