Rašytojų atranka. Priminimas


Prieš keletą dienų, o gal ir daugiau, Skaidrė skelbė, jog.. metas atrankai, todėl gal tu norėtum prisijunkti prie komandos? Tuomet tai nėra sunku!! Tiesiog atlik, kas yra reikalaujama. :)
Jeigu nori išbandyti tai, įsijungusi el. paštą rašyk atsakymus į šiuos klausimus:

  • Vardas, amžius.
  •  Kokiais straipsniais džiugintum skaitytojus (kokia tema rašytum)?
  • Kokia tavo patirtis?
  • Ką pakeistum TD blog'e?
  • Ko, tavo nuomone, čia trūksta?
  • Kokių idėjų turi blog'ui?
  • Kodėl turėtumėme čia priimti BŪTENT TAVE?
  • El. paštas, į kurį siųsti pakvietimą, jeigu nuspręsime tave priimti.

Atranka vyks 10 dienų. Per tą laiką, tu gali siųsti atsakymus į klausimus! Jeigu atsakymai ilgi - didesnė tikimybė patekti į blog'ą. Rašyk tai, ką galvoji. Kitaip sakant - išsiliek. Jeigu nori, pridėk dar tai, kas tau nepatinka blog'e, kas patinka ir panašiai.

O dabar atėjome prie antrosios dalies, kurioje tau  reikės.. parašyti straipsnį ir atsiųsti jį man! Apie ką rašyti? Šis klausimas turbūt kamuoja visus - ne kiekvienas galime greitai sugalvoti straipsnio temą..
Žemiau pateiktos temos, kurias tu gali pasirinkti. Straipsnį papildyk citatomis, paveikslėliais, interviu. Straipsnio turinys - tavo pasirinkimas..
Jeigu galvoji, kad galėsi parašyti pagal duotą temą, tuomet išsirink vieną iš trijų:
1. Kadangi artėja rugsėjis, kodėl neparašius straipsnio apie mokyklą? Parašyk, kaip siekti geresnių pažimių, arba kaip tuos devynis mėnesius iškęsti. O gal galėsi sutalpinti viskąį vieną straipsnį...?
2. Jeigu mokykla tau ne prie širdies,  parašyk  apie draugystę. Kaip susidraugauti su kuo nors naujoje mokykloje, naujame mieste.. O gal žinai patarimų, kaip turėti geriausią draugą, o ne draugę?..
3. Aprašyk stilių! Gal internete radai kokią nors keistą drabužių kolekciją, kurią nori aprašyti?.. O gal kokia užsienio žvaigždė apdovanojimuose apsirengė kiek vulgariai?.. 

Jeigu padarei viską - atsakei į klausimus, parašei straipsnį, metas išsiųsti jį! Jūsų atsakymų lauksim iki rugpjūčio 31 dienos, naujas rašytojas pridėsime rugsėjo pirmą. Prasideda rugsėjis, su juo ir mokslo metai.. Taigi, jeigu visiškai neturėsi laiko bent į savaitę parašyti du tris straipsnius, siūlau tau net nedalyvauti! O jeigu atrastum laiko - puiku, laukiu tavo laiško pašto dėžutėje.
Laiškučius siųsti adresu: teenagedreamsinfo@gmail.com

Jeigu dar turim klausimų, neaiškumų - būtinai klauskit komentaruose, aš mielai atsakysiu!

8 Komentarai

  1. manau kad jum reik VISAS priimt kurios rase prasimus i rasytojas ir po savaites ar menesio gale palikt tik geriausias

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau, kad taip ir teks padaryt, priimt visas, nes abejoju ar atsiras daug norinciu rasyt, kai blogas taip nusirito.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nebūtina peikt. Tikiuosi ir viliuosi, kad atsiras, nes jau vienas fb psl sutiko būt mūsų partneriais :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gal birzelio pradzioje, galvojau apie tai, kad butinai sudalyvausiu atrankoje prasidejus mokslo metams. Tada tikrai norejau, net galvojau padaryt isimti ir anksciau, bet dabar, kai atejo tas ruduo - nebeturiu noro cia rasyt, nes ir aplinka nebetokia kaip anksciau, nei skaitytojai ar rasytojai.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Blemba, parašiau straipsnį atrankai ne pagal temas, ką dabar daryt?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ar jau išrinkote naują rašytoję,rašytojas?

    AtsakytiPanaikinti