Pasikeitimai + gruodžio mėnesio planai

Sveikooos! :) Visų pirma, norėčiau visas jus pasveikinti su pirmuoju sniegu! Jis, galbūt, kol kas dar neaplankė visų Lietuvos miestų, tačiau Šiauliuose jau prisnigę ir man jau teko būti "išmaudytai" sniege. :D

Pasikeitėm. Turbūt visi tai pastebėjot, nes tik įėjus į blogą į akis krenta fonas. :D Mintis buvo - Kalėdos, žiema, sniegas.. Bandėm visokius variantus, geriausiai prilipo šis. 
Iš tiesų, dirbom pakankamai ilgai, todėl norėčiau, kad darbas būtų įvertintas. Jeigu nepatinka - pakeisim. Dėl to nematau jokios didelės problemos.

Kas dar įeina į pasikeitimus..? Buvo tokia mintis, kad padaryti "tvarkaraštį". Na, žinot, kai jums būna užduota namų darbų, tam tikrai dienai jūs juos padarot. Tai va, su rašytojom, manau, kad bus tas pats. Pasiskirstysim, rašysim, ir džiuginsim straipsniais! :D Tačiau jeigu rašytoja norės įkelti ir ne pagal grafiką, tai žinoma, kad bus galima! Straipsnių niekuomet nebus per daug. :) Tiesiog čia tokia kaip ir apsaugėlė, kad straipsnių nektrūktų.

Hm, kas dar.. Manau kad bus galimas toks dalykas, kad ir jūs, TD skaitytojai, galėtumėt parašyti straipsnį, ir gal būt mes jį įkelsime čia. Buvo toks pasiūlymas, bet dėl jo dar kolkas tik aš galvoju.

Išdėsčiau viską, ką norėjau pasakyti. :) Gal būt turit pasiūlymų? :) Visuomet lauksiu tiek pasiūlymų, tiek nuomonių čia: 



ir žinoma komentaruose. :) 

Iki! (:

7 Komentarai

  1. man bent jau aki biski rezia.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikos! Fonas labai labai nuostabus! Negalvojau, kad toks geras bus! :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kodėl vis dar galvoji dėl svečio rašytojo teisės? Juk nekelsit aklai visų straipsnių, o peržiūrėsit, pagalvosit ar verta ir pan. Bet kokio šlamšto juk nedėsit į blog'ą, manau.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Iš ties patiko fonas, toks keistas, bet kažkuo ir patrauklus. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kaip padarėt tas snaiges krentančias? ;D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai gražiai padarėt :)Dėkui jums:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. sakau fonas liuxiškas :o, dar tokio grožio namačiau :D, o tas sumanymas su tvrkaraščiu labai geras, bus tada tvarka ir nestigs straipsnių :)

    AtsakytiPanaikinti