Lapkričio mėnesio apžvalga

Labas vakaras! Ech, tas laikas nesustabdomas - neįmanoma nei pavyti, nei pasivyti... Mums belieka tik džiaugtis kiekvienu pamatytu vaizdu, kiekvienu išgirstu juoku ir kiekviena nuoširdžia šypsena. Gyvenkime taip, lyg diena būtų paskutinė - juk artėja pasaulio pabaiga! :D Aš, žinoma, juokauju. Tą ''lemtingą'' dieną visi kartu galėsime skambiai iš to pasijuokti...

'Teenage Dreams' taip pat nestovi vietoje - juda tolyn, ir tikėkimės, judės sėkmingai. Lapkričio mėnuo buvo įdomus - manau, negalėtume sakyti, jog jis buvo nevykęs. Buvo parašyta daug įdomių straipsnių, surengta daug įdomių konkursų ir manau, jog turėjome daug įdomių rašytojų.

Lapkričio mėnesio komanda buvo tikrai įvairiapusė - vienos rašė apie madą, kitos - apie mūsų problemas. Trečios dalino įvairius patarimus, ir, na žinoma, buvo tokių, kurios tiesiog užėmė vietą rašytojų sąraše, nors ta vieta naudingesnė būtų buvusi kitai merginai.

Cha cha, man lengva teisti, nors pati nebuvau geras pavyzdys ir tai pripažįstu. Manau tai pirmas žingsnis link tobulumo. :) Aš pasistengsiu (ech) būti aktyvesnė ir rodyti pavyzdį komandai.

Labai labai ačiū lapkričio komandai, kuri šauniai darbavosi. Ypatingai norėčiau padėkoti šioms merginoms : , Akvilei, Karolinai, Mildai, už tai, kad rašė tikrai aktyviai ir kokybiškai. Taip pat gerą įspūdį paliko ir Gustė, Roneta, Janina, Vitalija. Mano manymu, jūs tikrai esate šaunios ir dar šaunesnės būtumėte, jei būtumėte aktyvesnės.

Iš tiesų kai kurias rašytojas jau pašalinau, dėl kai kurių abejoju. Labai prašau Ronetą, Janiną, Vitaliją, Aureliją parašyti man asmeniškai (skype : vilyte9 arba el.paštas wilyte911@gmail.com), reiktų pakalbėti, ar dar norite rašyti, ar turite laiko ir noro rašyti. Nes mano manymu, jūs tikrai įdomios rašytojoms - tad kol kas jus palieku, jei iki gruodžio 5d. nesulauksiu jokios žinios iš jūsų nei blog'e, nei pm'e - ikiukas. :)

 Kurių rašytojų nepaminėjau, reiškia mūsų manymu jūs per mažai stengiatės ir galbūt reiktų susitikti po mėnesio ar kito... Bet vis gi jeigu tave pašalinau ir tu turi laiko ir idėjų rašymui - parašyk man į gmail'ą, priimsiu tave atgal.

Taigi, iki gruodžio 5d. labai tikiuosi suformuoti atnaujintą komandą - gruodžio mėnesio komandą. Todėl atrankos laikas prailgintas - savo laiškus siųsti galite iki gruodžio 5d. Jeigu nori tapti mūsų rašytoja - detalesnė informacija ČIA . Naujas rašytojas priiminėti pradėsiu jau rytoj, bet jūs siųsti laiškus galite ilgiau. :) Kiekvieną dieną priimsiu po kelias rašytojas.

Tai tikriausiai tokia trumpa apžvalga. Per mėnesį parašėme ~86 pranešimus. Manęs šis skaičius labai nedžiugina, nes norėjau šimto, bet yra kaip yra - prie skaičiaus didinimo pati labai daug irgi neprisidėjau. :) bet tikiuosi, jog gruodis bus šiek tiek sėkmingesnis.

Ir, vos ne pamiršau! Mėnesio rašytoja!

Šį mėnesį labai didelė konkurencija vyko tarp dviejų rašytojų - Akvilės ir Karolinos. Akvilė džiugino savo įdomiais ir kokybiškais straipsniais, Karolina - idėjomis, patarimais. Abi buvo tikrai nepakartojamos, bet jūsų nuomone mėnesio rašytoja turėtų tapti Karolina!

Bet bet bet. Kadangi nuo šio mėnesio geriausia rašytoja gauna prizą - straipsnis į ''Luka'' . Su Skaidre pasitarėme ir nusprendėme, jog šį kartą padarysime nuodėmę - nepaklausysime jūsų ir... mėnesio rašytoja išrinksime...

AKVILĘ!

Karolina buvo taip pat šauni, aktyvi, bet mes manome, jog Akvilė labiau nusipelnė šio prizo, nes parašė tikrai gana daug ir svarbiausia - kokybiškų straipsnių. Todėl mūsų ir taip pat kai kurių skaitytojų sprendimu geriausias Akvilės straipsnis puikuosis gruodžio mėnesio ''Lukos'' žurnale! Tik čia ir prasideda bėda - visi Akvilės straipsniai buvo nepakartojami, todėl labai sunku išrinkti tą vienintelį... prašome jūsų pagalbos! Visi kartu dar kartą perskaitykime/peržvelkime/prisiminkime Akvilės straipsnius. Kuris iš jų buvo pats geriausias ir yra vertas visų paauglių akių?

1. Įtakingiausi pasaulio blogg'eriai (straipsnis ČIA)
2. Įdomybės iš viso pasaulio (straipsnis ČIA)
3. Kaip gauti gerus pažymius? (straipsnis ČIA 
4. Akių paslaptys (straipsnis ČIA)
5. Gyvenimo džiaugsmai (straipsnis ČIA)
6. Spalvų numerologija (straipsnis ČIA)
7. Kaip rašyti dienoraštį? (straipsnis ČIA)

Tikiuosi nepamiršau nei vieno jos straipsnio. :) Balsuokite iki rytojaus, nes jau rytoj turiu parašyti 'Lukos' redaktorei. :)

Gero, gražaus ir šilto jums paskutinio lapkričio mėnesio vakaro!

Susitiksime gruodį. :)
Vilija.






3 Komentarai

  1. Sveikinu Akvilę, tapus mėnesio rašytoja, o Karolina - tu irgi laabai gera rašytoja ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinu Akvilę :) Tu tikrai nusipelnei to :) Dabar problema: kaip išrinkti straipsnį :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sakiau, kad ji laimės! sveikinu :), balsuoju be jokių abejonių už spalvų numerologiją.

    AtsakytiPanaikinti