Illuminati - kas tai?

Sveikos! Kurį laiką nesilankiau blog'e dėl tam tikrų priežasčių, tačiau dabar jau viskas gerai, taigi aš ir vėl čiaa :D Bėje, norėčiau kad visi visi kurie lankosi bloge, atsakytų į klausimą blogo dešinėje pusėje. Ačiū. :)


Šiais laikais visi žmonės klausosi muzikos. Ar galima rasti geresnį būda, kontaktavimui (perkeltine prasme) su žmonėmis? Turbūt kad ne. Dauguma iš mūsų net neįsiklauso į dainų žodžius, kurie kartais reiškia labai daug.

Tikriausiai pastebėjote, kad pastaruoju metu muzikos vaizdo klipuose labai dažnai yra vaizduojamas smurtas, seksualumas, narkotikai, šlovė ir/arba pinigai. Ankščiau to nebūdavo. Dabar jau nieko nenustebins pvz. pusnuogė atlikėja muzikiniame klipe. Ir tai prasidėjo kai Illuminati įžengė į šią industriją.
Illuminati sektai yra labai svarbus simbolizmas, kurį jie jau pradėjo naudoti nuo pat įsikūrimo laikų. Jie savo simbolizmą rodo beveik visur, tik deja dažnas iš mūsų to net nenutuokiame, ir net nesuprantame ką tai reiškia jeigu ką nors ir pastebime.

Turbūt iškilo klausimas kodėl gi Illuminati slepia savo simbolizmą muzikiniuose vaizdo klipuose, filmuose?

Yra keli galimi atsakymai:

1. Illuminati sektos nariai neneigia Dievo egzistavimo, tiesiog jie garbina šėtoną. Viską, ką jie daro, tai tarnauja velniui, kurio tikslas yra apgauti ir “palaužti” visus žmones į savo pusę, kad būtų išvien su juo.

2. Tokiu būdu paveiktu žmonija ir ją palaipsniui adaptuoja naujo pasaulio tvarkai (New World Order).

3. Netiesiogiai nori parodyti kokia didelę mūsų gyvenimo dalį jie gali valdyti. Pvz. Įvairios gaujos taip pat piešia įvairius piešinius/simbolius, norėdamos parodyti valdoma teritoriją.

Daugumos atlikėjų dainų žodžiuose galima pamatyti žodį "Rain man" (liet. Lietaus žmogus). Kas tai?

Teigiama, kad “Rain Man” – tai velnias, kuriam už šlovė ir pinigus parsidavė kai kurie muzikos atlikėjai.
Žodis “lietus” populiariojoje muzikoje dažniausiai sietinas su šlove, pinigais. Frazė “make it rain” dažnai apsako ne vandens lašų kritimą, o atkeliaujančius turtus.
Pop bei Hip-hop muzikiniuose klipuose dažnai vaizduojami mėtomi iš dangaus, lubų ar kt. krentantys pinigai.




Kaip maždaug atlikėjai yra viliojami įstoti į Illumantį sektą?
illuminati simbolis - "666".

Daininkas yra pakviečiamas į kambarį, kuriame jį pasitinka tokia aplinka, kurioje jis jaučiasi labai saugiai, patogiai. Jeigu jis pageidauja, jam yra pasiūloma pasirinkti narkotikų iš daugybės rušių. Jam arba jai yra parodomi kitų parsidavusių atlikėjų, prabangųs gyvenimai tokiu būdu bandoma sugundyti naujasias aukas. Kai kurie šaltiniai teigia, kad būsimai aukai net parodomas kambarys pilnas moterų arba vyrų, kuriuos jie gali laisvai pasirinkti. Visi ten esantys vyrai ir moterys yra užhipnotizuoti, ar kitaip psichologiškai paveikti.
Bet norėdamas būti įžymus bei turtingas, turi už tai atitinkamai sumokėti. Arba dirbti už “New World Order” įgyvendinimą arba ne, bet tada niekaip nepasieksi tokios šlovės, kokia pasiekia parsidavusieji Illuminati sektai. Ir čia tik vienas iš būdų kaip atlikėjai yra viliojami. Taip yra mėginama įtikinti juos, jog jiems labiau apsimoka parsiduoti velniui, nei likti išvien su Dievu.

Na o kaip jūs - ar tikite, kad toks dalykas kaip illuminati gali egzistuoti? :)

šaltiniai: anomalija.lt, tikratiesa.lt



12 Komentarai

  1. " Na o kaip jūs - ar tikite, kad toks dalykas kaip illuminati gali egzistuoti? :) " manau, kad cia nesamoninga klausima uzdavei, nes jeigu yra informacijos, vaizdo klipu, nuotrauku irodanciu, jog tai egzistuoja, taigi nera pasirinkimo tiketi ar ne.
    bet seip straipsnis geras, man patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na taip, bet yra tokių, kurie visą tai neigia, ir sako, jog nuotraukos, ir tas pats "rain man" yra paprasčiausias "smegenų plovimas", ir, kad tai neturi nieko bendro su illuminati, taigi illuminati neegzistuoja. :)
    Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nezinau ar neegzistuoja mano drauges mama pazinojo kazkokia labai nezinoma zvaigzde bet kazkas pasikeite niekas nesuprato kodel is neizimios zvaigzdes tapo taip greitai neaisku ka illuminati egziztuoja ti nereikia tiketi nes kaikuriose dainose esu isiklausiusi labai keistu fraziu ir pasakymu sako kad smegenu plovimas ne tikrai ne illuminati zmoniu yra tik jie neneigia Dievo bet ir neneigia savo tamsiosios puses

      Panaikinti
  3. Neteko girdėti apie tai, bet straipsnis laaabai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Illuminati forever nx :DDD tikiu šiaip ir labai mėgstu domėtis ;p

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nieko nesupratau. Blogai parašei. Kiekvienas turi suprasti straipsnį, jo temą, o jeigu tu to nepadarai - straipsnis blogas

    AtsakytiPanaikinti
  6. Paskutinis anonime, kitą kartą stengsiuosi labiau išplėsti temą.
    O tie, kurie domisi illuminati, masonais ir šiaip sektomis - parašykit man į el. paštą militad744@gmail.com, galėsim apie tai padiskutuoti. :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Hmm... Tema pasirinkti labai gera. Daug skaitytojų tai tikrai sudomino. Bet jei atvirai, nesupratau ką norėjai pasakyti šiuo straipsnių. Trūko "rišlumo". Galėjai parašyti dar ką nors apie tai... Šį kartą, negaliu tavęs pagirti, nes bent jau man, nelabai patiko. Bet čia tik mano nuomonė :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. http://anomalija.lt/2012/07/kokiu-budu-illuminati-valdo-zmones-i-dalis/

    Labai viskas paprastai ir ganarisliai parasyta, paskaitykit, tikrai patiks ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Šiaip jau bendram akiračio praplėtimui masonai, kaip ir Illuminati nėra sekta. Visų antra jie neniekina Dievo (norint tapti masonu vienas iš reikalavimų tikėjimas į Dievą).
    Kaip pvz galima paimti "Viską matančia akį" kuri yra Dievo apsaugos ir galios simbolis, aišku bažnyčia teigia priešingai...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Tikrai gan įdomiai parašyta. :) Galiu pagirti. Man patiko. :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Turetum but asilo berete, kad patiketum tokiais propagandiniais straipsniais ir panasiais filmais kaip zeitgeist. Tikiuosi pasveiksit, ligoniai.

    AtsakytiPanaikinti