Išeinu.

Sveiki. Nežinau kaip pradėti, bet iš pavadinimo manau, supratot, jog palieku šį blog'ą. Prieš mokslo dienas labiau pasitikėjau savimi, galvojau, kad tobulėsiu rašyme, užsiimsiu tuo, ką mėgstu, tačiau dėl mokyklos nieko nespėju. Parašiau nedaug straipsnių, jie nebuvo labai geri, bet aš bandžiau ir stengiausi. Yra geresnių rašytojų ir sėkmės joms, o aš tariu sudie. Sėkmės visiems moksluose, tegul jūsų veidą visada puošia šypsena :) Stengsiuos apsilankyti čia, paskaityti įdomių straipsnių. Daugiau ir neturiu ką pasakyti. Galbūt tik tiek, kad supratau ko noriu ateity. Ačiū už komentarus ir už dėmesį :)

3 Komentarai

  1. Anonimiškas - Ką daryti jei žmogus neturi laiko blog'ui? Gal Justina lanko daug būrelių ir neturi laiko tokiems dalykams. O gal stropiai mokosi, ir nori būti pirmūnė. Jei nepatinka - pats/pati dalyvauk atrankoje ir rašyk. Manau, kad tu jau po kelių dienų pasipustysi padus.

    Justina - linkiu daug sėkmės gyvenime. Tikiuosi, dar kur nors pamatyti tavo straipsnių, o jei ne, jokiu būdu nemesk rašymo, tau tai puikiai sekasi! :)

    AtsakytiPanaikinti