Kaip praleisti smagų laiką su sese :)*


Kaip ir minėjau ankstesniame straipsnyje,kad sulauksit šia tema straipsnio. Savo žodį tesėjau! Ankstesniame straipsnyje išsiaiškinome kaip spręsti tas seseriškas bėdas,o dabar pasisemsim idėjų kaip praleisti smagų laiką su sese. Tai visai nesudėtinga tik reikia noro ir idėjų . Išties jau geriau kažką nuveikus su sese,negu pyktis. O tų idėjų daugybė.. Visų negaliu išvardint,bet kelias įdomias ir linksmas idėjas patarsiu. :*










Surenkite su sese fotosesija- Tai geras būdas pasilinksminti su sese. Pozuokite visokiomis grimasomis ,bet nepamirškite padaryti ir rimtesnių nuotraukų. Vėliau susėsite drauge ir galėsite pažiūrėti nuotraukas,taip pat iš jų pasijuokti. O jei norėsite galėsite išsiryškinti nuotraukas ir papildyti savo "nuotraukų sieną".


Kartu pasigaminkite desertą- Kartu jūs pasmaližiausite ir pasikalbėsite . Gamindamos ir laukdamos kol desertas iškeps,jūs šnekučiuositės ir tai jus suartins,nes įdomus pašnekesiai labai padeda. O kai desertas bus jau pagamintas smagiai jį ragausite ir valgysite ,o žinoma taip pat kalbėsite.


Surenkite vandens balionėlių mūšį- Tai puikus būdas pasilinksminti su sese ir atsigaivinti nuo vasaros karščių. Ši kova sukels daug juoko. Taip pat jūs tapsit šlapios,tai puiki atgaiva. Na tiesiog tai  vasariška pramoga ,kurią galite pasimėgauti su sese.


Apsipirkite drauge- Apsipirkimas tikra merginų pramoga. O kodėl jūs su sese negalite nusiaubti parduotuves?! O tikrai galite,tik reikia noro . Jūs tikrai pasilinksminsite,o kai grįšite namo smagiai peržiūrėsite prekes.
Tai naudinga ir smagu.


Išvykite į gamtą- Galbūt kur nors tavo gyvenvietėje yra ežeras ar upelis,arba kur nors netoliese yra graži vieta iškilai,kad galėtumėt nuvykti į vieta dviračiais.Galite ir su tėvais ten nuvykti,bet pabūti drauge su sese ir pasikalbėti su ja,taip pat ten galite surengti fotosesiją.


Pažiūrėkite filmą kartu-  Paaugliai labai mėgsta žiūrėti filmus,tikriausiai ir jūs su sese taip pat,tai kodėl gi nepasižiūrėjus filmo kartu? Žinoma jūs nesišnekėsite ,nes įdėmiai žiūrėsite filmą,bet filmui pasibaigus,jūs ji aptarsite ir sužinosite kokios filmo vietos jums labiausiai patiko ar pan.



Abi nuvykite į grožio saloną- Jums tikrai patiks pasigražinti ,o kartu su sese tai puiki proga. Abi pasimėgausite procedūromis,grįžusios namo būsite atsigavę . Nebebūsite piktos. Jei negalite nuvykti į grožio saloną,galite namuose pasitvarkyti nagučius ar pan.


Tikiuosi pasinaudosite nors vienu patarimu. Sėkmės nebesipykstant su sese! Iki ;*

* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

 Indrė K.;*

7 Komentarai

  1. Mano sese tai mane aprektu, jei tik sumanyciau uzsukti i virtuve, kai ji ka nors gamina, net jei noreciau tik stiklines vandens :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Siaip mes su sese esam visiskai skirtingos, tad praktiskai niekas is cia paminetu veiklu mums netiktu :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oi nežinau, nežinau...
    Ko nebesiimta, kad suartėtume..
    Ji įnikusi į kompiuterį...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gal ir geri patarimai,tik kad man 13,o sesei 6...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man 14, mano sesei 10 :) Labai patiko idėja - balionių mūšis,dažnai tai panaudojame :D Puikus straipsnis, tik gal norėtųsi daugiau idėjų, patarimų... Bet šiaip rašau 10 balų ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kadangi sesės neturiu , tai ... Bet straipsnis patiko .

    AtsakytiPanaikinti
  7. Hahah,mano sesė už mane vyresnė daaaaaaaaug metų taigi ji man padaro fotosesiją ir ką nors nuperka,kai einam "apsišhopint", ir kartais pažiūrim filmą ir mūsų santykiai tikrai geri. Kai brolis/sesė yra suaugęs kažkaip kitaip žiūri į tai.Nori daugiau bendrauti,matyti,daugiau pasiilgsti.

    Nors šiaip mes su ja skirtingos,netgi labai..

    AtsakytiPanaikinti