Naujas konkursas '' Kūrybingiausia skaitytoja''


Sveikos mielosios! Kaip sekasi ? :) Nepatikėsit, mane šiandien klasiokai bandė įmesti į berniukų tualetą!!! Bet jiems nieko neišėjo :D Na, o aš norėdama praskaidrinti liūdnas, mokyklines nuotaikas turiu jums staigmeną! :)
Na tokia ir staigmena, po saldainių maišą žinoma negausite, tačiau vietoj to galėsite dalyvauti naujame konkurse kurio pavadinimas yra : '' Kūrybingiausia skaitytoja ''! :)

Apie ką šis konkursas?
Tavo kūrybiškumas trykšta per kraštus, ar tiesiog nori išbandyti save įvairioje veikloje? Jei taip, tuomet Tu pakliuvai kaip tik ten kur reikia, šis konkursas Tau puikiai tiks! :)) Skaitytojos čia užsiims įvairia veikla: pieš, montuos filmukus, kurs eilėraščius ir net dainas, fotografuos, redaguos nuotraukas ir t.t.
Viskas vyks taip: kiekvienos savaitės pradžioje aš jums pasakysiu temą ir kokiu būdu reiks ją išpildyti (pvz. : šią savaitę jūsų užduotis bus tokia: sukurti ketureilį eilėraštį kuriame būtų pavartoti tam tikri žodžiai...) Tuomet viską nulemia jūsų fantazija ir kūrybiškumas. O viskam atlikti jūs turite savaitę laiko (sekmadienį jau visi darbai turi būti atsiųsti man). Tuomet vyksta balsavimas, skaitytojai bei rašytojos gali balsuoti už joms labiausiai patikusį darbą iki kito sekmadienio, tuomet balsai bus susumuojami ir paskelbiami rezultatai :) O kol kiti balsuoja, jus gaunate kitą temą (pvz.: papuošti Kalėdų eglutę, ir ją nufotografuoti) ir viskas tęsiasi ir tęsiasi tokia vaga :)

Prizai
O kaip gi konkursas be prizų? Šis konkursas ne išimtis, savaitės temos nugalėtoja gaus interviu, kuris bus patalpintas blog'e. :) O po 5 užduočių, susikaus kiekvienos rungties nugalėtojos, kurios gaus kitą (ne tokią lengvą :p ) temą, ir vėl gi vyks balsavimas, mergina kuri laimės pirmąją vietą , gaus tikrą prizą,o koks jis bus...negaliu pasakyti :D ( nes iš tiesų tai dar pati to nežinau! :D ). Na bet kaip sakoma : ateis laikas bus ir vaikas! :D 

Pirmoji užduotis
Tad tikiuosi viską supratote, ir esate pasiruošę pradėti! Na o pirmosios savaitės tema bus... Gerai, kaip apšilimui, pasigailėsiu jūsų ir duosiu tikrai nesunkią temą t.y. suredaguoti nuotrauką ! Naudokitės bet kokia jums žinoma technika, bet kokiomis programomis ( galite ant nuotraukos dėti  užrašus, įklijuoti kitų detalių ir panašiai, žodžiu leidžiama viskas išskyrus prašyti draugo pagalbos ir visą garbią prisiimti sau :D). Na o kad nebūtų sukčiavimų nuotrauka jums bus duota :) 
Tad įjunkite savo kūrybiškumą ir kibkite į darbą! Posakį '' nesvarbu kaip, svarbu su kuo'' pakeiskite į '' svarbu kaip, nesvarbu su kuo'' nes čia svarbiausia yra išvaizda :)
Nuotraukas siųsti : ronetagrizaite.3@gmail.com
Nuotraukų lauksiu iki sekmadienio !! 

Nuotrauka kurią reikia redaguoti :)



Nepasikuklinkite ir sudalyvaukite :) 
Iki susitikimo Roneta :))

9 Komentarai

  1. Geras konkursas. Tikrai. Dar tokio nesu mačiusi nė viename blog'ę. Šaunuolė! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. ooo... Būtinai dalyvausiu, geras :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aw, kaip faina merginos ! Labai džiaugiuosi, kad patiko ir kad dlayvausit. Galvojau išjuoksit jūs mane . :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Manau, kad reikėjo parinkti tokią nuotrauką, kurioje būtų vien tik merginos veidas, arba dalis jo, nes su tavo šita nuotrauka nieko įdomaus ir naujo padaryti negalima.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonime - bus juk dar ir kitų užduočių :)) o su šita nuotrauka galima padaryti daug, tiesiog reikia mokėti :)
    Bet ačiū už nuomonę :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. tikrai originalus konkursas! mėginsiu dalyvauti. :)

    AtsakytiPanaikinti