Dažyti plaukai






Sveiki!!! Kaip smagu Jums vėl rašyti. Iš pradžių, noriu padėkoti merginoms kurios pakomentuoja mano straipsnius (nors jis buvo tik 1 :D), tai labai praverčia tobulėjimui, tad labai prašau, kad taip komentuotumėt ir toliau, girtumėt, peiktumėt ir t.t. Svarbu pakomentuotumėt :) O dabar, noriu parodyti, ką sukurpiau sėdėdama prie kompiuterio.



Seniau, merginos savo plaukus šviesindavo arba tamsindavo. Gatvėje galėdavai pamatyti vien juoda, ruda ir šviesiai geltona (?) spalvas. Dabar galima tikėtis visko. Manau, niekieno nebestebina kai gatve praeina mergina, su ryškiai raudonais plaukais. Arba vien mėlynais ar rožiniais galiukais, sruogomis. Prisipažinsiu, aš irgi labai noriu nusidažyti plaukų galiukus mėlynai, arba violetiniai. Man tai laaabai gražu. :)

Šią vasarą, yra labai madinga violetinė, bei rožinė spalva. Rožine, jau seniai galėjome pastebėti, daugelio žymių žmonių plaukuose, bet kaip dėl violetinės? Jos taip paprastai nepamatysime gatvėje.

Violetinė yra patraukli tuo, kad nėra tokia neįprasta kaip žalia, įdomesnė nei mėlyna ar raudona. Kitaip sakant, ji lyg aukso viduriukas ryškiaspalvėje vaivorykštės spalvų skalėje. Violetines spalvos atspalvį, galite pasirinkti pačios, priklausomai nuo jūsų plaukų spalvos – ar plaukai bus šviesūs, ar tamsūs. Aišku, jeigu norėsi, kad violetiniai plaukai atrodytu kaip ant buteliuko esančioje etiketėje, žinok, taip nebus. Kaskart plaunant galvą, violetiniai plaukai vis šviesės ir šviesės...

Tad, jeigu šią vasarą, nori būti kažkuo išsiskirianti iš minios, pabandyk nusidažyti plaukus violetine spalva. Aišku, gali dažyti sruogelėmis arba gali dažyti tik galiukus. Tai tavo pasirinkimas, be to juk būtu įdomu išbandyti ką nors naujo. Kaip yra sakoma „Kas nerizikuoja, tas negeria šampano“. 


 


O čia trupučiukas kitokių spalvų :)





Tikiuosi patiko straipsnelis. Be to, jeigu bijot iš karto taip ryškiai dažytis plaukus, pabandykite paprastesnėm spalvom, juoda, ruda ir t.t. 

O pačios, kokia spalva norėtumėt nusidažyti plaukus? Ir ar Jums tai gražu? :)

 xoxo Evelina

* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

19 Komentarai

  1. Pati labai nemėgstu savo plaukų, bet tikriausiai jų ryškia spalva nusidažyti neišdrįsčiau. Bet man pačiai labai gražu tamsios, sodrios raudonos spalvos plaukai ant merginų galvų. :)

    Straipsnis nieko, bet man pritrūko daugiau teksto. Labai patiko, kad pasakei, kokios spalvos šiais metais populiariausios. Galbūt galėjai paieškoti merginų, kurios yra ryškių spalvų plaukų ir iš jų paimti interviu arba tiesiog labiau panaršyti internete. Kodėl gi neišvardinus pliusų, minusų, neatpasakojus skaitytojams kažkokių istorijų? Pvz. aš esu girdėjusi, jog jeigu tavo plaukų spalva ryški, tokių darbuotojų nepriima labai daug įmonių. Žinoma, mums, paauglėms, kol kas nėra dėl ko jaudintis. :)

    Vienaip ar kitaip, ačiū už straipsnį. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš raudonplaukė.:)) Bet dažiaus su nuplaunamais, nes su tikrais mama neleido dažytis su tikrais.:D

    AtsakytiPanaikinti
  3. O žadu arba šviesint arba dažyt spalvotom sruogelėm tin nežinau kaip atrodyčiau spalvotais plaukais, tai pirma bandysiu su kreidelėm nusidažyt (labai populiaru, sakyčiau), nes nusiplaus po 1 - 2 plovimų ir matysiu ar verčiau švoesint ar spalvom margintis (margutis! :DD)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš tai visai norėčiau pabandyt nusidažyt sruogelių galus spalvotai, juk jeigu nepatiks - visada galesi nukirpti greitai :D :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Patariu is pradziu nusidazyt su nuplaunamais ir tada zinosit - tinka ar netinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Pati turiu raudoną sruogą kuri labai gražiai atrodo :) o šeip tai norėjau dažytis žaliai sruogą ,bet nelabai gražiai būtų atrodę. Labai norėčiau raudonų plaukų :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Norėčiau violetinių plaukų tik žinau, kad man mama tikrai to neleistų...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Nedažau plaukų , mano plaukai dar natural'ūs . :DD Aš natural'i brunetė .Bet straipsnis visai patiko .

    AtsakytiPanaikinti
  9. pati ryt poryt planuoju vykti pas kirpeja kad salotines arba raudona spalva nudazytu galus. su mama sutariau. tik yra 1 minusas, klasiokai mane undinele vadins... iskentesiu. seip pritruko teksto. manau galetum daugiau. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. As db eisiu kaip tik dažytis plaukus,aisku mama nelabai uz,bet leido.:) Tj dazysiuos tik galiukus...RAUDONAI.:))))

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aš noriu žydrų, rožinių plaukų galiukų :) Iš pradžių sakiau kad gaila būtų savo plaukų, bet dabar nuomonė pasikeitė :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Stretching workouts and powerful cardiovascular
    workouts the absorption of minerals such as calcium. Mentally how to order
    p90x videos tune them for the week forward one day.

    Its important to note with these energy drink side effects that many ingredients have
    similar negative building muscles how to order p90x videos is
    your thing, then go for this.

    Feel free to surf to my homepage - click here now

    AtsakytiPanaikinti
  13. Straipsnis visai geras, tik tu manau tikrai galetum gerokai išplėsti. Gali papasakoti, kur ju galima rasti, nupasakoti, kaip nusidazyti, kokie gali kilti sunkumai. Taip kad gali padaryti sios straipsnelio tesini ! :)

    AtsakytiPanaikinti
  14. O mano plaukai visi ryškiai rožiniai :D niekad man atrodo neturėjau sruogelių spalvotų, visada dažau visus plaukus tai raudonai, tao rožine spalva c;

    AtsakytiPanaikinti
  15. Sv gal žinot kur būtų galima rast žydrų, elektrinių, aqua spalvos dažų Šiauliuose?

    AtsakytiPanaikinti
  16. Aš jau senai noriu nusidazyti violetiniai, tik nežinau kur gaut violetiniu dažų. Gal kas žino? Iš anksto, ačiū. ��

    AtsakytiPanaikinti