Kaip vaikinui tapti daugiau nei drauge arba ''Tiesiu pagalbos ranką nr. 2 ''


Sveiki, draugai!
Laikas, kaip sakoma, viską pastato į savas vėžes. Taip pripratau prie 'Teenage Dreams', jog neinu į lauką, kol neparašau ko nors žmonėms, kurie iš tiesų laukia kažkokios rašliavos. Šiandieną, tikiuosi, savo drauges laukti verčiu ne veltui. Šį kartą bandysiu padėti antrajai merginai, kuri atsiuntė man savo laišką prašydama pagalbos. Panelės laiškas buvo štai toks :

Labas.
Man patinka vienas vaikinas. Mes esame geri draugai. Neseniai jį paliko jo mergina, visi sako, jog aš ir jis būtumėme ideali pora. Kaip tapti jam daugiau nei drauge????? Kaip priartėti link rimtesnių santykių?

Pasimetusioji.

Šiandien ir bandysiu rasti išeitį Pasimetusiai merginai ir tuo pačiu atsakyti į pagrindinį šios dienos klausimą : kaip vaikinui tapti daugiau nei drauge?

Pasiūlysiu patarimus, apie kuriuos esu skaičiusi internete, naudojusi pati arba žinau, jog tokius būdus naudoja mano draugės, bendraamžės.

Raskite bendrą veiklą. Jeigu vaikinas tau patinka, tikriausiai tik ir galvoji, kaip su juo praleisti kiekvieną paros valandą. Puiki išeitis yra užsiiminėjimas bendra veikla! Galbūt vaikinukas yra aktyvus ir lanko kažkokį būrelį, kuriame galėtumėte susitikttegali ir norite to ar ne, būtumėte priversti bendrauti ir bendradarbiauti? Pasidomėk jo laisvalaikiu. Maža tikimybė, jog per atostogas jis lankys kažkokius mokyklinius būrelius, todėl vasarą bendros veiklos reiktų ieškoti kitur. Galbūt vaikinas mėgsta vakarais spardyti kamuolį stadione ir mėtyti į krepšį? Apsidairyk - jeigu vaikinas yra įdomus, jis tikrai kažką veikia. Kažką, ką galėtum veikti kartu su juo ir/arba stebėti jį.

Būk panele. Kaip manai, ar tavo išrinktasis vaikinas norėtų šalia savęs merginos, kuri per dienas nesiskirtų su pigia, kontrabandine cigarete ir būtų geriausia draugė su alkoholio buteliu? Ir apskritai, kaip manote, ar vaikinams patinka merginos, kurios keikiasi, spjaudosi, negerbia savęs ir aplinkinių, nes nori kažką pavaizduoti? Mano manymu tikrai ne, todėl norėdama suvilioti, labiau patikti vaikinui išlik mergina ir nesigriebk visų įmanomų dėmesio gavimo priemonių. Kuklumas yra gerai - netapk pilka pelyte, bet ir neišsišok šlykščiais, merginoms visai netinkamais veiksmais.

Sudomink jį. Vaikinai tiesiog nepakenčia merginų, kurios ištisas valandas gali kalbėtis tik apie madą, aukštakulnius ir parduotuves. Tokiems pokalbiams skirtos geriausios draugės, bet kalbėdama su vaikinu pasirink kitas temas. Jeigu jau radote bendrų pomėgių, kodėl nepakalbėjus apie juos? Ir apskritai, temų kalbėjimui yra begalės! Pradedant filmais ir baigiant sportu - sudomink jį! Parodyk, jog gali kalbėtis ne tik apie tai, kas įdomu tau! Galbūt abu dievinate žiūrėti futbolo čempionatą ir net gi sergate už tą pačią rinktinę? Eksperimentuok. Bandyk. Sudomink jį.

Bendri draugai - gelbėjimosi ratas. Galbūt netyčia supratai, jog jūs abu turite bendrų draugų? Galbūt jo draugas yra tavo klasiokas arba vaikino pusseserė yra gera tavo draugė? Jeigu rasite bendrų draugų bus kur kas lengviau! Kartais žmonėms sunku, gėda bendrauti tik dviese, todėl kompanija yra puiki išeitis geriau pažinti žmogų. O jeigu bendri draugai bus labai geri ir jiems patiks tavo idėja tapti vaikinui daugiau nei drauge - jie galbūt net gi pakalbės apie tave gražiai vaikinui ir paskatins jį priimti teigiamus sprendimus.

Stiprink ryšį telefonu arba socialiniais tinklais. Kartais su vaikinu kalbėti akis į akį yra tikrai nedrąsu. Vienas iš veiksmingiausių būdų sustiprinti santykius - bendrauti telefonu arba socialiniais tinklais (facebook ir t.t.) Už ekrano dauguma žmonių jaučiasi laisvesni, labiau atsipalaiduoja ir aiškiau bendrauja. Jeigu tau sunku bendrauti matant žmogų - pratinkis bendraudama internetu arba telefonu. Tik jokiu būdu (na, tavo pasirinkimas, bet aš pasiūlau) tokiu būdu nesiūlyk vaikinui draugauti ir panašiai. Tokiu atveju nematysi jo žvilgsnio, nepastebėsi jo reakcijos ir dažniausiai iš tokių santykių neišeina nieko gero. Žinoma, būna ir išimčių.
Pagirk jį. Apžiūrėk vaikiną. Galbūt tavo išrinktasis šiandien su naujais marškiniais arba stilingais sportbačiais? Nebijok komplimentų - vaikinai juos taip pat mėgsta. Žinoma, persistengti nereikėtų. Kartu žaidžiant futbolą gali pagirti jo puikią reakciją, greitį ir sportišką formą. Ką gali žinoti, galbūt vaikinas išgirdęs tokius žodžius 'išsilydys' ir tai bus tavo kelias į sėkmę?

Nebūk pikčiurna. Jeigu nori sugadinti savo reputaciją vaikino atžvilgiu - būk pikta. Būk pikta, užsispyrusi, irzli ir nepatenkinta gyvenimu, nes, patikėk, vaikinams tokios savybės kaip niekad
nepatinka. Jeigu tu kiekvieną rytą skųsiesi, jog blogai išsimiegojai, tave užkniso šeimos nariai ar neatsirandančios akcijos tavo mėgstamiausioje parduotuvėje - vaikinas greitai pabėgs. Stenkis būti su šypsena, linksma - užkrėsk jį gera nuotaika. Pamatysi, į tokią tave jis žiūrės visiškai kitu žvilgsniu.

Ir svarbiausia...

Būk savimi. Visi santykiai, kad ir kokius juos lipdytum greit sugrius, jei apsimetinėsi kažkuo kitu. Jeigu vaidinsi, jog tau patinka tokie pat dalykai kaip vaikinai, jeigu bandysi elgtis taip, kad jam įtiktum. Jeigu vaikinui nepatinki tokia, kokia esi - jis ne tau. Tikrai rasi tokį, kuris mylės tave visą su visais pliusais ir minusais. Visada išlik savimi.



Kiekvienai mums per dieną kyla tūkstančiai klausimų. Vieni jų - lengvi, kiti - sunkiai išsprendžiami. Jeigu ir tu turi tokį klausimą, į kurį nerandi atsakymo - rašyk mums ir tavo bėdą išspręsime kartu su TD. Jeigu nežinai, kaip susitaikyti su drauge, kaip pasipuošti pirmajam pasimatymui arba nerandi atsakymų į kažkokią konkrečią situaciją - siųsk mums savo bėdą el.paštu wilyte911@gmail.com . Į kiekvieną gautą klausimą bus atsakyta straipsnio pavidalu. Nekentėk viena - pasidalinus bėda su kitais ji tampa lengvesnė!

Laukiu daugiau laiškučių,
Vilija.


4 Komentarai

  1. Patiko. Viskas išsamu ir aišku. :) O ir patarimai labai geri... Gal kada pravers? :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šiaip patarimai gan naudingi, bet, Vilija, pati prieštarauji sau. Sakai, kad svarbiausia būti savimi, o prieš tai rašei, kad ta mergina turi būti "panele", t.y. nesikeikti, nevartoti alkoholio ir panašiai. Aš manau, kad jeigu jau vaikinas pratęs matyti tokią merginą ir jeigu jam ji tikrai patinka, manau, kad jis nekreips dėmesio į visus jos trūkumus, o tiesiog atsižvelgs į pliusus. Nesakau, kad tie tavo paminėti dalykai yra gerai, pati irgi to nepripažįstu, bet tiesiog manau, kad nereikia stengtis įtikti kažkokiam vaikinui savo manieromis, galbūt apranga, o tiesiog būti savimi. :)

    Tai tokia mano pastaba, tiesiog siūlau daugiau nedarytų tokių klaidų, kai iš pradžių rašai, kad reikia gražiai, nenatūraliai elgtis, o vėliau jau - "Būk savimi". :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Eve Lyn - ačiū. :)

    Gabyx2 - taikli pastaba. Vis gi tikriausiai daugumai merginų pačioms yra negražu keiksmažodžiai, cigaretės ir panašiai, nors, žinoma, mes visos esame velniškai skirtingos. :) Galbūt reiktų apmąstyti savo elgesį ir jeigu jis yra neigiamas tau pačiai ir sukelia nenorimų situacijų - pasikeisti. Bet ne dėl vaikino, ne dėl garbės ar dėmesio, bet dėl savęs. O šiaip, ačiū už gerą pastabą. Pasistengsiu pasitaisyti.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai geri patarimai, pabaindisiu :)

    AtsakytiPanaikinti