Atsisveikink su rutina!

Sveikos brangiosios skaitytojos! Šaltas ruduo, ar ne? Sunkūs rytai, kai atsikėlus tavo smegenys atlieka tik vieną funkciją, kartodamos "dinkit iš akių visi"? Juk nekartą esate pagalvoję, kad norėtųsi gyvenime kažką pakeisti, įtraukti kažką naujo, kas prabudus ryte išspaustų šypseną? O kaip jums pozityvumas..?
Jei kiekvienos naujos dienos pradžioje pasakysi sau "kad ta mokykla sudegtų" ir šiaip ne taip paniurusi išsiropši iš lovos, juk diena nebus puiki..? O jei suskambus žadintuvui pašoksi iš lovos ir parašysi žinutę savo geriausiai draugei su tekstu "labas rytas" ir įsijungusi mėgstamą dainą įlysi į drabužius? Juk einant į mokyklą ne taip jau sunku nusišypsot praeiviui..? :p 
Prisipažinsiu, kad ir man kiek sunkoka sėdint matematikos pamokoje, kurioje jautiesi lyg kosmose, šypsotis piktai mokytojai ir kartot sau "kokia puiki diena".. 

"Lengva būti optimistu, kai žmogumi laikai ne tik save." 

Gal padės nuvalkiotas patarimas neapsikraut nereikšmingais dalykais? Mažiau galvot?


http://www.youtube.com/watch?v=FJfFZqTlWrQ

Kuo dažniau nereikšmingose situacijose vartokit žodį "nusispjaut" ir net nepastebėsit kaip greitai taps lengviau gyvent ;)

Iki susiskaitymo! Xoxo - jūsų rašytoja Gustė :p

7 Komentarai

  1. mielas ir paprastas straipsniukas, bet norėjosi gal daugiau patarimų, kad diena būtų geresnė ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei atvirai, nepatiko didelis šriftas. Be to, sakiniai ne visi užbaigti ir kartkartėmis nesuprasdavau ką nori pasakyti... Tad kitą kartą, pasistenk daugiau, išsamiau parašyti,nes dabartinis vaizdas susidaro toks, jog rašei tai tik tam, jog parašytum ir prie tavęs negalėtu niekas prikibti, kad neįneši savo indelio į blog'o gyvavimą... Žodžiu. Esi gera rašytoja, tik šį kartą nelabai vykęs bandymas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. trumpas, bet geras, man patiko skaityt šitą mini straipsniuką, taip viskas lengvai praslydo pro akis :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. pasikeisk savo kortelę :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ka reiskia pasikeisk savo kortele?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai fainai!! :)) Toks trumputis ir paprastas, bet idomus! Aciuu. :))

    AtsakytiPanaikinti