Mėnesio rašytoja - rezultatai

Sveiki. Seniai matėmės, bet tiesiog kaip jau ir daug kur minėjau - neturiu laiko ir stimulo rašyti. Idėjų - turiu. Daug straipsnių, rubrikų, konkursų mano galvoje, bet tiesiog niekaip nerandu tos valandėlės atsisėsti ir parašyti tą straipsnelį. Nenoriu kaltinti, bet manau ir skaitytojų neaktyvumas prie to prisideda. Tai visais laikais, visuose bloguose būna spraga. Galbūt mes galime kažką pakeisti? Galbūt ir rašytojų aktyvumas dar labiau šoktels, jei būsite aktyvesni?

Dauguma rašytojų mano lūkesčius pateisino. Galbūt ir skaitytojų.  Kai kurios, žinoma, nuvylė. Iš tiesų mėnesio rašytoją būna rinkti labai sunku, nes visos man atrodo to vertos. Bet kai nežinau, neturiu tvirtos nuomonės, pasikliaunu skaitytojų nuomone. Norėjau rinkti Simoną Š, bet tada prasidėjo visi tie kopijavimai ir taip toliau... Todėl VASARIO MĖNESIO RAŠYTOJA tampa Laura, kuri tikrai, sakau ramia širdim, į blogą atnešė kitokio vėjo.

Ačiū, Laura, susisiek su manimi skype (vilyte9) arba el.paštu (wilyte911@gmail.com) dėl interviu. Rytoj LUKAI išsiųsiu Lauros straipsnį apie bučinius, manau jis įdomus. Į žurnalą stengiuosi siųsti kuo įvairesnius straipsnius, o tokio tipo dar nesiuntėme.


Susitiksime rytoj, kai bus priimtos naujos rašytojos ir prasidės naujas mėnuo.
JUK PAVASARIS!

Vilija. ;*

8 Komentarai

  1. Sveikinu Laura! :) ji tikrai buvo verta! ^^

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkui jums labai! Jūs net neįsivaizduojat, kaip pakėlėt man nuotaiką!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mano manymu ji nebuvo verta, aktyvumas nulis na bet nieko nepakeisi. Seip si menesi nepasakyciau, kad kazkuri rasytoja buco tikrai super.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Lukos fb jusu bloga puse skaitytoju sustume, kad tipo jau atsibodo tie jusu striapsniai zurnale, kad viska darot del reklamos ir t.t.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonime - tiesiog kaip minėjau, ji sulaukė daugiausiai skaitytojų balsų ir rašė kitokiomis nei buvo seniau temomis.

    Anonime nr.2 - kurioj vietoj sustūmė? Norėtųsi pažiūrėt. Nori pasakyti, mes rašome TIK dėl reklamos? Pirmiausia mūsų straipsnis LUKOJE yra GARBĖ ir puikus prizas. Taip pat - patirtis. Žinoma, ir reklama. Bet viskas tikrai ne tik dėl reklamos.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tas straipsnis apie bučinius nevertas puikuotis LUKOS žurnale. Tikrai. Siųskit kokį kitą.

    AtsakytiPanaikinti