Mini konkurso ''Futbolo sirgalė'' balsavimo rezultatai!


Kaip ir žadėjau, savaitės viduryje atskleisiu jums visiems mano rengto mini konkursėlio 'Futbolo sirgalė' rezultatus. Paskelbusi konkursą daug dalyvių nesitikėjau, todėl keturi darbai mane iš ties nustebino ir tuo pačiu nudžiugino. Labai smagu, jog keturios merginos neaplenkė šio kuklaus konkursėlio, ir, žinoma, sudalyvavo. Dar kartą noriu pakviesti pasižiūrėti keturių merginų darbelius. :)
Visoms merginoms teko vienoda užduotis - per vaikišką, mergaitišką žaidimėlį sukurti futbolo sirgalės aprangą ir ją atsiųsti mums. Manyčiau merginos su skirta užduotimi susidorojo puikiai, bet, žinoma, visi konkursai gali turėti tik vieną vienintelę nugalėtoją, todėl šį konkursą ir interviu TD laimėjo taip pat tik viena mergina... Tikriausiai jau nutuokiate kokia? :)


Kaip matote už merginų darbus iš viso balsavo 71 skaitytoja. Nugalėtoją puikiai matote - ja tampa Rugilė!!! Rugile, sveikinu tave, tavo apranga buvo tikrai labai graži. :) Susisiek su manimi skype vilyte9 ir mes būtinai pasikalbėsime, o mūsų pokalbį galės perskaityti visos TD skaitytojos. Rugilė surinko 31 balsą, nuo jos 11 balsų atsiliko Kotryna, o žemiau liko Agnė bei Emilija. Jūs visos gauname +3 taškus aktyviausio skaitytojo konkurse, todėl būtinai komentaruose parašykite savo blogg'er vardą, kad mėnesio gale pridėtume jums šiuos taškus. :)

Jau šį vakarą paskelbsiu naują tokio tipo mini konkursėlį, kadangi apklausoje balsavote, jog norite daugiau tokių konkursėlių. :)

Dar kartą sveikinu Rugilę ir dėkoju visoms dalyvavusioms merginoms!
O kaip jūs manote, ar Rugilė verta savo titulo? :)

Vilija.

* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

10 Komentarai