Konkursas - „Back to school“ PRIMINIMAS



Dar kartą labas visiems! Sėdėdama prie kompiuterio ir mąstydama kokį konkursą surengti, kai ką sugalvojau. Visgi artėja mokykla ir manau, kad kiekviena iš mūsų rytais ir vėl pradėsim galvoti ką rengtis.. Būtent su tuo ir yra susijęs šis konkursas. Tai nėra kažkas sunkaus ar šiaip, bet jeigu jau sudominau ir nori sužinoti apie ką jis, žemiau rasi viską.


APIE KĄ KONKURSAS?
2466461_fb_largePats konkursas yra susijęs su jūsų pačių originalumu. Kaip jus sugebat derinti drabužius, kaip tai pateikiat, kaip tai atrodo ir kaip tai patinka skaitytojams. Būtent tai ir bus svarbiausia šiame konkurse. Jums tiesiog pagal mano duotas temas reikės sukurti aprangas. Realiai, ant savęs. Jei nenorėsit, galėsit savo veidą nukirpti ir jo nerodyti. Taipogi, kiek etapų bus dar nežinau, priklausys nuo jūsų pačių susidomėjimo. O ir patys prizai nėra netikri - jie bus realūs. Na, naudingi kiekvienai. :) Tiesą sakant nežinau kaip labiau apibūdinti šį konkursą. Tiesiog įsivaizduokim, kad tema - "Rugsėjo 1" ir jūs nusifotografuojat šiai dienai sukurta apranga. Už jus kiekvienas galės balsuot, galės balsuoti draugai. Ir tik nuo palaikymo priklausys, ar keliausit į sekantį etapą.

KOKIOS KONKURSO TAISYKLĖS?

Kiekvienas konkursas turi savo taisykles, aišku, šis taipogi neišsiskiria iš kitų. Pirmiausia nežinau kiek merginų sumanys dalyvauti, bet tikiuosi, kad jų bus tikrai nemažai. Na, o pradėsiu galbūt nuo tokių paprasčiausių dalykų:
  • Neįžeidinėti kitų dalyvių.
  • Nekopijuoti.
  • Neimti nuotraukų iš interneto.
Šios trys taisyklės, kurių pažeisti - nevalia. Taipogi, nevalia būtų kaip nors sukčiaut (nors šiaip galiu pasakyti tik tiek, kad kiekviena dalyvė galės prašyti balsų. Tai parodys, koks jos noras laimėti). Be to norėčiau, kad kiekviena dalyvė parodytų savo originalumą ir būtent juo sužavėtų dalį skaitytojų!!

PRIZAI


480526_414403138623054_1300293574_n_largeManau, kad pirmąsias tris vietas apdovanosiu. Pirmajai vietai teks 10 litų papildymas (nesvarbu koks tinklas, svarbu, kad būtų galima jį papildyti). Antrajai - 5 litų, o iš trečiosios vietos laimėtojos aš paimsiu superduper ilgą interviu apie pačią ją kaip asmenybę, apie jos požiūrį į su šiuo konkursu susijusius dalykus. Nenoriu išsiplėsti per daug. Galbūt prie prizų prisidės dar kas nors, bet manau, kad svarbiausia yra dalyvauti, o ne laimėti.




PIRMASIS ETAPAS

Tumblr_m9figzxzcq1r7498wo1_500_largeSusidomėjai konkursu? Manai, kad bandysi jame dalyvauti? Tuomet aš be galo džiaugiuosi ir skelbiu pirmąją  etapą! Ką reikia daryti? Tiesiog susirask gražiausius turimus rūbus, su kuriais manai, kad pasipuoši rugsėjo pirmąją - nusifotografuok juos vilkėdama (jei nori, veidą gali nukirpti) ir atsiųsk man į elektroninį paštą - its.meh.yo@gmail.com BEI atsakyk į keletą klausimų.
1. Kuo esi vardu?
2. Koks tavo amžius?
3. Iš kokio miesto esi?
4. Ką tau reiškia RUGSĖJO PIRMOJI? (į šį klausimą tikiuosi perskaityti įdomių ir nuotaikingų atsakymų)

IKI KADA LAUKIU NUOTRAUKŲ?

Manau tai vienas iš pačių svarbiausių klausimų. Galiu pasakyti, kad jūsų nuotraukų laukiu iki rugsėjo pirmosios. Rugsėjo antrąją nuotraukas įkelsiu ir konkursas įvyks jei bus bent 7 dalyvės. Tikiuosi, kad jūsų tiek susirinks. :)

Tad manau, kad kol kas tiek. Turi klausimą? Klausk komentaruose!
Kol kas iki! :)

0 Komentarai