PRIMENU


"Mūsų pašnekesių kampelis"


Tai naujoji mano rubrika, skirta specialiai Jums ir jūsų laiškučiams!

 

Dažnai gyvenime, nori nenori, pakliūname į situacijas, kai padėtis atrodo be išeities... (Ruošiesi eiti į savo vaikino gimtadienį ir nežinai ką jam padovanoti, kad jis liktų nustebęs, o šypsena siektų ausis?... Tau atrodo, jog visas pasaulis šiandien eina prieš tave, ir neturi kam viso to išlieti? O gal nenori varginti artimų?... Geriausia draugė išvažiavo atostogauti į užsienį, o tave pagaliau pastebėjo vaikinas?!... Nusidažei plaukus mėlyna spalva, ir dabar baigi nusigriaužti nagus?... Šiandien susidūrei su savo prieše ir dar apsikvailinai jos akivaizdoje??... Susiriejai su mama ir nežinai kaip žengti pirmąjį žingsnį link susitaikymo?...)

 

Bet būna ir tokių situacijų, kai tiesiog negali tverti savame kailyje! (Pyksti ant savo kiek pagyvenusios kaimynės, kuri kaip išmanydama kopijuoja tavo stilių ir dar aprėkia, kad neva per garsiai lakstai laiptais ar klausai muziką?... Piktiniesi Lady Gagos drąstiškumu, kuri dėl savo reitingų eilinį kartą iškrėtė kažką nedovanotino??... Negali patikėti politikų neatsakingumu, kai jų pažadai tik ir liko jais? Ar jų saldžialiežuvavimu prieš rinkimus?... O gal nori pasidžiaugti, jog paskutiniu metu tau viskas sekasi kaip iš pypkės: nebesipyksti su draugais, puikiausiai sutari su vaikinu, tėvais?... Gal tavo mažasis broliukas šiandien pagaliau ištarė tavo vardą?!!... O gal šiandien išsipildė tavo didžiausia svajonė??..)

 

Arba tiesiog neturi ką veikti.. (Norėtum papasakoti apie save ir apie kažkokį bruožą, būdingą tik tai tau?... Gal valgai sliekus ar sraiges?... Esi pamišus dėl žvejybos ar keturračių?... Audringo vakarėlio metu esi iškrėtus kažką, dėl ko dabar labai gailiesi?... Nori susirasti naujų pažinčių, naujų draugų ir bendraminčių, su kuriais galėtum nuveikti kažką prasmingo ir pasiekti tai, apie ką svajoji jau seniai?... O gal trokšti pasidalinti šiandien perskaityta naujiena, kuri neišgaruoja iš tavo galvos?... Pasidalinti savo nuomone apie mane, TD blog'ą?...)

 

Kaip supratai, ši rubrika yra be galo plati ir apimanti daug skirtingų temų. Esu pasiruošus atsakinėti į jūsų klausimus tiek iš savos patirties, tiek pasiremiant tikrais faktais. Nepatingėkit, ir parašykite man , o bėdai ištikus rašykite, guoskitės ir klauskite! Jei laiškelis bus labai asmeniškas, aš galėsiu jo neskelbti, arba paskelbti anonimiškai ir pakeitus tikruosius vardus. Viskas bus publikuota kartą per savaitę, šeštadienį. Taigi, mielieji, siųskite savo džiaugsmus, liūdesį, pasipiktinimus, nusivylimą, nuomones, o aš kuo galėdama jums padėsiu ir džiaugsiuos su jumis kartu. Tą patį darys ir visi TD skaitytojai ir gerbėjai! Darykime TD blog'ą gražesnį visi kartu!

Laiškučius siųskite adresu: my.coorner@gmail.com

 
Geros dienos, mieli skaitytojai!

 

2 Komentarai