"Gyvenimas pro rožinius akinius" Taip, aš egzistuoju!



Sveiki... Kaip jau pastebėjote čia buvau jau seniai... Žinote, jaučiuosi kaip prieš egzaminus... Laiko trūksta be galo, o jei gaunu laisvą minutę tai stengiuosi kiek galėdama pailsėti. Tačiau dėl skaitytojų aš vėl čia pasiruošusi pateikti straipsnelį apie tai, kai kitos jaučiasi kitokios vien dėl to, kad turi mažiau draugų ar joms sekasi prasčiau už kitus.

"Gyvenimas pro rožinius akinius"

Tu nesupranti manęs...

Kai kurios dažnai taip jaučiasi. Atrodo, kad jų nesupranta visas pasaulis, bet taip jautiesi tik todėl, kad TU negali suprasti savęs. TU ir tik TU užsibrėži tokias ribas kurių neturėtų būti. Kad ir kaip skaudu pripažinti, pirmiausia problemas spręsti reikia pirma pagalvojus: O ką padariau aš?
Padeda, jei imi suprasti save, savo jausmus. Padeda, jei pripažysti savo klaidas. Aišku tada norėsi pastebėti ir kitų klaidas ir dėl to kažkam papriekaištauti. Tačiau reikia stengtis viską pakreipti sau palankia linkme neskaudindama kitų.



Gyvenimas pro rožinius akinius?
Turbūt kilo klausimas: kodėl šis straipsnis rubrikoje „Gyvenimas pro rožinius akinius“. Paaiškinsiu. Šis straipsnis atsidūrė čia todėl, nes visada norint siekti tobulybės, reikia žingsniuoti mažais žingsneliais. Jei tau atrodo, kad gyvenimas niūrus, o Holivudo aktorės merginos turi viską, pabandyk ir tu pagyventi kaip žvaigždė: bent vieną dieną nekreipk dėmesio į tai, kad tave apkalba, eik išsitiesusi, iškėlusi galvą, bent dieną pusryčiauk, pietauk ir vakarieniauk kavinukėje, bent dieną leisk sau visai atsipūsti, maloniai išdekoruok kambarį, kad jis tau atrodytų mielas... Galėčiau vardyti ir vardyti, tačiau tik TU žinai kas tau labiausiai tinka.


Aš egzistuoju...
Nenukrypsiu nuo temos ir papasakosiu apie FACEBOOK‘A. Kas jo nežino pakelkit ranką! Oho... Rankų miškas (juokauju). Iš tikrųjų šiais laikais Facebook‘as labai madingas, tačiau yra tokių žmonių kurie visai nenori kelti nuotraukų ar kitko. Taip, Jums atrodo kažkas keisto, pažiūrėti į žmogaus anketą ir pamatyti tuščius nuotraukų albumus. Tokių žmonių siena nemirga nuo verksmų, kad paliko vaikinas ar kitų. Nesu prieš Facebook‘a, tačiau galiu pasakyti, kad šiame pasaulyje žmonių neturinčių Facebook‘a yra! O taip, jie egzistuoja. Jie yra tokie patys kaip ir kiti, tačiau neturi šimto virtualių anketų. Ir tai normalu. Jie gyvena, juokiasi, miega, valgo... Jie tokie kaip ir mes. Ir galiu drasiai sakyti, kad tai ne gėda!


Mažais žingsneliais į priekį...
  • Na ir kas, kad neturite vaikino? Su laiku jis atsiras, o dabar galite drasiai sakyti, kad mėgaujatės laisve. :D
  • Darykite tai ką norite, juk gyvename tik vieną kartą...
  • Renkitės taip, kad atrodytumėte sau graži, kam kankintis dėl kitų? Jie to neverti...
  • Klausykitės muzikos, ji atpalaiduoja, išlaisvina, suteikia sparnus...
  • Išmokite suprasti save, įsiklausyti į save...
  • Pasitikėkite savimi, Jūs esate nuostabi asmenybė ir nesvarbu ką kiti apie Jus galvoja...
  • YOLO – You Only Live Once. Taigi gyvenkite... Gyvenimas per trumpas.
  • Žinokite jei apie Jus kalba, reiškia Jūsų gyvenimas žymiai įdomesnis nei apkalbinėtojų. Apkalbinėtojai tiesiog neturi ką veikti, už tai jų pulti nebūtina. :D
  • Mylėkite save tokią kokia esate ir mylėkite kitus...



Pabaigai...
Ką supratome? Mes visi egzistuojame... Visi klystame (O aš tik dabar pastebėjau kaip mėgstu taškiukus...:D). Visi galime lengvai suklupti, bet galime lengvai ir vėl stotis ir gyventi toliau. Jei niekada neskrisi, niekada nepajusi to jausmo užimantį kvapą. Bijai kristi? Kilk, juk baimes reikia nugalėti.


 Tai tiek šiam kartui. ;) Myliu Jus :)* Svarbiausia nepamirškite šypsotis.







3 Komentarai

  1. Trumpai, aiškiai ir įdomiai. Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet seip jeigu apnesi ten ji stora ir panasiai tai cia pavydas tipo ? :DD

    AtsakytiPanaikinti
  3. Rugile, taip.Tai pavydas, tačiau tada pavydima ne apkūnumo, o kokio nors kito bruožo ar daikto, kurį patyčiomis bandai nustumti į kokį smegenų kampelį.

    AtsakytiPanaikinti