Mini konkurso ''Miesto mergaitė'' balsavimas!


Labukas!
Vėl nauja savaitė... Bent jau man ši vasara lekia velniškai greitai. Tokiu velnišku greičiu, jog net nespėju apsidairyti. O jums? :) Vienaip ar kitaip, reikia džiaugtis, jog ta vasara iš viso yra. Vasara - puikus metas su draugėmis pasivaikščioti po miestą, aplankyti parduotuves ir atnaujinti savo garderobą...

Prieš savaitę jūsų užduotis buvo labai panaši - kelioms minutėms buvote tapusios vyresnėlėmis seserimis ir padėjote savo sesutėms susiruošti į miestą. Ką galiu pasakyti - jums pavyko puikiai ir mane velniškai nustebinote! Jei per mini konkursą sulaukiau 4 darbų, tai šį kart keturis kartus daugiau - ačiū visoms 16 nuostabių sesučių!!!

Visos jūs gaunate +3 taškus prie aktyviausio skaitytojo rinkimų, todėl būtinai komentaruose parašykite savo vardą per blogg'erį, nes kitaip taškai jums pridėti nebus.

Visgi šis konkursas, kaip ir visi, turi turėti nugalėtoją. Aš, apžiūrėjusi visus 16 darbų jau išsirinkau kelias savo favorites, iš kurių vienai atiduosiu savo balsą. Bet aš visiškai neįsivaizduoju kaip baigsis šis konkursas, nes konkurencija milžiniška! Man net teko prisiminti savo nuotraukų klijavimo + karpymo įgūdžius, nes tiek darbų dar nebuvau gavusi... :)

Kaip sakoma - mažiau darbų, daugiau kalbų. Kviečiu apžiūrėti visas 16 mergaičių, kurias aprengė mūsų šauniosios vyresnėlės sesutės!

(padidinkit nuotrauką tiesiog paspausdami ant jos)

Atleiskit už nekokią kokybę - sudėti 16 aprangų į vieną nuotrauką gana sunku...

Bet vis gi aš tikiuosi jog derinukai matosi ir jūs jau išsirinkote jums gražiausią. Nugalėtoja, primenu, bus išrinkta geriausia vyresnėle sesute + laimės interviu TD blog'e apie drabužius, sesutes, miestą ir taip toliau!

Žemiau matote balsavimo lentelę, todėl pats laikas išrinkti nugalėtoją!




Balsuokime iki liepos 21d. Tą dieną paskelbsiu nugalėtoją ir pas jus atkeliaus naujas aprangėlių kūrimo mini konkursėlis. :)


Ačiū visoms dalyvavusioms!
Už kurią sesutę savo balsą atidavėte jūs? :)

Vilija.
P.S. Greitai išvysite interviu su mini konkurso 'Futbolo sirgalė' nugalėtoja Rugile!
P.P.S. Kelių dienų bėgyje, galbūt savaitės sulauksite naujo konkurso, susijusio su muzika!

Vilija. :)

* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA

9 Komentarai