Mini konkursas ''Futbolo sirgalė''


Sveiki!
Aš ir vėl čia. Šį kartą - su visiškai kitokia žinia nei įprastai.

Ar mėgstate futbolą? Sportą? Galų galiausiai rūbus? Jei bent vienas paminėtas dalykas jums prie širdies - galbūt norėtumėte sugaišti penkias minutes ir sudalyvauti mini konkursėlyje, kurio prizas - interviu TD blog'e? Viskas labai paprasta kaip du kart du, todėl jeigu susidomėjai - skaitom toliau!

Visą birželio mėnesį ore tvyro futbolo kvapas. Lietuvos televizija rodo visiems futbolo fanams Europos čempionato varžybas, ir aš, kaip ir gana daug žmonių nepraleidžiu progos pažiūrėti varžybų. Bet norint dalyvauti šiame konkurse nebūtina žiūrėti visų futbolo varžybų!

Šiame konkurse mes tapsime futbolo sirgalėmis ir... keliausime į futbolo stadioną! Žinoma, savo mintyse. Keliaujant į varžybas reikia ir tinkamai apsirengti, kad būtum panaši į tikrą tam tikros rinktinės sirgalę.

Ar mažos mėgdavote žaisti Dressup žaidimus internete? Pats metas tai prisiminti! Jūs užeinate į ŠIĄ NUORODĄ :

http://www.dressupgal.com/football-babe-dress-up.html

ir prieš jūsų akis išdygsta super duper mergaitiškas, vaikiškas ir labai lengvas žaidimas - aprenk futbolo sirgalę! Jūs tą besišypsančią merginą aprengiat duotais rūbais taip, kaip jums patinka visą interneto langą nufotografuojate. (Klaviatūroje randate mygtuką 'Print Screen SysRq', kuris yra virš delete) Paskui atsidarote paint'ą, iš įrankių juostos pasirenkate viršaus dešinėje pusėje esantį 'pažymėti'. Jo pagalba pažymite tam tikrą plotą ir spaudžiate Ctrl + V vienu metu. Gautą vaizdą išsaugote ir atsiunčiate man į el.paštą wilyte911@gmail.com iki liepos 1 dienos.


Visas gautas aprangas aš sukelsiu į blog'ą ir skaitytojai rinks jiems labiausiai patinkančią. Laimėtoja gaus interviu apie sportą, futbolą, sportinius drabužius ir t.t.

Nekantriai laukiu jūsų aprangų.

Jeigu turite klausimų rašykite komentaruose arba nurodytu el.paštu, pagelbėsiu kuo galėsiu.

Labos nakties,
Vilija.

4 Komentarai

  1. Man atrodo, kad šįkart parinkai netinkamą merginą. :D Klausi kodėl? Todėl, kad amerikietiškasis futbolas (pažiūrėk į kamuolį :DDD). Galbūt reikėjo labiau pasistengti ir paieškoti kur būtų mergina su europietiškuoju futbolu? Įdėsiu porą nuorodų:
    1. http://www.rainbowdressup.com/football-dressup.php
    2. http://www.bonniegames.com/games/football-girls-dress-up-3182.php

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimas - teisingai, mano klaida. Nepastebėjau to... Bet dabar ištaisyti lyg ir per vėlu, nes jau gavau vienos dalyvės aprangėlę.

    Eve Lyn - lauksiu. :>

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šaunu, daugiau tokių konkursų, sakyčiau, net prizo nereikia, smagu vaikystę prisimint :)

    AtsakytiPanaikinti