1 vietą grupėje išsaugojom

Sveikos :) Įdomu ar tik aš vakar viena, sėdėjau prie televizoriaus ir nesupratau kas vyksta? : D Turbūt jau supratot, kad kalbu apie rungtynes tarp Nigerijos ir Lietuvos. Tikrai keista rašyt, kad mes pralaimėjom, rezultatu 80-86. Bet ne kiekviena diena būna sėkminga, ne kiekvieną dieną krenta taip kaip norėtųsi, ir ką jau čia padarysi taip gavosi, bet per daug sielotis nereikia, lietuviai tikrai manau atsities ir žais su didesne ugnele kitose rungtynėse, kurias žais su Puerto Riko komanda.

Jau nuo pat pirmųjų rungtynių minučių Nigerijos krepšininkai viską paėmė į savo rankas. Po pirmojo kėlinio rezultatas buvo lygus 20:20, ir tikrai atrodė, kad viskas dar išsispręs, bet priešininkų komandai tiesiog žiauriai gerai krito, negalima sakyti, kad Lietuviam ne, tai pat buvo viskas tikrai normaliai, bet nebuvo tokios motyvacijos, užsidegimo kaip rungtynėse su Venesuela. Prieš didžiąją pertrauką rezultatas taip pat nebuvo kritinis komandas skyrė trys taškai. Bet po didžiosios pertraukos žaidimas nepasitaisė, o tik dar labiau smuko. Paskutinį kėlinį pradėjome rezultatu 57:67, lietuviai šiek tiek atsitiesė ir pelnė devynis taškus be atsako, rezultatas buvo 66:67. Atrodė, kad dar viskas įmanoma, bet deja paskutinę rungtynių minutę priešininkai pelnė šešis taškus paeiliui ir tada paskutinis lietuvių tikslas buvo nepralaimėti didesniu nei devynių taškų skirtumu. Ačiū dievui tai padaryti pavyko, ir Lietuviai išsaugojo pirmąją vietą grupėje. Pralaimėję Nigerijai, Lietuviai namo išsiuntė Venesuelos rinktinę. Artimiausios rungtynes vyks su Puerto Riko komanda, kuri nusileido tik Graikijos ekipai. O dabar Kęstučio Kemzūros komentarai apie rungtynes.

Taigi, o kokį įspūdį paliko jums mūsų rinktinė? Na kaip gavosi taip, bet aš vistiek juos myliu ir tikiu, kad viskas bus gerai, mes laimėsim pakvietimą į olimpiadą! Atsiprašau už nelabai išsamų straipsnį, bet šiek tiek laikas spaudžia : D



Iki, xoxo.

* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

10 Komentarai

  1. Nigerija?? Jie ten jauciu su drambliais mokosi krepsini zaist :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kawaii Gone Loca - manau turėtum pasimokyti truputėlio tolerantiškumo. Jei jau pralaimėjome, nereikia tyčiotis iš žmonių ir rodyti savo nebrandumą.:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nepagavau tavo komentaro :DD
    Nieko as nesitycioju, o sakau savo nuomone, nes manau, kad zaizdamas su drambliais lavini taikluma. Kazkada skaiciau straipsni apie krepsini su drambliais, tad ir parasiau, ka pagalvojau... Jeigu nesi apie tokia krepsinio rusi girdejus, tai nekaltink manes :PP
    Ir as netgi labai dziaugiuosi, jog laimejo butent Nigerija. Ji yra gana atsilikusi salis, patirianti daug sunkumu, tad sis laimejimas jai isties svarbus.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gaila, kad nelaimėjom :( Bet bus dar tų laimėjimų! :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Vis tiek šaunuoliai lietuviai, ne daug atsiliko :) O dėl Nigerijos... tikrai ne visa ji yra atsilikusi, o ir didžioji dalis žmonių gyvena palyginus visai normaliai. Ir futbolą žaidžią daug geriau negu krepšinį, tarp kitko :D Pažįstu Lietuvoj bestudijuojantį nigerietį, tai nereikia gandų iš antrų lūpų klausytis :) Iiir straipsnis patiko, pati nenutaikau pažiūrėti krepšinį, o ir po visokiausius informacinius tinklapius nenaršau, tikrai naudinga tai sužinoti ir čia :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nežinau kaip jums, bet man labiau prie širdies futbolas. Krepšinio aš nežiūriu (žinoma, jau pasaulio, Europos čempionatų nepraleidžiu)ir turiu prisipažinti – lietuvių negaila. Pralaimėjo, tai pralaimėjo. O dėl Nigerijos – sveikinu juos. Šaunuoliai. Nors ir yra mažą šalis, kurioje visiškai neinvestuojama į krepšinį, bet vis tiek parodė puikų pasiruošimą ir, jog nevisad viskas priklauso nuo to, kaip valstybė finansuoja ir remia sportą, o visa esmė nore, ryžte bei sunkiame darbe ir treniruotėse.

    A.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Gaila mūsiškių :/
    Kawaii Gone Loca - Čia liux :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Pati žiūrėjau šias varžybas kartu su linksma draugų kompanija... na gerai, žodis 'žiūrėjau' gal nevisai apibūdina situaciją, nes mano draugai tokie yra - susirenkam visi debilai vienoj vietoj, tai... :D Bet paskutinius du kėlinius drebėjau kartu su visa Lietuva ir labai tikėjau mūsų sėkmė.

    Vienaip ar kitaip, savo tikslą išsaugojome. :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Džiaugiuosi mūsų žaidėjais :)

    AtsakytiPanaikinti