KONKURSAS!

Su paukščiais ir saulės gerąją šviesa, 
Su spindinčia krištolo ryto rasa. 
Su pirmu šalpusnio kukliu žiedeliu,
 Su pačiu gražiausiu margučiu!
 Su Šv. Velykom, merginos!!! :)

O aš, šį Velykų rytą, atėjau ne tik Jus pasveikinti, bet ir paskelbti.....KONKURSĄ! Taigi, skaitome konkurso sąlygas ir nepamirštame sudalyvauti! Šįsyk konkurso sąlygos labai lengvos! :)

KĄ REIKIA PADARYTI, NORINT DALYVAUTI KONKURSE?
  1. Tapti mūsų blogo 'Teenage Dreams' sekėja. (Jei dar nesi to padariusi).
  2. Apačioje esančioje anketoje atsakyti į tris pateiktus klausimus.
KAIP BUS RENKAMA LAIMĖTOJA?

Perskaitysiu visus Jūsų atsakymus į anketos klausimus ir išrinksiu įdomiausią. Jei įdomiausių atsakymų autorė bus įvykdžiusi pirmąją sąlygą - laimės konkursą. Jei ne - bus išrinkta kita laimėtoja, kuri įvykdė visas sąlygas.

KOKĮ PRIZĄ LAIMĖS KONKURSO NUGALĖTOJA?
Konkurso laimėtojai padovanosime John Green (liet. Džono Grino) knygą paaugliams, "The Fault in Our Stars" (anglų kalba). 

Trumpai apie knygą:

Autorius - John Green.
Puslapių skaičius - 313.
Išleidimo metai - 2012.
Pagrindiniai veikėjai - Heizelė ir Augustas.
Žanras - romanas. 


 „The Fault ir Our Stars. “ – tai romanas, visame pasaulyje sulaukęs milžiniško populiarumo ir puikaus kritikų įvertinimo.  Tai dviejų jaunuolių meilės istorija, prasidėjusi vėžiu sergančiųjų Savitarpio paramos grupės susitikime, paneigia visus išankstinius stereotipus apie tai, kas jaudina, džiugina ir skaudina jauną žmogų. Per trumpą kartu jiems skirtą laiką jaunuoliams svarbiau surasti atsakymus į begalę klausimų apie gyvenimą ir mirtį negu kovoti su sunkia liga. Knygoje pasakojama istorija visiškai nepanaši į kitus kūrinius apie vėžį – ji privers Jus ne tik verkti, bet ir juoktis.  Vėžys, pažymėjęs tiek Heizelės, tiek jos mylimojo Augusto gyvenimus, priverčia jaunuolius anksčiau subręsti ir į gyvenimą žiūrėti kitomis spalvomis. Istorijos pasakotoja ir viena iš pagrindinių veikėjų – Heizelė, pati teigia, jog knygos apie vėžį  „neveža“, tačiau šiam romanui tai neprilygsta.  Jaunuolius pažymėjusi mirtina liga – tai tik tramplinas plėtotis dramatiškai ir meilės kupinai istorijai. Ši knyga nepaliks abejingų ne tik paauglių, bet ir suaugusiųjų!  Kokių svajonių ir norų turi jauni žmonės, kokie nuotykiai ir išbandymai laukia Heizelės ir Augusto? Atsakymus sužinosi perskaitęs knygą!
KAS ĮSTEIGĖ PRIZĄ? 
Už įsteigtą prizą, nuoširdžiausią padėką norime išreikšti didžiausiai ir daugiausiai patirties turinčiai užsienio knygų importuotojai, bei platintojai Lietuvoje "HUMANITAS".

Įsigyti knygų "Humanite", galite paspaudę šią nuorodą: http://humanitas.lt/ .

knygos internetu

ANKETA:

Jūsų atsakymų į konkursą, laukiu iki Balandžio 10 dienos! :)

Linksmų Velykų!
Simona Š. 

4 Komentarai